Kendinize en yakın gördüğünüz karşı cins arkadaşınız " Senden hoşlanıyorum. " dese, ne tepki verirdiniz?

Kendinize en yakın gördüğünüz karşı cins arkadaşınız " Senden hoşlanıyorum. " dese, ne tepki verirdiniz?
Böyle bir şey olmaz. çünkü arada ki mesafeyi çok iyi ayarlıyorum ve benden hoşlanmasını gerektirecek yanlış anlaşılacak bir davranışım da olmaz.. ve kendimden büyüklerle iyi anlaştığım için en yakın arkadaşım olmaz sadece çok iyi anlaştığım olur ki onlarda zaten küçük birinden hoşlanmaz.. bu yüzden de arada şüphe kalmıyor.
Her iki cinste farklı sonuçları olur. Konu Erkekse hiç uğraşmasın bile Kadın Arkadaş olarak görürse Aile bireyinden farksız olur Onun için O erkekle ilişki Entest bir ilişki gibi hissettirir Kabul etmez zaten Kadınsa şansı var Kesin diyemem ama olabiliyor.
Bu başıma geldi. Üzülmüştüm ve lafı ağzına tıkmıştım duymamak için. Çok sinirlenmiş ve kırılmıştı ama yapacak bir şey yok. Arkadaş olarak gördüğüm ve güvendiğim birinden böyle bir cümle duymak asla istemem eğer senelerin getirdiği bir arkadaşlık varsa.
Arkadaşla değil de düşmanla mı evlenmeyi düşünüyorsunuz onu anlamıyorum. Ha deseniz ki kendime koca olarak görmediğim insan o olur ama arkadaştan koca olmaz demek mantıklı değil bence.
Asıl bu saçma. Arkadaşına evlenilecek adam gözüyle bakmak sağlıklı bir düşünce değil. Ben adama arkadaş, dost olarak güvenmişim, derdimi anlatmışım. Erkek arkadaşımla problemlerimi anlatmışım, hoşlandığım adamı anlatmışım o kalkmış bana senden hoşlanıyorum diyor. Güven kırıcı bir kere. Arkadaşlıkla aşkın ne olduğunu ayıramayanlar yüzünden adam gibi arkadaş olamıyoruz zaten. Sen istersen evlenebilirsin arkadaşınla ben evlenmiyorum şahsi fikrimde bana göre doğru.
Valla ben arkadaşımı seviyorsam evlenirim bence bana göre doğru olan arkadaşla evlenmek. Tabiki de kardeşim diye hitap ettiğim arkadaşlar hariç.
Başıma üç defa geldi bu durum.. Sanki Allah’ın hakkı üçtür misali.. Bende arkadaşlığımı bitirdim.. Ve kız erkek kankalığının doğru bir şey olmadığı kanaatine vararak, selamlaşmak ve ufak çaplı sohbetler dışında erkeklerle pek muhattap olmam genelde..
Cevap
7Cevap
Böyle bir şey olması mümkün değil.. Bana o kadar yakın olacak kişi kardeşim ya da abim olabilir.. Aksi imkansız..
Bu soruyu gelinliğiyle sorarsa o zaman ciddi düşünebilirim
Basıcam nikahı diyorsun :D
İşin şakası o tabi de.. Bilemiyorum ne evet diyebilirim ne hayır. Peşin konuşmayı sevmiyorum pek sonra hayat güzel bir sille sallıyor insana :D
E tabii, asla öyle konuşmamak gerek :D Konuşacaksan da içinde konuş, en azından sen bil tabii :D
Aynen öyle :D
@r_engarenkyollar başka hic kimse. Samimiyetine inandığım tek kişi, bu site de kalmamin tek amacı, onun soruları neşesi rengi.
@fesfs yaa canımın içi çok teşekkür ederim 🙏 sende benim için öylesin
iyi ki yollarımız kesişmiş ,❤️👍 onur duydum ağzına yüreğine sağlık 🙏😍🙋❤️😍
@seinjerlin soruna gelicek olursak böyle bir şeyle karsilassaydim herhangi bir tepki vermezdim olabilir gönül bu ne zaman kime konacağı belli olmaz ama ben ona arkadaş olarak bakıyorsam bir karşılığı da olmaz
Dünya genelinde yapılan bir araştırmaya göre +20 yıl gören evliler bir zamanlar birbirinin en yakın arkadaşıymış :D
Yalnızca arkadaş olarak gördüğüm biri hep öyle kalır, değişmez.
Kendime en yakın gördüğüm karşı cins kardeşim gibidir. Öyle bir şey olsada eskisi gibi samimi olmam ümit vermek gibi olmasın diye
Biten arkadaşlığa üzülürüm, yakın görüyo olsam da bir şeyler hissetmiyor olurum. Hissediyor olsam daha farklı bi senaryo yaşanır çünkü.
Kendisine karşı farklı hislerim olmadığını benden bir karşılık olamayacağını söylerim. Reddederim ve herkes kendi yoluna gider
Kızla evlenmeyi düşünebileceksem hoşlanıyorsam neden olmasın? Sırf arkadaşım diye reddetmek saçma.
Çok iğrenç kusmuk gibi bir şey bu kabul edemezdim böyle bir şeyi
Arkadaş diyor abi kardeş demiyor 😃
@Cleanman58 olmaz öyle şey dost bildin arkana aldın ama onun derdi başka
O zaman gel düşman olalım evlenelim 😅
en yakın karşı cins arkadaşım sevgilimdir hatta tek karşı cins arkadaşım
Kimseye o niyetli düşünecek bir şekilde durum sağlamam
asla evet demem. arama mesafe koyardım direk. sonuçta arkadaş olarak görüyorum onu
Ben de kendimden hoşlanıyorum sen de haklısın derim
Arkadaşlığı bitirirdim htethy
*herhalde
Senin adın atiye mi? Bi arkadaşa ne kadar çok benziyorsun ya 😅
hayır ben Aydilge 😂😂😂
İsim de benziyor ama o değilsin 😃 Ya ama harbiden çok benziyorsun ha valla 😂😂
Arkadaş olarak devam ederdim.
Hoşlandıysam o fırsatı vermem ona.
Gülümseyip kutlayalım mı derim :)
Eski arkadaşım olur
na-mümkün bir olay
Ciddiye almam ki gülerim dalgaya vururum.
Hadi len derim
Şaşırmam ki, anlarım zaten hoşlandığını
Birşeye şaşırma duygum yok artık
biz sadece arkadaşız derim 😄
Hiç düşünmem veririm
sevgili olduk, bitti
Sen dersen mutlu olurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?