En İyi Cevaplar
Emin ol bir erkek sevdiğinde her şekilde her şeyi yapıyor kendinden emin olmayan erkek sözleri bu ÜZERİM DİYEN ERKEK ÜZER güzelim bunu kabullen bostayken seninle ilgilenmesi senin sonrasında onu başkalarıyla görmen her seferinde bir öncekinden daha çok yoracak yipratacak buna izin vermemeni tavsiye ederim. Seni kadın olarak görüyor ve kendini dizginliyor anladığım kadarıyla çünkü kullanmak istemiyor bir şekilde belki olgunlasirsa ve sana hislerini açıkça söylerse sende sınırlarını ve kişiliğini koyarsan ortaya (onu sevmek için seni sevsin diye tavizler vermezsen) isterse değişir hayatını yaşama stilini değiştirir ama bunu sen yapamazsın dikte edemezsin umarım anlatabilmişimdir.
Bir süre duygularini belli etme sessiz kal o gelse bile mesafeli dur tavirlarini incele bakalım41 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)11 ay
Adam ciddi ilişki insanı değil. Daldan dala konmak istiyor, hayatını yaşamak istiyor. Seni düzgün biri olarak görüyor ve bu süreçte seni hayatında istemiyor. Yıllar sonra herşeyden hevesini alınca döner sana evlenmek için. Bak buraya yazıyorum😄
50 Yorumla
- 11 ay
Seni sevdiğini söylemem mümkün değil, daha önce buna benzer bir durum bende yaşadım konuştuğum kişi tam anlamıyla böyle demişti, ben ısrar ettim çaba gösterdim ama kendinin de dediği gibi beni gerçekten üzdü. Artık böyle durumlarda ben anladım ki karşıdaki insanın tavır ve söylemlerine göre hareket etmek üzülmemek açısından daha iyi olur. Çünkü aşk tek kişi yaşadığı duygular ile güzel olmuyor karşılıklı olarak yaşandığında bir anlamı oluyor. Bu yüzden uzak durmak ve kendimize her zaman daha fazla değer vermek en doğru olanıdır.
20 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- 10 ay
Bu bir erkek yalandır işte sen benden daha iyilerine layıksın ben seni hak etmiyorum ben kötüyüm sana iyi gelen olamam falan derler yani kısacası seni istemiyorum demek oluyor sen bunun için çaba göster diyeceğim ama o erkek öyle bir erkek gibi çok kızla takılmıs çok çiçek koklamış yani seni başta arkadaşı falan görmüş büyük ihtimalle o kadar kıza yürüyen sence sana yürümez miydi sana bir umut vermez miydi demek ki onun aklında yokmuşsun neden diye sorarsan bir erkek senin seni belki avucunda tutmak için veya daha çok o gidince işte senden umut alayım için yapmış olabilir çocukluğunuzu beraber geçirdiğim bir kişi en iyi sen tanırsın ve nasıl bir hareketler olacağını en iyi sen bilirsin bu hareketlere rağmen hala çocuğu sevmeye devam etmemelisin çünkü eğer ona çıkarsan seni kullanacak çünkü gördüğüm kadarıyla da orada yazdığın kadar ile o erkek tek bir kızla bağlı kalmıyor sürekli başka birine gidiyor yani aklı başına gelir ne zaman diye sorarsan biraz daha zaman geçince kızlardan hevesi bitince ama sen bunu beklersen kaybeden sen olursun neden o hayatına devam edecek ama sen küs göz oturup onu bekleyeceksin yapma kendine yazık edersin sen ne kadar mükemmel biri olduğunu görmesi lazım eğer onu istiyorsan ama yapma derim yine de kendini ön plana çıkar ulaşılmaz o ne kadar insan peşinde koşarsa koşsun yüz verme o sana gelip sevgili olalım derse veya yürümeye kalkarsa onun sana yaptığı muameleyi sen de ona yap
00 Yorumla - 11 ay
Temiz değil miymiş hiç sorun değil
72 Yorumla- Soran11 ay
Keşke bunla olsa var ya başına tasla vura vura yıkarım
- 11 ay
mal msn kizim cok turk dizisi izleme dizilerdeki gibi olmuyor cunku adam ortamci her gece yataga atacak birinin derdinde ha belki senin safligin masumlugun onun ilgisini cekiyordur ama emin ol cevresinde buyuk ihtimal boyle biri olmadigi icindir iki gun sonra hevesini alir sen de ortada kalirsin olan sana olur. kalbinde umut beslemesen iyi edersin bu takintiyi da bir sekilde sonlandir artik psikologa mi gidersin ne yaparsin bilemem. kac yasina gelmissin hayatindan kac tane insan gecmis sen tutturmussun ille de bu diye zaten bunca yil arkadassaniz olacak bir sey olsa elli kere olurdu kendini kandirma
11 Yorumla- 11 ay
ha bi de yat kalk cocugun insafına kaldım ona olan duygularimi kullanmadi diye sukret. cocuk istese seni kapisinda kopek yapardı kendi cikarlari icin cok guzel kullanirdi ama arkadasliginiza olan saygisindan oturu yeltenmemis
- 11 ay
istenilmiyorsun seni sevmiyor buyuk ihtimalle konustugu biri var anla artik yol yakinken git surdan uza diyor onu anlamayacak kadarda gurursuz onursuzmusun? gitmek isteyene kapin her daim acik olsun sen surunecegine o surunsun abi siz niye boylesiniz ya istenilmediginiz yerde neden zorla bilerek duruyorsunuz gercekten anlam veremiyorum artik boyle seylere sonra arkamizdan safti s4l4kti diyorlar sunun gibi yuregi ucuz kalitesi dusuk insanlara papuc birakmayin kendinizden ödün vermeyin sonra g*tleri kalkiyor ben onlarin igrenc g*tlerini indirmesini iyi bilirimde ugrasmak istemiyorum bıktım artik oylesiyle ugrasmaktan ve seninde tek yapacagin sey (onu engellemek ve g*tune tekmeyi vurmak) bu kadar N E T
01 Yorumla- 11 ay
abartma kızım ya
- Gizli Üye(18-24)11 ay
Aynı durumu yaşıyorum biliyor musun onun acısı ve hissettirdiği duygu çok kötüydü diğer kızlara gülüyor sakalasiyor flört edip çıkıyor ama benimle yanlız arkadaş ve ilerisi yok onu çok sevdim ama yoluna çıkmak istemedim çünkü hiç bana karşı öyle olduğunu hissetmedim güldüğünü görmek bile beni çok mutlu ediyor benim ona dokunmama kızıyor ama o temas bağımlısı olduğu için kendisi benimle konuşurken koluma bacağıma yapışıyor illa bir yerime dokunmadan konuşamıyor her temasından etkileniyorum ama içime gömüyorum ya bir daha bu kadar yakın olamazsak diye dokunuşları ve elimi veya bileğimi tutuşu nasıl çok sert aynı zamanda bu kadar nazik olmayı başarıyor anlamıyorum konuşması sesi hep çok nazik beni kırmamaya dikkat ediyor ama hisselerimi anlamıyor farkında olmadan kırdığını bazen fark ediyor özür diliyor ama neden kırıldığımı üzüldüğümü bilmiyor çok canımı yakıyor
00 Yorumla Kızım sizde nerde * ona aşık oluyonuz. Sonra gelip böyle yaptı diye ağlıyonuz. Çocuk daldan dala işte tek gecelik ilişki insanı takılmalık insanı. Ve seni gerçekten üzer. Bu çocuktan uzak durmalısın çok seviyorsan şimdi dene ama seni aldatır üzer. Bu baya yorar. Bekle yıllar sonra her şeyden hevesini alınca gelir. Ama mutlu olur musun sanmam. Çünkü hevesini almış olacak. Yani hevesi kalmayacak. Sen seversin sadece karşılıklı olmaz ve bu da baya yorar. En iyisi sen kendini geliştir doldur. Böyle kendini geliştirmemiş kendini oyalayan insanlarla işin olmasın.
20 Yorumla- 11 ay
Sevmiyor o takılmalık kızlarla takılıyor ve ilişki adamı değil, arkadaşısın seni de harcamak istemiyor
23 Yorumla- Soran11 ay
Off ablaya :( beni sevse sadece bana ait olsa olmaz mı? yok mu bir yolu?
- 11 ay
Hayır o ona alışmış, senin aşık olduğunun da gayet farkında , kirli biri o
- Soran11 ay
:( yine de öyle deme yaa
Şoyle sana seviyor veya sevmiyor desem yanlış olmasından korkarım
Sadece aslında biraz akışına bırakmalısın
Birşeylerden emin değil gibi ama seni sevip isteseydi arkasını dönmezdi diye dusunuyorum belki kafasını karıştıran başka şeyler vardır veya senle arasına bi mesafe almıştır kafasında direkt bizden olmaz diye düşündüyse senin icin tek diyeceğim şey biraz kendine gel kendine bak yeni versiyonunu dene ve eskisinden daha iyi biri gibi olabilirsinn ve eminim cok guzelsindir🤍 yani tek kendine odaklan sende ki bu değişimi görüp sana çekilecektir sende takıl erkeklerle çekinme seviyorum istemiyorsa seçeneklerini bol tut daha fazla ilgisini çekecektir eminim ve daha fazla ozguvenli konuş onunla sen çoksa değerlisin onun değer kırıntılarıyla kendini değerini ölçmeye kalma 🤍00 YorumlaO çocuğun kişiliği kadınları kullanıp, eğlenmek daha sonrada bir köşeye atmak bence. Böyle bir insanla ilişkim olmuştu ordan biliyorum sürekli bana geri dönmüştü ama sonuç gene aynı hep gitti güldü geçti. Bence senin bu çocuktan ümidini kesmen gerekiyor neden diceksin. Çünkü böyle erkekler kadınların duygularıyla oynamaya bayılırlar ve benden olmaz demesinin sebebide bence seni arkadaşı olarak görmesi ve seni kendinden uzak tutup seni kaybetmek istememesidir.
Senin yerinde olsam akışına bırakırdım. Çok aşığım diyorsan eğer onun eski sevgililerinden biriyle tanış konuş onun nasıl biri olduğunu öğrendiğinde zaten gözlerin açılır😊00 Yorumla- 11 ay
Kardeşim, bazı insanlar sevgiyi reddeder , kendine layık göremez, eğer temiz yürekli bir insansan ki öyle olduğunu var sayıyorum, senin temiz sevginin onun dünyasında yeri olmayabilir , şöyle düşün ; bir maden işçisi akşam lüks bir mekana yemeğe davet edilse , iş kıyafetleriyle oraya girmek istemez, kendini oraya layık hissetmez. Kiyafeti elbise , kendini de o elit ve temiz mekan gibi düşün.
00 Yorumla - 11 ay
al iste sizi sevmeyenlerin peşinden gidin sevenlerin de yalnız bırakın ne zalım insanlar var ya sende onlardan birisin adam sana ben seninle takilir bi kenara atabilirim demis hayla anlamadin mi niye pesinden gidiyorsun ki bi milyon tane erkekten biri olmadi baskasi olur üzmene gerek yok ki kendini boyle dusunursen hiç üzülmene gerek yok bence ben bi kizi sevdim olmadi pahali hediye aldim arkadasiyla beraber gonderdim surpriz yaptim etmedigi hakaret kalmadi kizi sildim attim 1 ay gecmedi bir sürü kiz yaziyor bazilariyla arkadasim bazilariyla bulusuyorum dünya boyle iste kendini üzme giyin kuşan kısmetini ara sen beklerken gelmiyorsa sen arıcaksın kismetini ama boyle zipidilerde değil yoksa bu cocugun pesinden giderse zaman kaybedersin baska biseye yaramaz
00 Yorumla - 11 ay
Adam ağzıyla söylemiş üzerim diye hala umut ediyorsunuz siz kadınlardaki bu aptallığa akıl sır erdiremiyorum gerçekten adam tutup aldatacak sonra geleceksin burada bütün erkekler neden serefsiz diye soru soracaksın erkekler serefsiz değil siz sa laksınız 😂
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)11 ay
SohbetGPT
Bu ifadeyi tam olarak yorumlamak zor, çünkü her insanın duyguları ve ifadetarzı farklıdır. "Seni üzerim kızım, boş ver beni" ifadesi, kişinin duygusalbir durum yaşadığını ve belki dekendini kötü hissettiğini gösterebilir. Ancak, kişinin gerçekten sevipsevmediğini tam olarak anlamak icindaha fazla bağlam gerekir. İletişim_kurmak ve duyguları açıkça ifadeetmek, ilişkide anlayışı artırabilir.00 Yorumla - 11 ay
Ben herkesle ilişkiye girip bırakıyorum... sende tadına bakılıp bırakılmak istemiyorsan benden uzak dur demek istemiş... daha fazla üsteleme derim
14 Yorumla- Soran11 ay
Abi bırakmasa çok güzel aşk yaşasak kocam olsa mesela? bu ihtimal hiç mi yok?
- 11 ay
Yok... elimi sallasam ellisi diyen adam evlenmez... sende terkedilen veya tek gecelik takılmalık ilişkilerinden biri olmak istemiyorsan arkadaşlıktan öteye geçme... seni üzmek istemediğini açık açık söylemiş
- Soran11 ay
Off :( ama şimdi denemezsem pişman olucam ömür boyu
- 11 ay
Değişeceğine inanıyorsan dene o zaman... ancak "seni üzerim diye açıkça söyledim sen kendin benimle olmak istedin"diye konuşup ayrılırsa hiç şaşırma... işte o zaman daha fazla pişman olursun... çünkü adamın birine bağlı kalmak gibi bir derdi yok
- 11 ay
Ayy 10 sene önce duyardık bu lafları daha bitmediler madem kötüsün çok düşünüyorsun da niye muhattap oluyorsun diye sorarlar adama kadın kandırılmayı erkek de kandırmayı seçiyor tüm hikaye bu
142 Yorumla- Soran11 ay
Ya kahve içmeye gezmeye yürümeye gidiyoruz öyle sinemaydı değişik bir ortam değil bide arkadaş ortamımız var baş başa 2-3 kez çıktık yani onda da ben canım sıkıldı demiştim :(
- 11 ay
Ne istiyorsun seviyorum deme sakın bana asıl niyetin ne
- Soran11 ay
Seviyorum ne isticem :( yıllardır seviyorum hep böyle oldu o birileriyle görüştü ben bekledim onları bırakınca sevindim benimle olacak sandım ama bir türlü olmuyor :/
- 11 ay
Ya git neyini seviyorsun şey dersin şimdi merhaameetiniii
- Soran11 ay
Gözlerini , bakışını , gülüşünü ince düşünceli olmasını , saçlarıyla oynamasını. Minik gözlerini. Güneşte bal renginde oluyo biliyo musun? o kadar çok sayarım ki. Konuşmasını tatlılığını sinirlenince ki o ateşli halini her şeyini seviyorum işte.
- 11 ay
Sen kötü çocuk seviyorsun devam bu yolda tipi iyi kötü ne yazar sana bu şekilde davrandıktan sonra otur bir düşün yani bunun ilerisi var kendini niçin felakete atacaksın
- Soran11 ay
Bana hiç bir kötülük yapmadı ki? bir kere bile bağırmadı arkadaş ortamlarında da hep beni savundu
- 11 ay
Yapmasına gerek yok ben temiz değilim demiş madde kullanıyor belli ki
- Soran11 ay
Ya ne maddesi ya öyle birisi değil , geçmişinden bahsetti temiz değilken görüştüğü kadınlardan bense kimseyle görüşmedim. Belki bakir bile değil düşünmek istemiyorum şu an ama onu demiş olabilir :(
- 11 ay
Sen bilirsin çocuğum ben diyeceğimi dedim gönlünü ört gözünü aç tanıdım dersin en yabancıdan yabancı çıkar masumsan eğer safsan işin zor kendine dikkat et bir büyük tavsiyesi kanın kaynar altını kıs onun ani karar verme bunları söylüyorum çünkü bu çocuk heves aldıktan sonra sana gelecek evlenmek isteyecek ama bu istekleri tekrar gün yüzüne çıkacak bir tahminde bulunuyorum tanımam etmem sizi
- Soran11 ay
Sağol aynı yaştayız çocuk değilim ben :( altımı nasıl kısıcam :( ?
- 11 ay
Kendini dizginle dur de haybiye çocuğa koşma senin yaşadıklarını 5 sene evvel yaşadım onun için küçük geldin bana
- Soran11 ay
Ben 5 senedir onu izliyorum ölüm gibi bişey onun başka kadınların elinden belinden tutuşunu görmek :/ senin ne oldu peki?
- 11 ay
Benimki 10 sene öncesine dayanıyor aslında uzun baya 😂
- 11 ay
Ben olsam çeker öperim
- Soran11 ay
Bana da altını kıs diyosun :( öyle yanıyorum ki off neyse ya. 10 sene önce ne oldu benzerse anlatsana pişmanlık hikayesi olsun ama lütfen? belki akıllanırım.
- 11 ay
Yanlış kişiyi doğru kişi sanmam ve herşeyin yalan olması tüm hikaye özeti bu ben hiç yalan konuşmazdım hâlen de konuşmam doğru ölüme götürse giderim yani bunun her dediği neredeyse yalanmış sevmiştim yani bende çok psikolojik travmaya sebep oldu yok hayatımda şu an yaşadığımı hissediyorum ve şimdi anladım ki gerçek sevgide kavga gürültü yalan ihanet yok çiçek bahçeleri var ben ilişkiler böyle olur sanıyordum yanılmışım bilmediğimden kaybettim bilsem 10 sene öncesine gider o çalıştığım işe girmezdim o derece çok çıkarılacak şey var yazdıklarımda ama üstü kapalı ne kaparsan kap buradan
- Soran11 ay
Bu çocukta yalancı , hep diyo ben yalancıyım diye , bana karşı dürüst ama bazen öyle yalanlar söylüyo ki tanımadığımız insanlara :( 1sn de kitap yazıyor yani :( kelimelerle arası çok iyi
- 11 ay
Hayat senin genellikle kişiler değişir olaylar aynı kalır tarih tekerrürden ibarettir bol şans
- Soran11 ay
Şansımı var şansıma s*kayım ya ben 5 yılımı zaten ona bakarak onu bekleyerek harcadım :(
- 11 ay
Insanlar tercihlerden ibarettir olmuyorsa oldur ya da vazgeç
- Soran11 ay
Oldurucam ama önce başımdan geçsin sonra atlatırım hem niye kötü düşünüyorum ki belki benim kocam olacak?
- Soran11 ay
Sonuçta sende denemesen hep aklında kalacaktı pişmanlık olarak
- 11 ay
Hayırlısı
- 11 ay
Evet ben meraklıyım merakımdan oldu ne olduysa kitabın arka kapağını zor kapattım ve kitap okunup rafa kaldırıldı
- Soran11 ay
Bende meraklıyım merak ediyorum nasıl oluruz , beni nasıl sever , o ince dudaklarının tadını...
- 11 ay
Op gitsin yani bunun için de evlenmeye gerek yok
- Soran11 ay
Canım sadece öpücük istemiyorum ki işte sende anlaaa konuşturtuyosun beni ya ssdjksdds
- 11 ay
Bilmiyorum işte artık ne yapmak istiyorsan artık
- Soran11 ay
Onun için evlenmek gerek ya olmaz bence öyle
- 11 ay
Dedim ya insan tercihlerden ibarettir sen ne diyorsan doğru o dur git öp ya işte bak bakalım bir ne oluyor 😂😂
- Soran11 ay
Ya var ya ben zaten zor tutuyorum kendimi dsdjk sende bi altını kıss diyosun bi öp diyosunn sende benden kararsızsın d
- 11 ay
Kararsızlık değil olacak olan zaten olur bu olacak olanı hızlandırmak hayatımda bu aralar bunu yapıyorum ani gelişen olaylar ani verilen kararlar hızlandırılmış yaşanacaklar zararını görmedim şuana kadar ben böyle devam edeceğim 😂
- Soran11 ay
Canım çok olgunca düşünüyosun bende senin gibiyim ama sorun bu bitmeyen platonik aşkıma gelince beynim duruyor :(
- 11 ay
Valla artık durup birşeyleri beklemiyorum almak için ayağa kalkıyorum çaba gösteriyorum olmuyorsa da olmuyor gidip başka bir şey istiyorum genellikle alıyorum bu kişi eşya nasıl düşünürsen durarak kimse gümüş tepside bir şey sunmuyor maalesef istiyorsan bekleme al
- Soran11 ay
Aynen öyle yapıcam bir kıza daha sarılmasına dayanamam :( bana sarılacak !
- 11 ay
Aynen haber et sana sarılınca 😘
- Soran11 ay
Tamammmmm
- 11 ay
- 11 ay
Yaaaaaaaaa sı*tım batırdımmm soru benim knka hesabı unuttum. Çocuğa açıldım reddetti arkadaş kalalım dedi sonra buradan birisi sorunun aynısını sormuş dedi baktım bişeyler kafam karıştı offfffff sonra ona yazdım sen sordun diye kızdı bana ağlıyorum yaa offf nerdesin yardım edin birisi bana ya
- 11 ay
Sakin ol valla hiç bir şey anlamadım
u
11 ayEvet sana çok aşık seni seviyor.. ondan vaz geçme sakın
21 Yorumla- Soran11 ay
Niye dalga geçiyosun ki :/
- 11 ay
Sevmiyor. Bunu demesinin nedeni de sen cok iyisin seni kirmak istemem anlaminda demistir. Birine bagli kalma sorunu vardir belki. ya da gecmisinde yasadigi olaylarin bir iliskide rol almasindan korkuyordur
00 Yorumla - 11 ay
Beni kadın olarak görmüyormusun diye soru sorulur mu yakışıklıya 😂
Çocuk sana açık açık belli etmiş ben boş değilim işte free takılırım demiş anla yani ciddi ilşki adamı değilim demek istiyor sanada kıyamıyor işte üzmemek için00 Yorumla - 11 ay
Sevgi net bir duygudur. Buraya gelip seviyor mu sevmiyor mu diye soruyorsanız yani şüphe varsa sevgi yok demektir. Sevgi gösterilmeye çalışılması gereken bir duygu değildir, sevgi gizlenemeyen bir durumdur. Kendiliğinden açığa çıkar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. 🙄🙄🙄sen bu yazdiklarini oku ve bu soruya cevap veriyor muşusun gibi cevap ver bakalım ne çıkacak sanki bunları sen yaşamadın başkası yaşadı gibi düşünerek
20 Yorumla- 9 ay
Hayatım muhtemelen daha olgunlaşmamış herşeyi şakaya vuran daldan dala atlayan biri. Bir iki arkadaşımın ex böyle laflar kullanırdı neyse tavsiyem hadi ordan et aşkım
00 Yorumla Bence seni seviyor ve değer veriyor zaten çocukluğundan beri tanışıyormuşsunuz. ama sana aşık olmaktan korkuyor ve bence bunun ötürüden senden uzak duruyor, seni incitmemek istemediği de için. ben senin yerinde olsam tabii ki benim de kalbim kırılır ama işime ve yoluma bakarım. ve sana bir şey daha söyliyim %100 senin bir erkek arkadaşın olursa ya da tanıştığın o %100 kıskanacak. kendine iyi bak 🫶🏻
00 Yorumlaçocuk wattpad kitaplarındaki bad boy sende onun yanındaki saf kızsın sen bu tarz bir erkeği haketmiyorsun kendini seviyorsan bırak bunu bu çocuk seni mahveder
00 YorumlaBence hepimizin arkadaş olarak sevdiği ama başka anlamda hiçbir şey düşünemediği biri olmuştur. Bence o çocuk da sizin hakkınızda böyle düşünüyor. Ayrıca bence onun bu düşüncesini başta söylemesi sizin açınızdan iyi bir şey. Her şeyi yaşatıp sonra gitse daha çok üzülürdünüz.
00 Yorumla- 11 ay
Aşkım bence seni seviyor ama kendisinin (özel sebepleri de olabilir bilmiyorum) senin için çok yetersiz olduğunu hissediyor olabilir. İstemediğin bir şey yapmaktan korktuğu için bu zamana kadar sana farklı niyetle dokunmamıştır eminim ki. Ama merak etme sen ona olabileceğinizin güvenini verirsen ve ilk adımı atarsan o sana koşarak gelir <3
00 Yorumla Klasik erkekler...
Üzücü ama sevmiyor tatlım. Üzerim diyelerek biraz daha masumca reddettiğini sanıyor ama daha da berbat ediyor durumu. Çoktan başka birini bulmuştur ya da arıyordur. Böylesinden uzak dur. Sen olsun beraber üzülelim diyecek kadar seviyo olabilirsin ama o öyle değil.00 Yorumla- 11 ay
Sen de yok ama ben sana verecem alsana beyin kullan lazım olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hep kötü yorumlar demişsiniz iyi yorumlar bekliyorsanız neden soruyorsunuz ki?
Soru sorduysanız objektif yapılan her yorumu olgunlukla karşılamanız gerekiyor00 YorumlaO kadar seviyor ki seni inanamazsin. Adam seni kendisinden korumuş daha nasıl bir fedakarlık yapsın böyle ince düşünceli insanlar neredee !
04 Yorumla- Soran11 ay
Sen dalga geçiyosun ama ben yazdığın gibi düşünüyorum cidden :/
- Soran11 ay
Onu düşünmeden duramıyorum ki..
- 11 ay
Hem soru sorup hemde boş boş duyar kasiyorsun toz pembe görmek değil gençlik değil seninki tam anlamı ile ahmaklık adam açık açık bizden olmaz demiş hala peşindesin senle sevgiliyken elini başka kızın belinde görürsen anlarsın yaşlılık ne birden nasıl 10 yaş atıyorsun kendin görürsün.
Öyle diyosa bırak gitsin kendine güvenmiyo dmki ve seni incitmekten korkuyo incittiğinde ben sana demiştim diyebiliriz bu benim şahsi fikrim
10 Yorumla- 11 ay
S. ktimin ıssız adamındaki triplere gel SİFLWŞFKWŞDKLWDMA
13 Yorumla- Soran11 ay
Niye küfür ediyosun ki :( seviyorum ben hakaret etme ona
- 11 ay
Bu kadar saf olma. O yüzden demiş çocuk sana ben seni üzerim boş ver diye.
- Soran11 ay
Seviyorum işte :(
- 11 ay
Sana açık açık söylemiş daha kalkmış beni seviyor mu sizce diyorsun.
110 Yorumla- Soran11 ay
Belki seviyordur ama geçmişim temiz değil dedi geçmişinden dolayı bana layık görmüyordur kendisini?
- 11 ay
Hahahahsh sana layık görmemek mi 😄 masum kızım
- Soran11 ay
@Manasızdidik O mana da dedi ama ben hissettim :(
- 11 ay
Erkeklerin sadece dediklerine bak, demek istediklerine değil. Çünkü demek istediği diye girersen olaya o duymak istediğine döner
- 11 ay
@Manasızdidik soruyu soran arkadaşın yaşının küçük olduğunu düşünüyorum hocam 😄
- Soran11 ay
22 yaşındayım benden çok büyük değilsin :(
- 11 ay
Kendini üzüyorsun değerli hemcinsim 💗
Yapma lütfen kimse için bu kadar üzülmeye değmez. - Soran11 ay
<3 canım benim istemiyorum üzmek ama yıllardır aklımda kemiriyor beynimi şu an denemezsem ömür boyu pişman olucam
- 11 ay
Ya deneyince pişman olacaksan nerden biliyorsun
- Soran11 ay
Ama en azından derim ki denedim :(
Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Helal olsun delikanlı çocukmuş en azından ne olduğunun farkında keşke kızlarda neyi hakettiğinin farkında olabilse
00 Yorumla- 11 ay
Lütfen artık birilerine saçma sapan bağlanmayın karşındaki süzme ergen
01 Yorumla- Soran11 ay
Neden öyle dedin ona :/ buna bile alınıyorum ya ben çok seviyorum onu anlıyo musun :(
- 11 ay
Bence sana iyilik yapıyor. Çok büyütmüşsün onu içinde.
02 Yorumla- Soran11 ay
Büyüttüm abi :( çok seviyorum
- 11 ay
O da bunun farkında ki seni kendinden uzak tutmuş. Olsun diye şartlama kendini.
Bu cümlenin meali şu: ben başka kızlarla takılıyorum/takılırım, karı-kız ayağım vardır bilgin olsun.
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)11 ay
Demekki kirli bir geçmişi olmuş görmediği kız kalmamış ve senin saf temiz bir insan olduğunu düşünüp önden seni uyarmış nasıl bir insan olduğuna dair. Bence bu uyarıyı dikkate almalısın illaki karşına temiz başka birisi çıkar
00 Yorumla - 10 ay
Vicdan azabı çekmemek için bisey yapmamış eğer sende onun gibi olsaydın seni elege cevirirdi
00 Yorumla - 11 ay
Seni kendinden bile sakınıyor o derece seviyor seni hala anlamıyor musun 😊?
00 Yorumla Bu çocuğu severek sana ilgi gösterecek asıl erkekleri gözden kaçırmışsın.
00 Yorumlasevmiyo sevseydi eger niye öyle desin düsün birazcik akil var mantik var
00 Yorumla- 11 ay
Açık açık söylemiş işte. Niye zorluyorsun ki?
00 Yorumla - 11 ay
Bu sana uygun biri değil. Böyle birini düzeltmeye çalışmanda tuhaf, düzelmez.
00 Yorumla - 11 ay
Sadece başlığı okudum seni üzerim diyen birini takma denizde balık çok başka erkek al
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Sevmiyor ama merakı içinde bozmak iatemiyor sanırm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Dürüst insanmış helal olsun sende fazla zorlama bence
00 Yorumla- 8 ay
Sevse öyle demez, seven erkek çabalar sana bahane uydurmuş üzüp üzmemek onun elinde, eğer madde bağımlısıysa anlıyorum kendisi de farkında dır o zaman seni tehlikeye atmak istemiyor ama öyle bişey yoksa öylesine dediyse sevmiyordur kardeşim.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)10 ay
Ya a. yav. o. y. a. y. ı. m nerde o. r. o. s. p. u e. v. l. a. d. ı varsa ona yamanmaya çalışıyorsunuz. Düzgün erkek mi yok k. e. v. a. ş. e
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)11 ay
5 kere daha sor cevaplayalım. Bıkmıyorsun da aynı saçma soruyu hergün sormaktan. Helal olsun, tebrik ediyorum.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)11 ay
ya üzerim diyen insan sevmiyordur seven insan üzmez
01 Yorumla- Cevap sahibi11 ay
Vazgeçtim
canim bence senin bu cocugu birakip hayatina devam etmen en sagliklisi
ama eger diyosuk ki aklimdan cikaramiyorum
sansini dene derim
ileride olsaydi ne olurdu diye dusunmezsin en asindan00 Yorumla- 11 ay
Bende de aynısını diyen var, hem umut veriyor hem beni sevme diyor ama bu durum canımı çok sıkıyor eminimki seni sevmeyecek ne yaparsan yap o yüzden kendine tertemiz bir sayfa aç
00 Yorumla bence ne olursa olsun kendi duygularını ona açıkça ifade etmelisin olur veya olmaz insanlar zamanla sever bence o yuzden vakit geçiriyor olmanız da bir anlamda guzel bir sey
00 Yorumla- 11 ay
Ciddi ilişki insanı değil ama bence sana karşı boş da olmayabilir okadar flörtöz birinin sana böyle yaklaşması bence ilerde evlenmek için falan yazar hahah
00 Yorumla - 11 ay
Knk temiz değilim diyosa sen nasıl seviyor mu sizce diyorsun çocuk diyor ki temiz değilim çokta sevgilisi olmuş bir an bir hareket yaptı diye sevmiş mi olur bilmem ama sana temiz değilim diyosa bırak
00 Yorumla Git açıl en fazla ne olabilir üzerim derse üzülmeye razıyım seninle de üç günlük dünya için beş günlük şeyleri dert etme en fazla red eder ama nedenini bilirsin
00 Yorumla- 11 ay
"Seven insan... yapar " demek bence her zaman geçerli bir şey değil fakat çabalamak istemediği veya olumsuz bir sebepten etkilendiği çok belli
20 Yorumla - 10 ay
Bence bu uyarıyı ciddiye al. Sevse zaten kendini sana begendirneye ispatlamaya çalışırdı. Seçimini yap.
00 Yorumla - 11 ay
hayır saçma sapan ortamcı birsürü kızla konuşan kişilere ilgi suymak yerine seni gerçekten sevebilecek birine ilgi suysan daha mutlu olursun
00 Yorumla - 11 ay
Seni üzerim diyorsa inan buna, üzer. Böyle dediği halde beraber olursan da, çabuk değersizleşirsin gözünde, sevgi tek başına yetmiyor
00 Yorumla - Devamını Gör (150)
Detaylı bilgi
Merhabalar kişiler kendi duygularından emin olmadıklarında bu tarz söylemlerde bulunabilirler. Türk toplumunda özellikle sevginin ilişkiler için emek olduğu, sıklıkla kaşımızdaki insanın hayatımızda kalması için uğraşmamış gerektiği öğretilmiştir. Oysaki duygular şartlandırılmış bir tutum sergilemez. Daha çok şartlandırılmış düşüncelerimiz vardır. Burada önemli olsan duygular ve düşünceler arasında bir denge kurmaktır. Kendimizi feda ederek karşıdaki insana emek vermek uzun vadede oldukça tüketici bir durumdur. Oysaki özellikle gönül ilişkilerinde daha özgür duygularımızı hissetmeliyiz. Sadece beni sevsin diye o kişi için bir çok şey yapmak yerine gerçekten sevdiğimiz için bir çok şey yapmalıyız.
Yani demem o ki sevgi iki kişiliktir. Sevmek ve sevilmek aynı anda olmazsa bu ilişki ilerleyen süreçte toksikleşme eğilimine girebilir. Eğerki bir süre geçtirdiyseniz ve hala olmuyorsa demekki olmuyordur. Olması için iki tarafında hayatında belkide bir şeylerler değişmeli ve ilişki olgunluğuna gelinebilmeli.
Cevaplanılan sorular bireylesel farklılıklar göz önüne alınmadan cevaplanmış , kişilerin ve çiftlerin geçmiş yaşam öyküleri dikkate alındığında cevap değişmektedir. Psikolojik açıdan sadece bir görüş bildirilmiştir.