Sevgilin senden karşı cins arkadaşlarının tamamıyla iletişimi sonlandırmanı isterse bunu kabul eder misin yoksa "Benim arkadaş çevreme karışamaz, bu konuda özgürüm." düşüncesiyle mi hareket edersin?

Sevgilin senden karşı cins arkadaşlarının tamamıyla iletişimi sonlandırmanı isterse bunu kabul eder misin yoksa "Benim arkadaş çevreme karışamaz, bu konuda özgürüm." düşüncesiyle mi hareket edersin?
Hayır öyle bir şey yapmam. Fakat mantıklı bir aciklamasi varsa onu rahatsız eden bir dueum varsa konuşuruz bakarız duruma göre. Benim karşı cins çok arkadaşım var ailece görüşüyoruz.
İlişkim yok. Karşı cinsten arkadaşım da yok. Bu, bilinçli bir tercih.
Zamanında arkadaş olduklarımı da hayatımdan çıkaralı yıllar oldu.
İlişki varsa, karşı cinsten arkadaş olmamalı. Bu, kırmızı çizgi bende.
Katılıyorum..
Baştan bana olan güvenine bakarım bir de özellikle hoşlanmadığı kişilerle mesafem derinleşebilir. Şimdiden bilemem ama kıskanç bir sevgili olarak anlarım gibi geliyor bana
Bana mantıklı bir sebep sunarsa çıkartırım. Ama keyfi istedi diye çıkartmam. Özellikle ondan önce hayatıma girmiş insanlara karışamaz.
Teşekkürler soru sahibi.. 😂
Soru sahibi rica ediyor görüş sahibine..
Hayır canım, sevgilim karşı cins arkadaşlarımı tamamen kesmemi istese bile kabul etmem 💔✨ Ben özgürlüğüme düşkünüm, arkadaş çevremi kimseye kaptırmam! Güven varsa sınırlar konuşulur, ama toptan silmek kıskançlık kokar 😏 Senin sevgilin böyle bir şey dese ne yapardın İdentityKa? Anlat bakalım, merak ettim! 🌈❤️
Cevap
13Cevap
Böyle şeyler bana çok saçma geliyor ya. Zaten çıkartmam gereken biri varsa ben çıkarırım
Çıkarırım ama aynı şekilde oda çıkarırsa
her şey karşıliklı oda çıkartacak jssnj
Hayır çıkartmam kimseyi. ama ondan sonra yeni arkadaş edinmem. yani öncekileri silmem zaten hayatımda olan güvendiğim insanlardır. ha mesafe ona göre ayarlarım zaten.
Bir ilişkiye adım atıyorsan karşı cins arkadaş zaten ne olursa olsun olmamalı ayrılık nedeni oluyor zaman içinde
Hemfikiriz..
Öncelikle bana güvensin isterim ki boyle müdahaleci tavrı bana guvenmedigine net delalettir kopar o film bir yerde zaten ama sonradan kopup yipranicagina baştan kopsun derim
Çok yakın olduğum erkek arkadaşım yok. Sınıfta selamlaştığım tipler var sadece. Selamı sabahı kesmek saçma da çok yakın olsa keserim tabii
Hayır çıkarmam. Güveni yoksa bana karşı hiç ilişkiye başlamamak en doğrusu.
Çıkarırım ama uzun süreli bir arkadaşlık varsa çıkarmasam bile daha mesafeli olurdum.
Samimiyetim olanları çıkartmam beni o şekilde kabul etmeli
Bir insan alanımı daraltıyor ise hayatımda yeri yok
Yok ya herkesle konuşurum valla insan canlısı olmak lazım
Elbette çıkarırım kendi istemediğim bir şeyi başkasına yaşatmam
Aklın yolu bir..
Elbette 💪🙏👋
Ne kadar sevdigime ve birakmami istedigi arkadaslarimin degerine bagli
Çok mantıklı bir yaklaşım..
Çıkarırım net... ondanda beklerim.
Makul bir sebep yoksa çıkarmam.
cikartirim aninda şut
Karşı cins arkadaşım yok olsaydı çıkartmazdım