Buluşcağımızı gün uzun mesafeli ilişki yüzünden gôrusmek istemediğini söyledi? Ona yazmalımiyim?

Erasmusla almanyaya geldi kendisi. Dating sayfası sayesinde tanıştık. 2 aya yakın yazıştık, sonra buluştuk, Beraber iki gün geçirdik. Baya da güzel geçti o iki gün, ikinci gün bana o dating sayfasını sil dedi, elimi tuttu. Benden hoşlandığını söyledi. Uzun mesafe olur dedi. Beraber tatile gidebilirmiyiz dedi, bilmiyorum dedim. Öpmek istedi, yanaktan izin verdim. O 2 ay konuşmamızın onun icin böyle düşünmesini sağladığını söyledi.

neyse, buluşmadan 2 hafta sonra ben zaten onun yaşadığı şehire ve ülkeye arkadaşımla gezmeye gidecektim. gittim. Bi gün arkadaşlarla buluşcaz sende gel dedi, restoranda yemek yedik, yüzmeye gittik. Baya ilgiliydi benle, saçımı okşadi, baya uzun sarıldı

. Akşam ona keşke ikimiz ayrı buluşabilsek dedim. Oda Bencede, yarın buluşalım dedi. Seni almaya gelicem dedi.

Neyse hazırlandım, tam buluşma saatinde seninle açık olacağım, simdi buluşacağız iyi güzel ama benim almanyaya gelme niyetim yok, nasıl olucak dedi. Bende Okay sen bilirsin yazdım. Sonrasında biliyorum zor olacak ikimiz icin, ama buluşmasak daha iyi olacak dedi. Ben de dedim sorun degil, dışarı çıkacam simdi dedim. Öneriyim mi bazı yerler dedi, sadece görüldü attım cünkü kırıldım açıkçası.

Sizce mesajla teşekkür etmelimiyim güzel günler icin? Yoksa böyle yapmam daha mi iyi? Lütfen yardım edin bana

Buluşcağımızı gün uzun mesafeli ilişki yüzünden gôrusmek istemediğini söyledi? Ona yazmalımiyim?