Aynı duyguyu ona beslemiyor ve onu arkadaş olarak görüyorsam bunu ona açık açık söylerim ve aramıza derin bir mesafe koyarım. Ne yazık ki olan arkadaşlığımıza da olmuş olacak. Duygular engellenemiyor. Ona da kızamam neden, niçin diye.. Zor bir durum açıkçası.
Sevgililk yolunda ilerlediğim flörtüm dışında arkadaşım dahil söyleyecek, itiraf edecek olsa ilişkimi bitirim. Biz bu yola arkadaşlık için çıktık, arladaşlığı bozup daha ileri gitmek olmaz. Nasıl ki bir dost, dost ise arkadaşta arkadaş olarak devam eder. İlerisi olsaydı baştan flört olup ilerletirdik. Böyle bir duruma olumsuz bir tepki vermem ama haddin aşılmasını da istemem. Varsa duygusu içinde tutup kendini terbiye etsin yapamıyorsa yoluna baksın
Çok büyük bir tepki vereceğimi düşünmüyorum. Sonuçta konuşup vakit geçirip eğleniyoruz böyle bir şey hissetmesi normal olabilir. Ki o demeden de anlaşılır böyle şeyler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aynı duyguyu ona beslemiyor ve onu arkadaş olarak görüyorsam bunu ona açık açık söylerim ve aramıza derin bir mesafe koyarım. Ne yazık ki olan arkadaşlığımıza da olmuş olacak. Duygular engellenemiyor. Ona da kızamam neden, niçin diye.. Zor bir durum açıkçası.
Sevgililk yolunda ilerlediğim flörtüm dışında arkadaşım dahil söyleyecek, itiraf edecek olsa ilişkimi bitirim. Biz bu yola arkadaşlık için çıktık, arladaşlığı bozup daha ileri gitmek olmaz. Nasıl ki bir dost, dost ise arkadaşta arkadaş olarak devam eder. İlerisi olsaydı baştan flört olup ilerletirdik. Böyle bir duruma olumsuz bir tepki vermem ama haddin aşılmasını da istemem. Varsa duygusu içinde tutup kendini terbiye etsin yapamıyorsa yoluna baksın
aslında hissetmiştim sadece duymamıştım derim.. :))
Hoşlanmadığımı söylerim. Çok sevdiğim bir karşı cins arkadaşım var, gerçekten dostum gibi. O söylemesin gerisinde çok problem olmaz
Çok büyük bir tepki vereceğimi düşünmüyorum. Sonuçta konuşup vakit geçirip eğleniyoruz böyle bir şey hissetmesi normal olabilir. Ki o demeden de anlaşılır böyle şeyler.
Hep böyle olduğu için doğru düzgün arkadaş edinemiyorum, bu durum hoşuma gitmiyor. Mesafe koyarım, merhaba merhaba olur.
şu an konuştuğum sadece buradan arkadaşım var tanıdığım sevdiğim üyeler onlar da hoşlandığını söylemezler.
İlişkiden önce zaten arkadaş olunmalı. O düşünceye sahip biri olduğumu bilir arkadaşlarım. O yüzden şaşırmam.
Olamıyacağını kesin bir dil ilie söyler yok ısrar ederse engelerdim
Karşı cins arkadaşım 1-2 kişi onlarla da mesafem var. Böyle bir şey olamaz.
Söyledi reddettim gitti
Arkadaşlık finito olur.
Hayır ya saçmalamasın😀😀
yürü git derdim
Konuştuğum karşı cins arkadaşım yok
Söyledi 🙄
Sonuç? :D
saçmalama derim 🫨
Gülümserdim.
Soğurdum.
Sana ne