En yakın karşı cins arkadaşın senden etkilendiğini, senden hoşlandığını, seninle birlikte çok mutlu olduğunu, seninle bir gelecek kurmak istediğini dile getirse ona evet der miydin?
En yakın karşı cins arkadaşın ya da kankan senden hoşlandığını açıklasa ona ne cevap verirdin?
oldu öyle bişeyler 😂 3 kişi çok samimiydik çocukluk kankam (kız) ve o (erkek) ve ben sık sık görüşürdük çok eğlenirdik var ya hepimiz yaşıtız bu arada güler eğlenirdik bi gün gene üçümüz otururken dedi ki -ya ben bi kızdan hoşlanıyorum ve cidden aşık olmak üzereyim biz diğer kız arkadaşımla tepkiler aynen şöyle neeeee burak sen ve birinden hoşlanmak çabuk söyle kim bizim burdan mı bizim mahalleden mi nerden? yok diyo tanıyosunuz ama söylemem kim olduğunu söyle diyoruz nasıl birisi güzel mi? çok güzel o kadar güzel ki bakmaya doyamıyorum ona bakmalara kim söylede aranızı yaparız belki neyse o gün öyle geçti tam kalkıp kız arkadaşımla eve dönücez o da eve gidecekti diğer bayan arkadaşımı yanına çağırdı bana dedi ki sen gelme haticeye söylicem sadece (samimi bayan arkadaşımın ismi) neyse ben bi bozuldum bi bozuldum yıkıldım resmen dokunsalar ağlıcam yani öyle böyle değil iki yakın dostum beni dışlamıştı o an sanki bütün modum düştü sonra bunlar az ileride fısır fısır konuştular bu sırada sizin ben diye saydırıyorum ama içimden ner küsücem ikisine içimden kuruyorum 😂 sonra vedalaştılar kız arkadaşım yanıma geldi yürümeye başkadık ben arkadaşıma ne konuştunuz? benden gizli hemde hoş mu yaptığınız? bayan arkadaşım +ya burak bana hoşlandığı kızı söyledi sevgililik teklifi ediyormuş onu söylememi rica etti -bana neden söylemedi ben ayarlayamaz mıyım yani? çok kırıldım gerçekten de +sen ayarlayamazsın a.. çünkü senmişsin o kız😀 -nee saçmalama +yemin ederim senmişsin ya uzun süredir hemde ama dedi ki eğer kabul etmezse söylediğimi unutsun gene arkadaş olmaya devam edelim onu kaybetmek istemiyorum hala arkadaş kalırım onunla kabul etmezse ne diyorsun evet mi hayır mı bence kabul et burak çok iyi birisi biliyorsun hoşta çocuk -beynimden vurulmuşa döndüm şu an tabii ki kabul etmiyorum söyle ona o benim arkadaşımdı ama artık arkadaşımda değil konuşmam ben onla daha bitti yani söyle ona ve böylelikle küstüm ve bir daha asla selamlaşmadım bile
Vay be ne hikayeymiş. Güzel ama sonu hüzünlü. Belki de kabul etsen çok mutlu başka bir hayatın olabilirdi :) Feleğin çemberinin anahtarı sendeydi ve tercihini kullandın :)
Derler ya, bu arkadaşım her şeyimi biliyor diye.. Hakikatten öyle bir kızdı. İyi kötü her şeyimi biliyordu. Kötü kelimesinin hakkını verdiğim durumlar vardı. Onları dahi.
Bir akşam itiraf etti. Kafam çok karıştı. Bir yandan empati kurdum. Beni seven kıza, canını yakacak çok şey anlatmıştım. Bu kafa karışıklığım bir süre devam etti. Flört edercesine konuştuk lakin pek olumlu olmadı. Ben başaramadım.
Arkadaşım dediğim insan sadece arkadaşım olarak kalıyor , ötesini hiç düşünmüyorum. Zaten çoğu kadın arkadaşım en yakın arkadaşlarımla evli , hem arkadaşım hem de yengem olarak kaldılar. Onun dışında karşı cinsle normal ve mesafeli şekilde olan bir arkadaşlığım var ve bunu sınır hiç açılmadı. Kız kankalar genelde kız ayarlamak için varlar. 😀
Ulan millet akrabasıyla evleniyor ben açılmıştım lisede beni bi s... kmediği kaldı kız benle konuşmadı yav sanki ne yaptım ya ne yaptım abi yine hatırladım kötü oldum anası arıyor birde kızımın peşini bırak falan diyor ya ne yapabilirim 14 yaşında çocuğum bütün özgüvenimi dikip attılar çıkardık okul çıkışı sinem yemek yapardık en fazla
benim duygularımin ne diyecegine baglı bilemiyorum insanın verdigi deger farklıdır en yakın arkadaşim karşi cins pek olmaz aslında ama şöyle sordugunuz soruyu düşünecek olursam diyelim en yakin arkadaşım benden hoşlamdıgını söyledi o söylemeden de insan hoşlanan bir insanı anlar genelde eger diyelim anlayamadim şaşırırim acildıginda saglıklı düşünemem dogru bildigim ne olursa onu yaparim onu kabul etmek icin benimde bir şeyler hissetmem lazım yoksa o hissetse bile onun duyguları beni rahatsiz eder uzaklaştirir ondan beni
Arkadaş kalalım dedim. Arkadaş kaldık. Aradan seneler geçti. Sonra ben de senden hoşlanıyorum dedim. Sevgili olduk. Evlendik... Arkadaşlık (3)+ sevgililik (4) + evlilik (19) = 26 sene...
Simdi realistik düşünmek lazım arkadaşım olarak gördüğüm birine demem ki bir sey hissetmiyorum. Ben bu adama nasıl baska gözle bakarım. Bir kere yasamadım bunu, çok sevdiğim kanka dediğim kisi hoşlandığını söyleyince inanmak istemedim. Kırmamak icin kabul etmeyi düşündümse de, öpemeyecegim askla elini tutamayacağım biriyle sevgili olamazdim. Sonra aramıza soğukluk girdi ve koptuk tamamen... klasik hikaye
Şimdi benim çevremde benden yaşça büyük hanım arkadaşlarım var. Her türlü dertleştiğimiz fikir alış verişi yaptığımız her türlü neredeyse. Kankayız. ne ben böyle birşey derim nede onlar. Abla kardeş gibi olmuşuz. Bir birimize sevdiklerimizden bahsederiz. Zor yani
Tanımış etmiş kalbinden taht kurmuşum konuşurum uzun bir yolda yürürken iyi düşünmek gerekir secmekten ziyade ne güzel beni sevmiş hoşlanmış e taniyorda iyi kötü biliyor madem kankam mutlu olurum onur duyarım
Bu tamamı ile sana kalmış bir mesele bence, insanların ne dediklerinden ziyade senin ne istediğin çok daha önemli burada. Eğer karşı cins senin tipinse ve sevgili olabileceğinize inanıyorsan kabul et yoksa öbür türlü kabul arkadaşlığınız zarar görür.
Çok karşı cins kankam oldu ama böyle bi durumla karşılaşmadım. Ama karşı taraftan böyle bisey olacak olsaydı cvbımıda bilirdi kesin sonucta hoslandigimiz kisileri söyledik o kadar birbirlerimize
Bu olay benim başıma geldi yaa anlatmaya çalışmış bana da ben anlamadım adı üstünde ama arkadaşım demişim ben bi ilişki olabilitesini düşünmedim o da gitmiş evlenmiş evlenmeden önce söyledi 😂🤦🏻♂️
Ama soylede bisey yok mu arkadaslar. Bakmistir hayatta gucemilcek kim var ee yok en azondan ikiside borbirini tamiyip biliolar ve ikiside yanlis kotu huylari olmadiklarini biliolar sizce baskasi olup bi kirpida. Harcansalar. Kotumu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sinirlenirdim. Çünkü bunca Zaman Ben ona Arkadaşım kardeşim gibi bakmışım Ama O şerefsizce Beni düşünmüş. Hayatımdan çıkarırdım.