" Tüm karşı cins arkadaşlarını hayatından çıkaracaksın. " diyen sevgilinizin istediğini yapar mısınız?

" Tüm karşı cins arkadaşlarını hayatından çıkaracaksın. " diyen sevgilinizin istediğini yapar mısınız?
Hayır ben tüm karşı cins arkadaşlarımı takipten çıkartmam. çünkü sevgilimin bana güvenmesi lazım.. ben karşı cins arkadaş ediniyorsam o zaten flört için değil arkadaş olarak gördüğüm içindir.. ve zaten sevgilisi olunca tüm arkadaşlarını silen sevgilisi ile ayrılınca geri gelenleri de samimi bulmam..
Açıkcası sanmıyorum hayatıma bana bunu söyleyecek birisi girmezdi muhtemelen, ancak bunu benden isterse ise bende aynısını ondan isterdim kabul ederse çıkarırdım. Agalar yeter bize kız olan arkadaşa gerek yok zatende iletişimi kesmek ayrı bir boyut.
Cevap
6Cevap
Arkadaş çevremi kendim seçebilecek kapasitedeyim, kefil olmayacağım insan yakınımda zaten barınamaz..
Eskiden olsa evet derdim. Şimdi hayır diyorum. Rekabet iyidir. Beni cepte sanmasa iyi olur. Bu da benim ona verdiğim bir gözdağı.
Mantıklı.
Karşı taraf bazen karşı cins arkadaşı ve çevresi olmayan kişiyi çantada keklik görebiliyor.
Bu da, rahatlık vb. Şeylere sebep oluyor ve ilişki, ilişki olmaktan çıkıyor bir yerden sonra.
Kesinlikle.
İstek ve hatta emir oldukça rahatsız edici ve sınır bozucu. Bu tarz bir kişiliği sevgilim yapmamışımdır ben ya 😄
Karşı cinsten artık arkadaşım yok zaten djdjjd Bunu demesine gerek kalmaz.
hayır yapmam zaten pek arkadaşım yok olanlarda yakın samimi dostlarım.
Kimse kimseye böyle emrivaki konuşmasa daha iyi olur.
Niye? Onu hayatımın merkezine alayım da, kendini vazgeçilmez mi sansın?
Defoksun gitsin , beni terk etmiycegi ne belli kendileri hep erkeklerle içli dışlılar
Mesafeli durduktan sonra neden çıkarayım, güvenmiyorsa çekip gidebilir...
Mantıklı bir sebebi varsa olabilir. Yoksa yapmam öyle bir şey
Yapmayan ikilesin işim olmaz. Örneklerini çok gördük Enayilik beklemesin kimse
Yaparım çünkü karşı cinsten pek bı arkadaşım olduğu söylenemez
Evet çıkardık iki taraflı biz olduk ben sen değil çok mutluyuz
Uzak dursun böylesi evlilik olursa görüşmelerimde kısıtlamaya giderim ama abartmasin
Eğer o da silerse evet yaparım
kendi de çıkarıyorsa tamam
Hayır
Yaparız yapmışlığımız var
sebebini bilmem lazim
Ben yaparım eğer gerçekten sevdiğim olursa
O da çıkaracaksa okeyy
Hayır
Yapmazdım.
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?