İlişkilerde kıskançlıklar bazen toksik istekleri de beraberinde getiriyor. Size böyle bir istekle gelinse ne yapardınız?
Sırf sevgilin istiyor diye karşı cins arkadaşlarını arkadaşlıktan çıkarır mısın?

#toksikİstekler
İlişkilerde kıskançlıklar bazen toksik istekleri de beraberinde getiriyor. Size böyle bir istekle gelinse ne yapardınız?
Sırf sevgilin istiyor diye karşı cins arkadaşlarını arkadaşlıktan çıkarır mısın?

#toksikİstekler
Hayır tabi ki de çıkarmam.. çünkü arkadaşıma ben zaten güveniyorum demektir. bu yüzden de sevgilime de aynı şekilde karışmam ve ikimiz de zaten kendimizi bileceğimiz için mesafemizi ayarlarız karşı cins arkadaşımıza Arkadaşlık, güven ve saygı üzerine kurulu bir ilişkidir. Arkadaşlarım benim için değerlidir ve onları kaybetmek istemem. Sevgilimin, karşı cins arkadaşlıklarım konusunda endişelenmesini anlayabilirim, ancak bu endişelerini benimle konuşarak çözmek isterim. Ona, karşı cins arkadaşlıklarımla ilgili hiçbir şeyin onu tehdit etmediğini ve ona her zaman sadık olduğumu göstermeye çalışırım. Eğer sevgilim, yine de karşı cins arkadaşlıklarım konusunda endişeleniyorsa, bu konuda uzlaşmaya çalışabiliriz. Örneğin, karşı cins arkadaşlarımla buluşurken onu da davet edebilirim veya arkadaşlıklarımızı daha az yoğun hale getirebiliriz. Ancak, arkadaşlıklarımı tamamen bitirmek istemem. Arkadaşlıklar, kişinin sosyal ve duygusal gelişimi için önemlidir. Kişilerin kendilerini ifade etmeleri, destek almaları ve yeni şeyler öğrenmeleri için bir fırsat sağlar. Karşı cins arkadaşlıkları, farklı bakış açıları ve deneyimler kazanmak için harika bir yoldur. Sevgilinin, karşı cins arkadaşlıkları konusunda endişelenmesi normaldir. Ancak, bu endişeler, sevgilinin güvensizliği veya kıskançlığından kaynaklanıyor olabilir.
Benim arkadaşın sevgilisi çok kıskançtı zaten kötü biri bende iyi tanıyorum ama iyi gibi göründü ilk zaten ilk beni seviyordu ben sevmiyordum sonra arkadaşımla çıktılar oo kızdan beni ayırmak için yok erkeklerle konuşuyormuşum bilmem evlilerle konuşuyormuşum hep hesap sorardı kız onu çünkü istemiyordum zaten ne olduysa kız da terketti beni tehdit etmişti evimize gelemezsin göstermem arkadaşını diye internette tanışma oldu ortak hesap da ama hiç anlaşamazdık zaten tuzakda da herşeyim ortaya çıktı yine hesap sordu hep o çocuğun işi sever çünkü tamam kız da bir geri değil ama çocuk onu fişekliyor biliyor musun merve ne yapıyor tabi ara bozuktu hesap soruyor bir de değişik kız bence o onu tanımadığımı sandı dalga geçiyor falan kızım ben seni tanıyorum kimi kandırıyon sen yine tehdit etti işte terkedince sonra başkası oldu o onu terketti sonra geri döndü bu belaya ama hep duyuyoruz doğruysa herkes kötü olduğunu söylüyor dedikodular çok kötü zaten biliyorum çocuk kötü biri etme bulma dünyası çekiyor doğruysa
Ben karşı cinsle aşırı bir samimiyet kurmuyorum. Hayatımda biri olsa konustugum insanlarla görüşmeyi kesmem belki ama konuşmama da mesafe koyarım. Aynı özeni karşımdaki insandan da beklerim
Bir gün o sevgili gider ama arkadaşlar yanında kalıyor bu yüzden çıkarılmamalı. Tabi arkadaşlık seviyesine bağlı dost diyebileceğin seviyedeyse geçerli bu durum..
Cevap
0Cevap
cok yakin erkek arkadasim yok zaten, olanlarla da seviyeli bir iliskim var. ama sevgilim gorusmemi istemese gorusmem hatta o bana bu isteğini soylemeden gorusmemi sinirlandirim cunku erkekle kadinin arkadas olabilecegini dusunmuyorum
Sürekli bık bıkkk konuştuğum görüştüğüm karşı cins arkadaşım yok. Arkadaşsa hemcins olanı tercihim. Karşı cinsten arkadaş markadaş olabilemez
Yani benim mantığıma da çıkarmak yatanları çıkarırım ama asla çıkarmam dediklerim var onları ne olursa olsun çıkarmam
Bir arkadaşım vardı sadece onu da zaten sevmiyordum bahane ettim kanka artık konuşmayalım diye jfkckv
Karşı cins arkadasım yok
Karşı cins samimi arkadaşım yok zaten
Çıkarmam.
Çıkartırım
Hayir tabiki
HAYIR ona ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?