Ben sana bir şey diyeyim mi yakupla ne yapıyorsan yap bunca zamandır beni herkese küçük düşürdün bir şey diyeyim mi sana gördüğüm en kalitesiz yalancı insansın arkadaşlarım ayağına utanmak bedir bilirmisin sen birde senin gibi birisiyle evlilik düşünmüşüm beni işlettiğin yaptıklarını bir başkası sana yapsaydı anlardın sana mecbur değilim ki ben sadece bir şey konuşacaktım bu kadar kendini ağırdan almaya be gerek vardı ondan sonra git kimlerle kimleri işlettiriyorsan işlet sana okadar güzel bakmıştım senin yolun başka benim yolum başka okadar çok güvensiz birisin ki aileme doğru düzgün bir şey anlatamadım ama sana değme arkadaşlarınla yaşa sen onlara laiksin sen değseydin senin yüzünden demezdim başkalarıyla yaptığın şeyleri benim üzerime attınız planlı şekilde şüphelenmekten harbidende haklıymışım keşke yapmasaydın yapmasaydınız siz eylenin gezin takılın bende senin uğruna kaybettiğim şeylere üzülün insan sevgilisini böyle yere pis pis sorularla arkadaşlarına çevresine rezil ederimiydi değerli bir insan olsaydın 2 senedir beni böyle bir ortama okadar söylememe rağmen burdan Bakırköy’e taksiyle geliyordum bana cevap bile vermiyordun okadar yol taksiyle ger dönüyordum daha neler neler. Hiçmi vicdanınız yoktu seni daha öncekiler niye aldatmış anladım ben böyle bir yere düşürdün emziğide versiniz hadi oyna sizde biraz bile merhamet yokmuş onu anladım şimdi kiminle ne planlar yapıyorsan yapabilirsin benim değersiz insanlarla işim olmuyor olmaz SANA DEĞMEz
01 Yorumla- +1 yıl
Kime yazdın sen bunu
En İyi Cevaplar
+1 yılSilerim çünkü aynısını ben de ondan isterim. Karşı cinsle muhatap olmasına katlanamam. :D
35 Yorumla- +1 yıl
Niye noluyor muhatap olunca
- +1 yıl
Kıskanırım 😃
- +1 yıl
Olabilir ama onun seçimi 🙄 bu kısıtlamaya girer
- +1 yıl
Kısıtlama olacak tabi, bütün ilgin alakan manitada olacak aksi halde arkadaş kal ne farkı eder haksjaks
- +1 yıl
Yok daha neler
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim bütün arkadaşlarım karşı cinsiyet neredeyse.
Kime nasıl davranmam gerektiğini çok iyi bilirim.
Buna rağmen silmemi istiyorsa onu silerim.
Buradaki yaptığım seçim arkadaşlarımın çok önemli olduğundan değil onun sorunlu olduğunu düşünmemden kaynaklı olur.37 Yorumla- +1 yıl
Bu bneee
- +1 yıl
Seni annenle baban yapamamış olmamışsın çiçeğim.
Erkek olmalıydın sen 😂😂😂 - +1 yıl
Hatırlatma :D kaçırayım mı seni gece inince djdj
- +1 yıl
Bak bak laflara bak 😂
Ay bulutun ardına gizlenince gel kimse görmez 😂 - +1 yıl
Uuu 🤤 hazır ol, gece geliyorum djdj
- +1 yıl
Teşekkürler çiçeğim 😘
- +1 yıl
Rica ederim gülüm 😘
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEşim bunu benden isteyemedi, kaldı ki sevgili olmuş olsaydık kapıyı gösterirdim. Karşı cins dostlarım arkadaşlarım var. Adam gibi adamlardan bahs ediyorum. Adamciklardan değil tabii onlardan ne arkadaş olur ne de kapıya köpek olur o türler çöp başka bir şey değiller.
26 Yorumla- +1 yıl
şimdi burada bazı itirazlarım olacak. Yaptığınız yorumda "eşim bunu isteyemedi" demişsiniz ama diğer yorumcunun itirazı geçerli olmasa bile yani muhtemelen burada "isteyemedi" değil de "isteyemezdi" demek istemiş olsanız bile aslında cümleye böyle girmeniz yorumunuzun devamıyla birtakım çelişkiler içeriyor. Zira her iki durumda da sizden bunu "isteyememe" durumundan bahsetmişsiniz yani sizin böyle bir talebe olumlu cevap vermek şöyle dursun erkeğin buna cesaret edememesini sağlayacak şekilde bağımsızlığınızı ön plana çıkardığınız anlaşılıyor ki ben bunu asla tartışmaya açmam; bize saygı göstermek düşer zira bu sizin tercihinizdir ve sizi bağlar. Ancak u görüşünüze saygı göstermem içeriğindeki çelişkiyi görmezden gelmemi gerektirmiyor. Şöyle ki ister isteyemedi üzerinden isterse de isteyemezdi üzerinden yürüyelim sizin bir erkeğin gücü yetse veya sizden cesaret bulsa bunu istemeye yelteneceği yani sıosyal medya hesabınızı başka erkeklerden temnizlemeyi içten isteyeceği düşüncesini dışa vurmuş oluyorsunuz ki bu konuda haklı olduğunuzu teslim etmek isterim zira insan dahil tüm memeli türlerinde erkekler dişilerini başka erkeklerden uzak tutmak için elinden geleni yapar ve bunu yapamayacak kadar güçsüz ve aciz olanlar da dişiyi kaybeder ve soylarını yürütme haklarını kaybederler. - +1 yıl
Yani erkekte bu konuda bahsedildiği şekilde hayatındaki kadından bunu istemenin dürtüsel bir durum olduğu sizin de aslında içten içe kabul ettiğiniz bir gerçek. Sizin buna rağmen modern yaşam kalıplarına bağlılığı bu tür dürtülerne ağır basan ve bu tür taleplerde bununmaktan geri duran erkekleri tercih etmeniz yukarıda bahsettiğim üzere sadece saygı gösterebileceğimiz bir tercih ama bu tercihinmizin dışında kalan erkekleri "adamcık" olarak tanımlamanız buna karşın da "erkek dürtüleri nispeten güçsüz ve çekinik kalan" erkekleri de "adam gibi adam" olarak tanımlamanız gerçek bir çelişki olmuş. Zira bir erkeğe "adam gibi adam" diyorsanız yani onun cinsiyetine referans vererek övüyorsanız onun cinsiyetinden ileri gelen birtakım niteliklerinin zayıf kalmasını veya hayatına etki etmemesi sebebiyle bu övgüyü yapmanız paradooksal bir durum olmuş. Ynai adam gibi adam dediğinizde ondan "erkeğe has" birtakım davranışları beklediğinizi varsaymak daha akla uygun olur... Tabi hepsi bir yana doğanın beynine kodladığı erkek önceliklerini ve kodlarını modernitenin tam silemediği erkekleri de tercihinizin dışında tutmanız saygıya değerse sizin de bu insanlara "köpek" yakıştırması yapmanız da bir o kadar yakışıksız olmuş
- +1 yıl
@noperva1975 yazımı yanlış anlamışsınız adamcik dediklerim karşı cinsin evli olmasına veya çizgileri belirlenmesine rağmen arkadaşına asılan ve başka gözle bakanları kast ediyorum. Evet sozlerimin arkadinda duruyorum onlardan kapida kopek dahi olmaz, yarasi olan gocunur.
- +1 yıl
O kısmını yanlış anlamışım evet... tamam ama tek eleştirim bu olmadığı gibi bu yanlış anlama benim diğer itirazımı güçlendiriyor... başkasının karısına bakan sarkan tiplere adam veya erkek denmez ve evet köpek bile denmez köpeklere hakarettir.
Ancak bazı hemcinslerinin böyle olduğunu bilen erkeklerin de hayatındaki kadının bu tür köpekten beter tiplerin hayallerini süslemesi ihtimalini de ortadan kaldırmak adına bu tür bir koruma refleksi göstermesine de saygı duymanız gerekir... tamam böyle bir koruma refleksinde korunan tarafta kalmak istememeniz saygı gösterilmesi gereken bir durum ama yukarıda da dediğim gibi bu hassasiyeti gösteren erkeklere de saygı göstermeniz icap eder... tamam köpek dediğiniz adamcık dediğiniz başkalarıymış tamam onu anladım ama bu sorudaki isteği dile getiren olası sevgili için "kapıyı gösterme" ifadesi kullanmışsınız... ayrılmak veya terk etmek yahut ilişkiyi bitirmek değil de kapıyı göstermek... yani ilişki dediğiniz şey size ait ve oradan kapıyı göstererek kovmuş oluyorsunuz... hoş değil...
Bir konuda yanlış anlamışım evet ancak yazdıklarımın tamamını okursanız bu yanlış anlama itirazımın tamamını karşılamıyor - +1 yıl
@noperva1975 ilişkiye başlamadan önce birbirini tanımak denen bir şey var. Ben kendimi hiçbir zaman saklamadim karşı cins arkadaşlarım olduğunu ailem akrabalarım dahi bikiyordu ki benim zamanimda bu ters bir durumdu. Benim avantajim benden 13 ay kucuk erkek kardesimin olmasi ve arkadaslarimizin ortak olmasi ve haliyle benimle evlenecek olan esim de bunu biliyordu. Ben bu kadar netken evlilikten sonra bana kısıtlama getirmiş olsaydı eşim yalancı olacaktı ve haliyle bende ona kapıyı gösterecektim. Bunda anlaşılmayacak bir şey ve abes bir durum yok. Soruya detaylı bir anlatımla cevap vermedim. Beni bu kadar sorgulamanızın bir anlamı yok. Sonuçta benim bir duruşum var ve saygıyı hak ediyorum. Yalan dolanlar üzerine ilişki kurmadım net oldum ve karşılığını şükür aldım ve tekrarlıyorum eşim anlayışlı davranıp evlendikten sonra yasaklar koydaydi ayrılırdım. Bunu sorgulamanın tuhaf beni ve hayatımı bilmiyorsunuz burada iki kelimeden yola çıkarak uzun uzun anlatmışsınız gerçekten bu beyin fırtınasına gerek yoktu...
- +1 yıl
@noperva1975 elestirileriniz umrunda değil, siz elestirin diye görüş yazmıyorum. Burası eleştiri platformu değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Silmem bu ilişki biter dese bile silmem buyur bitir derim. Bugün bunu yaparsam yarın kendi benliğimi yok edecek durumlara kadar gider.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılNeden istediğine bağlı. zaten sevgilim bana güvenirdi bu yüzden de arkadaş çevreme karışmazdı ben de aynı şekilde karışmazdım. ancak ortada aşırı samimiyet olur o zaman karışırdık ki zaten bunu fark edersem ben kendim uyarır ayda konuşmayı keserdim arkadaşımla. bunun dışında samimi olup çok yakın olmazdım zaten mesafeli olurdum ve tüm günümü de sevgilime ayırırdım arkadaşımla da gerektiği zaman konuşurdum. ama tutup da benim yıllardır tanıdığım güvendiğim arkadaşımı sırf gereksiz kıskançlık için sil derse silmem tabi.
10 Yorumla Hayır silmem bu arada eğer bana güvenmiyorsa başta sevgili olmasın çünkü yarın bir gün onunla ayrılma ihtimalim de var yarın birgün ayrılırsak onları boşu boşuna silmiş olacağım ve karşı cins kız arkadaşlarımla eskisi kadar samimi olamıyacağım birde bir kız yüzünden arkadaşımla benim aram bozuldu arkadaşım sevgili yaptı sevgilisi benimle görüşmesini istemedi karşı cins olmadığım halde şu an arkadaşımla konuşmuyorum sonradan benimle konuşmak istemese de kısacası tek karşı cins için değil kendi cinsimle görüşmemi istemese de dinlemem
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimle/eşimle güvenimiz karşılıklı olarak sevgilimden kimseyi silmesini öyle makul bi nedeni olmadıkça istemem ben. Kendim de tüm erkeklere ve kadınlara mesafeli ve tetikte dururum. Sevgilimle/eşimle her an güçlü ve güvenilir iletişimde kalmaya önem veriyorum daima. Aramıza kimsenin girmesine iznim olmaz hiçbir zaman. Sevgilimin/eşimin baştan bu konuda benimle benzer hassasiyete sahip biri olmasına dikkat ederim. O da benden özellikle birini engellememi, silmemi isterse de derhal silerdim ve engellerdim nett.
30 Yorumla
+1 yılEvet silmiştim maalesef. Değmezmiş meğer. Keşke daha çok kız takip etseydim o alçak kızla sevgiliyken.
Seni de takipten çıkmıştım o ara. Kusura bakma. Bana dedi ki takip ettiklerinin yüzde 90'ı neden kadın diye sordu. Ben de dedim ki, çünkü kızlar daha mantıklı daha kaliteli sorular soruyor gerçek bu.
11 Yorumla- +1 yıl
Değmez zaten.
+1 yılaramızdaki samimiyete ve ciddiyete göre değişir cevabım. 1 aylık sevgilim bana 10 yıllık arkadasını sil dese silmem mesela ama belli bir süre geçer de ciddiyete giderse ilişki o zaman silerim. herkesi karşıma onu yanıma 🌸
63 Yorumla- +1 yıl
Etme eyleme ya 🥹 değmez.
- +1 yıl
Şimdiye kadar değmedi ama belki ilerde değecek biri olır
- +1 yıl
Şimdiye kadar değmedi ama belki ilerde değecek biri olur
Bu kıskançlık değil hastalıklı bir durum. Kimse için arkadaşlarımı silmem benden bunu isteyen birinden de ışık hızıyla soğurum. Yanlış yapacak ya da farklı duygular hissedecek birine zaten arkadaşım demem, bu ayrımı ve uygun mesafeyi koyacağımı düşünemeyen biriyle devam etmem.
20 Yorumla
+1 yılSilmem. Bana güvenmiyor ve tercih yapmamı istiyorsa o onun sorunu. Özgüvensiz olduğunu düşünürüm. Ve bu beni fazlasıyla uzaklaştırır soğurum. Emir almayı ve yönetilmeyi, boğulmayı sevmem... Demek ki bitmenin zamanı gelmiştir o halde... Herkes kendine yoluna gider...
10 YorumlaSevgili olduğum hayatıma aldığım adamın bıkkk bıkkk kız arkadaşlarıyla mesajlaşmasına görüşmesine karışmayacak kadar güzel kardeşim değilim. Konuştukları an bana alttan bi sıcaklık geliyor bi şeker yükseliyor benim nıççççç olmaz
24 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSilmem. Ondan önce o arkadaşlarım vardı benim. Sevgilim bunu sorarken 40 kere düşünmesi gerekir bence. Kıskançlığın bu kadar kontrolü de hastalık. Hemde aşırı uç.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen canım
"Kıskançlığı bu kadar abartma lütfen" diye tepki verirdim sanırım
20 Yorumlaİş yaptıklarım hariç onun söylemesine gerek yok işim olmaz zaten..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimse için kimseyi silmek istemem. Herkesin sosyal hayatı var ve olmak zorundadır. beni insanlardan uzaklaştırıyorsa bir problem vardır. ben zaten insanlarla mesafe mi her zaman korurum. böyle bir şey teklif felan edemez.
10 Yorumla
+1 yılNe alaka hahshsh olmadı oksijen tüpüyle gezeyim izin verdiği sürece nefes alayım hshshdh
138 Yorumla- +1 yıl
Oksijen tüpüne mi ihtiyacınız var nefes alabilmek için 🥹
- +1 yıl
Onun sevgisi benim oksijenimdir 🫶
- +1 yıl
O yoksa ölür müsün
- +1 yıl
Ya beş dakika romantik olayım dedim ama yok hshshsh şaka bir yana gereksiz kıskançlıklar çok yoruyor be
- +1 yıl
Romantic machine’den daha iyi bir performans beklerdik tabii. Evet yorar, bezdirir, bitirir :D
- +1 yıl
Allah var, yardırır giderdim de yeni uyandım. Kahvaltı hazırlarken buraya bakıyorum 😁
- +1 yıl
Tabii Allah var 😌 ben de yeni uyandım bahanesini çok kullanırım sjdja afiyetto iyi günler ✌️
- +1 yıl
Bahaneleri sevmem hshsh gece geldim işten ve yeni uyandım 😅 çok acımasızdır
- +1 yıl
*acımasızsın
- +1 yıl
İnanmammm, ispatla :D çok da acımasızın değilim aslında acımasızlıkta zirvedeyim dkdk duyamıyorum
- +1 yıl
İspatlarsam? 😁
- +1 yıl
Yine de bir şey değişmez :D uğraştırmayı seviyorum da ben
- +1 yıl
Bende güvensizlik ortamını ortadan kaldırmayı 😁 yok mu seni kandırmanın bi yolu ya da yolları?😅
- +1 yıl
Sence ben beni kandırmanın yollarını ifşa eder miyim :D
- +1 yıl
Dedim belki o da yeni kalkmıştır ve ufaktan ufaktan alabilirim tüyoları 😁
- +1 yıl
Nope kınıyorum bu fırsatçılığı 😅
- +1 yıl
Fırsatçı mı oldum şimdi 😁
- +1 yıl
Buna öyle deniyor :D sen başka bir isim koymak ister misin?
- +1 yıl
Olur, tanımaya çalışmak 😁
- +1 yıl
Woow çok yaratıcı 😃
- +1 yıl
Yaratıcı olmak istemedim aslında, direkt öz, mis gibi 😁
- +1 yıl
Ah tüh yaratıcı olduğunu sanmıştım 😃
- +1 yıl
Şiir mi yazayım istiyorsun 😁
- +1 yıl
Şarkı söyle istiyorum 😂
- +1 yıl
Olur ne söyleyeyim? 😁
- +1 yıl
Yar saçların lüle lüle :D
- +1 yıl
Ne demek istiyorsun? 😁
- +1 yıl
Eyvah o şarkıyı bilmiyor musun? Kendin yaz sonra söyle 😅
- +1 yıl
Bildiğim için gönderme mi yapıyorsun diye sordum ya 😁
- +1 yıl
Saçların lüle lüle mi
- +1 yıl
Kavuşmamız yar ne zaman 😁
- +1 yıl
Çıkmaz ayın son perşembesi 😃
- +1 yıl
Çok erken, mental olarak hazırlanamam 😁
- +1 yıl
Cumaya atalım
- +1 yıl
Namazdan sonra? Namaz önemli :d
- +1 yıl
Tabii 👍
- +1 yıl
Teşekkür ederim kısa muhabbetin için, başka postlarda görüşmek üzere :)
- +1 yıl
İyi forumlar ✌️
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki sen iki gözümün çiçeği derim ve o çiçeği soldurur gözümü çıkartır 😄
17 Yorumla- +1 yıl
Şaşmaz bu ya, her istediğini yaparsın bir kere yapma nankörlük gör 😅
- +1 yıl
İflah olsak, akılı uslu dursak daha mülayim insanlar seçsek olmaz neden? Çünkü dünyaya manyak da lazım 😂
- +1 yıl
bence bi yerimizde mıknatıs var, çekiyoruz istemsizce. Manyak ettiler bizi :D şimdi kenara çekilip izleyebilirler
- +1 yıl
Aa lütfen manyaklığımı kimseye armağan edemem, o benim 😄
- +1 yıl
shsj cimrilik yaptığı konuya bak 😂
- +1 yıl
Geri kalan herşeyi hunharca verince insan, elinde kalana sıkıca sarılıyor 😄
- +1 yıl
shdsj haklısın 🤦♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOndan başka karşı cins arkadaşım yok ki 🙄 yersen jsjsj
11 Yorumla- +1 yıl
😅
+1 yılBenim böyle cahal bir sevgilim olabilemez kurban 😃
13 Yorumla- +1 yıl
Hep böyüük konuşmayın gayrı 😃
- +1 yıl
Başıma gelirse dövsünler😃
- +1 yıl
Olamaz kıyamayız sjdj
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılSilerim ama sevgilimi
Kendine barınaktan köpek bulabilir 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Heh bana bunlarla gelin sjdj
- +1 yıl
😂😂
Kendine gel cemile, diyerek sevgilimi tokatlardım
11 Yorumla- +1 yıl
shsjaj 😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tabi hesabımı gözden geçiririm ama arkadaşlarımı çıkarmam. Bana herhangi bir yanlışı olmayan, kendimi bilen ve kendisini bilen insanlar * der büyükbir kavgaya sebep olurdum gibijxndjdkd
10 YorumlaŞöylelerini görünce iyice soğuyorum sevgili yapma fikrinden. Zaten hiç niyetli değilim 😂 arkadaş olarak kalalım biz, kimse kimseyi silmesin. Olmaz öyle.
10 Yorumla
+1 yılEvlenen bireyler artık bence diğer tarafları arasına mesafe koymalı zaten ilişkilerin çok sosyal medya yüzünden bitiyor evli olmasına rağmen insanlar hala kopamıyorlar bekarmış gibi hareket ediyorlar herkes kendine kafa yapısını uygun birisini tercih etmeli
20 YorumlaHayır silmem, sonuçta hayatımıza giren insan her şeyi bilerek girer ve dahil olur. Hayatıma yön veremez.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSilerm ondan degerli degl zaten ben karşi cinsle arkadas filan olamıyorm ya sevgili oluyorm ya düsman
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Ondan önce arkadaşımda eğer, hayır silmem. Bir yanlışı olmadığı sürece yapmam.
20 Yorumla
+1 yılKarşı cinsten arkadaşım yok. Sevdiğim kız olursa onun arkadaşlığı bana yeter.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Karşılıklı sileceksek sosyal medyadan arkadaşlarımı takipten çıkmam onları tamamen sildiğim anlamı taşımayacağı için olabilir tabiki dediğim gibi iki tarafta silmeli
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSilerim fazla avrupai düşünmeyin erkek kız ilişkilerini sevgili ilişkilerini. Erkek ve kadın arkadas olamaz!
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Silmem çünkü onu rahatsız edecek bir durum olmaz ki zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendi cinslerimi de dahil herkesi hayatımdan çıkarabilirim.
10 Yorumla Yakın arkadaşlarım hayır ama onun haricinde olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ciddi bir yoldaysak o da aynı şeyi Kabul ederse silerim
10 YorumlaSevgilim istese silmemde eşim istese silerim. İkiside yok o ayrı konu 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılSebebini sorar güvensizliği öğrenir ona göre adım atarım
10 Yorumla
+1 yılO kadar kıskançlığa gelemem arkadaş bu sonuçta o yokken arkadaşım vardı
10 Yorumla
+1 yılMantıklı gerekçeler sonsun silerim ama sırf kıskançlık odaklıysa olmaz
10 Yorumla
+1 yılOtomatik ben silerim zaten yaptimda bunu daha önce şeytan sonucda durter felan gerek yok
10 Yorumla
+1 yılKarsi cins arkadasim yok, sadece is arkadaslarim var onlarla da mesafeliyim. Sohbetim yok.
10 YorumlaGereksiz ortamım yok bu yüzde böyle bişeyi isteyemez
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey istemez benden , bende istemem.. mesafeyi korumak gerekir sadece
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSilmem. Beni mevcut sosyal çevremle kabul edecekse etsin, yoksa yallah.
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgili kişisini silebilirim.
Aynı davranışı kendi yapıyor ve benden de ilişkimizin sağlığı açısından iyi olucaksa evett
10 Yorumla
+1 yılEğer önce bunu kendisi yaparsa yaparım ama kendi yapmadan benden isterse * derim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSilerim tabi madem erkeğim rahatsız hemen silerim
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yakın arkadaşlarım hariç gerisini silsemde olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa ben ya onlar mı🤔 tabiki arkadaşlarım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimseyi silmem ya, sildirecek şeyler de yapmam zaten. nerde nasıl davrandığımı bilirim 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Yaş olmuş 37 😂 bunlara ne gerek var
19 Yorumla- +1 yıl
Yaşla alakası yoktur
- +1 yıl
Bu sebepten ilişkiyi bitirenler oluyor, öyle hafife alma djdj
- +1 yıl
Öyle mi dersin :D
- +1 yıl
Bu ayrılma bahanesinden başka bir şey değildir, der ve noktayı koyarım hesj
- +1 yıl
😅
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Karşı cins bir tane arkım var oda nişanlı
12 Yorumla- +1 yıl
Olabilir sil diyorsa sileceksin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 senelik arkadasimi silmistim onun icin keske silmeseydim degmezmis simdi ne o arkadasimla konusa biliyorum ne de o da kocam oldu. Allah belasini versin
10 YorumlaBence kızlar kabul etmesin ama bende böyle bir şey istediğim için sevgilimden kabul etmiştim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSildim gitti smsms
12 Yorumla- +1 yıl
Aa istedi mi
Cevap sahibi+1 yılSevgilim yok…
😄
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılYok karşı cins arkadaşım. Ama empati kura bilirim.
10 Yorumla Sevgilimi hayatımdan silerim daha iyi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Vereceği güvene bağlı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılneden bunu istediği önemli
10 Yorumla Silerim ya canım kocam emret öleyim derim hatta.
10 Yorumla
+1 yılÖyle m. l. biriyle olmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cins arkadaşım olmadığı için sıkıntı yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı. Pek arkadaşım yok ki benim
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat