Neden böyle yaptı? ben bir kusur işlemedim bana tavır yapıyor

Sevgiliyseniz mesaj atmayarak ortalardan yok olamazsın.. böyle bir lüksün yok.. aranızda nasıl bir ilişki var bilmiyorum.. ama benim gördüğüm fazlaca kabalık etmişsin sanırım ki bu kadar katı bir tutumu var kızın..
Kabalık yaptığım nedir sevgili değiliz
Mesaj yazmamışsin işte.. isteseydin kızı yazardın.. seni si klemiyorum demek bu..
Hayır çok yoğundum yazmayı unuttum
S! klememek değil bu
Unuttum diye bir şey olmaz bu duygusal olaylarda.. kızlar bilirler bunu.. tavlamak isteyen erkek koşar adım gelir.. sen yerinde saymışsin..
Kıza da yazmayı unuttum diye bir şey demeseydin bari..
Sana mesaj attım bi bakabilir misin rica etsem
Cevap
1Cevap
Benceee kız seni baya baya kendinden soğutuyor. Yani yazma diyorsa sende yazma , o da yazmazsa hayırlısı buymuş dersin bir şey olmaz
Yoo yine yazcam
Tavır attığı için yazma dedi
Ayrıca yazma demedi uyuyacağım dedi
Tamam yaz sen
Bir şey yapmadıysan bu tepkiyi yapacak kadar şizofren galiba
Mesaj yazmadım sadece yani unuttum konu bitti muhabbet bitti sonra yine yazıcaktım
Kızın karşısında küçülmüşsün böcek gibi ezdirmişsin kendini hiçbir insana karşı bu kadar kibar olma gerçek duygularını da belli etme yoksa üzerler
Ya ne ezilmesi
Kardeşim sen iyi misin altı üstü bir mesaj atmamışsın bu kız eğer gerçekten sevseydi trip atmayı uzatmaz seninle konuşmaya devam ederdi canım olma
Şımarıklığı biraz abartıyor tavrı da abartıyor tamam ama hiç böyle senin gibi düşünmemiştim ne yapmam lazım peki şimdi
Ayrıca onun için önemli değil sen neden bir mesaj atmadın diye bu kadar trip atıyor
Muhtaç mesajlar atma özgüvenli ol biraz bir kaç güne unutulur basit şeyler bunlar takma kafana
Hem mesaj atmana trip atıyor hem de atınca konuyu uzatıyor sevmiyor olabilir
Ya ben de sevmiyorum zaten konuşuyoruz işte sevilecek bir olay yok şu an hayır her şey iyi gidiyordu güzel konuşuyorduk üç 4 saat mesaj atmadım diye bu kadar tavır yapılır mı ben bunu anlayamadım
Yani kızlar olarak trip atıyoruz evet alış buna ama seviyorsak dayanamayız barışırız
İstiyorsa döner dönmezse de canı sağ olsun bunu bekleyemem yani
Sen bilirsin
Sebebini sen söyledin işte, mesaj atmamışsın bfjfjdjd
kırılmış olabilir