Svgilme ayrılık mesajı attım ve englldim onnda engellemsini rica ettm, engelldi snra engeli kaldrms yne engllmis amac ne sizce?

Evet eski sevgilimle güzel bi ilişkimiz vardı çok uzun değil, 2 aylık bi ilişkimiz vardı ve herșey çok güzeldi, ama ben 6 aydır şehir dışındayım ve mesaj yoluyla konuşuyoduk. İlişkimizin bi sonu olamayacağı için defalarca kez bitirmek istedim ama yapamadım. Ve 15 gün önce ona bi mesaj yazdım ve engelledim ve onunda beni engellemesini rica ettim. Saolsun mesajımı görüp engellemiş. Ama 9 gün sonra yeniden engeli açmış. Ve şimdide yeniden kaldırmış sizce neden böyle yapıyo? Bu ilişkinin bi sonu olmadığı için onu sevmeme rağmen vazgeçtim ve çok korkuyorum bi yolunu bulurda bana ulaşır diye. Evet onu çok seviyorum ama ailelerden dolayı biraz imkansız bi aşk olduğu için ondan vazgeçtim ve bu kararı vermekte çok kolay olmadı benim için. Sizce neden engelimi kaldırmış olabilir
Svgilme ayrılık mesajı attım ve englldim onnda engellemsini rica ettm, engelldi snra engeli kaldrms yne engllmis amac ne sizce?