Ben olsam seninle birlikte olmamı istiyorsan önce bana o güveni vermelisin ve o güveni bana verene kadar hassas olduğum şeyleri seninle paylaşmami bekleme derim.
Siz olsanız ne derdiniz.. Hem bu arada sizce haklımiyim
Ben olsam seninle birlikte olmamı istiyorsan önce bana o güveni vermelisin ve o güveni bana verene kadar hassas olduğum şeyleri seninle paylaşmami bekleme derim.
Siz olsanız ne derdiniz.. Hem bu arada sizce haklımiyim
Fiziksel birliktelikten bahsediyorsun galiba. Yani biri gelip “Senle yatmak istiyorum” derse “ Neden olmasın? Hadi gidelim!” diyen kadın yoktur diye düşünüyorum 😂 dese bile dalgasına der gülüp geçer. Hayat Hollywood filmlerine benzemez. Kendine saygısı olan hiçbir kadın sevmediği, güvenmediği, bir gelecek görmediği biri ile 5 dakikalık zevk için birlikte olmaz. En azından ben öyle düşünüyorum
Peki normal birliktelik ten bahsediyorsam
Her iki taraf bekar ve bir birilerinde hoşlanıyorlar ise bence hoş bir teklif. Flört edip bir birini tanımak için şans vermemek için bir sebep görmüyorum
Peki benim açıklama da demek istediğim cevabı versem de olur mu yani şöyle desem Ben olsam seninle birlikte olmamı istiyorsan önce bana o güveni vermelisin ve o güveni bana verene kadar hassas olduğum şeyleri seninle paylaşmami bekleme derim..
Sizce bu konuda Ne düşünür seven hoşlanan ya da birlikte olmak isteyen kız...
Bu kadar detaya gerek yok derim. Bir birinizi önce tanımaya çalışın. Tanıdıkça, zamanla güven oluşur. Güven arttıkça paylaşımlar da artar. Bu kadar açık konuşursan kız kaçar
Ama bu konularda çok hassas birisi olduğumu bilmesi gerek diye bunlari söyleme ihtiyacı duyuyorsam diye söylemek istediysem Peki ama yinede haklı sayılırsınız
Zaman bırakmayı teklif ederdim karşı taraf o hissi almış olabilir fakat, ben onu hissetmemişsem sağlıklı bir ilişki doğacağını zannetmiyorum o yüzden en güzeli bence zamana bırakmaktır 👍🙂
Yani zamanla ona güvenmeye çalışırsınız Peki yukarda ben yazdım kendi görüşümü ona derseniz yani Ben olsam seninle birlikte olmamı istiyorsan önce bana o güveni vermelisin ve o güveni bana verene kadar hassas olduğum şeyleri seninle paylaşmami bekleme derim. desem sizce nasıl olur nasılsın karşılar bunu
Böyle okuyunca çok sert cümleler gibi dursada eminim siz onu nazikçe söylersiniz böylece kırıcı olmaz karşı tarafta seviyorsa elbette bunu anlayışla karşılar diye düşünüyorum 🙂
O zaman ben sizin dediğinizi demeye çalışayım.
İçinizden nasıl geliyorsa 🙂
Bu konuda net ve sakin bir duruş sergilemen gayet sağlıklı. Birinin seninle birlikte olmak istemesi tek başına yeterli değil; güven zamanla oluşur ve bunu karşı tarafın davranışları belirler. Hassas konuları hemen açmaman da tamamen normal. Sağlıklı ilişkiler karşılıklı güven, saygı ve gözlemle gelişir.
Böyle bir durumda çoğu insan da önce tanımak, hislerini anlamak ve güvenmek isterdi. Bu yüzden yaklaşımın oldukça dengeli görünüyor.
Senin için asıl önemli olan, karşındaki kişinin sözleriyle değil davranışlarıyla uyumlu bir güven hissi yaratıp yaratmadığı. Bu adımı aceleye getirmemek kesinlikle haklı olduğun bir nokta.
Senin için ilişkinin en temel kriteri güven mi, yoksa başka bir şey daha ön planda oluyor mu?
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar