Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler yorum yapmasin. Cinsel pazar zirvasi yok erkeğin en güzel yaşı zirvaliklarini duymak istemiyorum. Gençliğim bittikten sonra gelen cinsel pazar değerine ihtiyaçim yok benim.
Güncellemeler
+1 yıl
Niye neden neden?
19 Mayıs'ta 28 yaş günüm. Hiç sevgilim olmadı elime kız eli değmedi. Üzgünüm, kırgınım, kızgınım çok kötüyüm. Ben işten gelir spor salonuna gider eve gider bir şeyler yer uydurdum. Yalnızdım yine ama gençtim belki gençliğim bitmeden olur diye umudum vardı. Kardeşim, arkadaşlarım ile haftasonu bir şeyler yapardım. Yılbaşından beri çok kötüyüm özellikle son iki aydır yemek bile yiyemiyorum üzüntüden, şu bile içmeyi unutuyorum. Ruh gibiyim en çıtır, en enerjik, en dinamik, en yakışıklı yaşlarım boşuna gitti. Aldığım nefes fazla geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şansını denemelisin en girkin erkekler bile nasil kiz buluyor hic şaşırmiyor musun?
Onlar 100 kişiyi dener bir kişi olur sen de hep sansini deneyeceksin denedikce de kizlari anlayacak taniyacaksin...
Hem en güzel yillari daha bitmiş degil ki
Gecen gün bir çocuk geldi yanima koonustu benimle sacma biriydi ve aşırı cirkindi ortalama bir tip olsaydi oz guveninden dolayı belki isteyebilirdimm mesela
Geçti en güzel yaşlarım en çıtır, en enerjik, en yakışıklı yaşlarım geçtii.
Şansımı seninle deneyeyim madem @normam nickim. İstanbul kurtuluş'da yaşıyorum tasarımcıyim yaz istersen konuşalım. 28 yaşında olmadan bir kadın tarafından sevilmek istiyorum 27 yaşımın son zamanında
Şansını denemelisin diyorsun sonra bir cevap vermeye bile tenezzül etmiyorsun. Cevap hayirsa bile bir hayır yazmak çok mu zor. Sonra şansını dene diyorsun bir de. İstemiyorsan söyleyebilirsin ısrar edecek değilim merak etme. 5 harf hayır yazabilirsin
Kanka yalvarmanı görünce koptum resmen 😂😂😂
@gecekedisi93 15 gün kaldı gençliğim bitmesine
Bende 31 olucam bi süre sonra ölek mi😂
@gecekedisi93 sen 18-27 arasında yaşamışsın ama ben yaşamadım gençliğimin bitmesine iki hafta kaldı 28 sonrası istersen ölene kadar yalnız kalayım son iki hafta önemli sonra hayatımda bir kadın olmasın istersen
bence sen bastırılmış duygularını dışa vurmaktan korkan g ay olabilirsin
Ne alakaaa🤣🤣🤣
Kardeş yanlız ömrüm bitti benim bu durum gay olmaktan bile utanç verici. Onun en azından doğası öyle. Ben peki? Neden o zaman el eme tutuşmuş mutlu genç kadın erkek çift görünce canım yanıyor.
erkek hoşuna gidiyoo ve senin olmadığı için canın yanıyoo olabilir... bence biraz dediklerimi düşün
Kardeş erkek hoşuma falan gitmiyor öyle olsa bu yaşa kadar denerdim değil mi biraz akıl biraz mantık.
Kardeş ben yalnızlıktan sinir krizleri geçirdiğim oldu. En son konuştuğum kızın yanında resmen ağladım. Beni kabul etsin diye. Bu hayatta en merak ettiğim şey bir kadın tenine dokunmak, öpmek
demek ki olmuyooo işte... bence yaşın gençken içindeki bastırılmış duyguları boşa çıkar, hemcinsinle mutlu ol be kanka... vallahi seni düünüyom sırf
Bak ben şişli kurtuluş 'da yaşıyorum İstanbul. Eğer sende İstanbul'da yaşıyorsan gel lotus AVM nin oradaki Starbucks da buluşalım. Bak daha iki hafta var 28 olmama. 27 yaşımın son günlerini bir kadınla deneyimleyerek yaşayayım. Nickim Normam benim evimde bukusabiliriz veya otelde ekonomik sıkıntın varsa yardımcı da olurum. Ne olur 27 yaşımın son günlerinden birini kadınla özel şeyler yaşayarak geçireyim.
Gençliğinin bitmesine 2 hafta kalmış bir bakir erkeğe kadın deneyimi yaşatmak istemez misin. Arzu edersen ekonomik olarakta destek olurum. Çalışan insanım ailemle yaşadığım için kira vb yok para baba kalıyor büyük oranda
Bak demeyelim olursa olur olmazsa ben en azından son günlerimi bir kadinka yaşamış olurum. Ekonomik olarak destekde olacağım yeter ki kalan iki haftayı gusrl geçireyim
@Melek-angel anlamıyor kendini kötü hissetmem bir kız tarafından sevilmenek. Ki ben defalarca denedim hep aekadasolarak gördüler.
Ulan hem istemeyin sonra gay diyip geçin ulan daha önce belki kız benle sevgili olmayı kabul eder diye gidip ev bile buldum çamaşır makinem yok dedi aldım, zigon sehpa beğenmiş gittim hediye aldım, her gün belki gelir diye evinin önündeki cafede bekledim yorgunum diyip iki kahve bile içmedi. Gençliğimi ömrümü verdim lan tercih etmeyin istemeyin sonra gay demek kolay tabii. Bak çatır çatır cevap veriyordun bukismak istedim çit yok. Hadi kabul etmedin hayir demeye tenezzül bile etmedin. Gay olsam çoktan s**mistim birini bu kadar yalnızlık, enayi yerine koyulmayi, adam yerine koyulmamayi niye çekeyim. Keşke kadınlardan hoslanmasam ama maalesef hoşlanıyorum ve acı, yalnızlık çekiyorum adam yerine koyulmayorum
Ne oldu neden cevap vermiyorsun hayırsa bile cevap beş harf çok mu zor?
7/24 bu gizli g ay ne yazacak halim yok... sa lak mısın almasaydın o kadar eşyayı... demek kızda anlamış sendeki hafif kırıklığı kullanıp sallamış... bence sen bi psikiyatra git... buralarda zaman harcama...
Bak diyorum paran neyse veririm gel birlikte olalım yapamazsam bu adam gay diye her yere yay. Yarın saat 7'de lotus AVM aşağısı Starbucks da olacağım. Gel sana erkekliğimi hem kanıtlayayim hem gençliğimin son iki haftası güzel geçsin.
Üstümde siyah renk beyaz kareli gömlek olacak. Beyaz tenli esmer kirli sakalliyim
Gelecek misin? Evet veya hayır de
Israr etmeyeceğim daha fazla sadece bir cevap ver evet veya hayır
dedim ya sen buralarda zaman harcama bir psikiyatra git
Tamam gideceğim ama bu buluşmamıza neden engel olsun. Genç kızsın bak maddi olarak yardımda ederim.
genç kız olmam demek para ile ilişki kuracağım demek değil.. haddini bil ben o ro s pu değilim... hadi ikile...
Ben yardımcı olmak adına demiştim sonuçta baba iyiliğinin karşılığı olarak para şart değil tabii. Yarım dediğim saatte dediğim yerde olacağım. Gelip gelmemek senin kararın iyi geceler.
Dostum benimde olmadı hayatınızın odağı bu mu gerçekten? Hayat sevgili yapma ya da yapmama üzerine mi kurulu?
34 yaşında mısın
Evet
18-27 yaş arası bir erkek Allah'tır yeri göğü yaradandir. Bir daha o Allah, yeri göğü yaradan yaşlarda olamayacağım o yaşlarda ilah gibiyken cinsel gücüm, enerjim en yüksekken bu hazzı yasayayamayacagim
La sg mk. k malı
Ağzın laf yapmıyorsa normal
Laf yapıyor veya yapmıyor Bu saatten sonra fark etmez zaten...
Kadınlar acımasızdır
Geriye kalan %99'da pek acımasız değil yani acımız olsa bile başta en azından kabul ediyorlar sonradan belki
Statüm olduğu için kızlar bana hayran
Gençliğim bittikten sonra gelecek kız gelmesin kardeşim. Ben sevgilim yok diye üzülmüyorum ki gençliğim sevgilisiz gençliğim bitti diye üzülüyorum
Ver elini dalgaya 😂😂😂
Yok ben gençken yaşamak istiyordum.
Ben kart zampara değil genç kızın yanındaki genç erkek olmak istiyordum.
Kart zampara olmaya karşı bir Arzum merakım yok sağol. Başka kart zamparalar versin dalgayı
😂😂😂 kadınlar kapatılsın
saglıklısın ya şükret
İnşallah kanser olurum tez zamanda geberir giderim