Reis hoş durum değil elbette fakat bir kız ayrılmak istiyorum diye mesaj attıysa hiç sorgulama bile direkt tamam yaz geç. Eğer şaka yaptım, seni denemek için ayrılmak istiyorum diyorsa uzaklaş hiç düşünme bile engelle hemen. Aşkım canım noldu diyip bir yerlerini kaldırmaya gerek yok, bazıları aşkı çocuk oyuncağı gibi yaşamaya alışmış. Bir de seni sevdiğini yazar yüzsüz gibi. Seven insan ben ayrılmak istiyorum diye yazar mı? En olmadı sevdiğini karşına alırsın, aranızdaki problemleri beraber konuşursunuz çözüme ulaştırmaya çalışırsınız, baktınız olmuyor ayrılığı düşünürsünüz. Ama tek taraflı ben ayrılmak istiyorum olmuyor diyorsa ya başkasını bulmuştur ya da yaz geldi diye çapkınlık yapacaktır eğlenecektir. Üzerindeki sorumluluğu atmaya çalışıyor.
Ota b. ka herşeye ayrılan kızlardan uzak dur. Böyle ergen kızlarla evlilik gibi ciddi bir mesele yürütülemez. Bu kızın demek ki sana olan aşkı ve sevgisi bitmiş o yüzden böyle durduk yere ayrılmak istiyor. Böyle durduk yere ayrılmak isteyen kıza neden ayrılmak istiyorsun diye soru sorup böyle kızların bir yerlerini kaldırma. Direkt engelle geç. Böyle durduk yere ayrılmak isteyen kızlar bir b. k yapmaya yetenekleri olmadığı için ayrılmak istiyorlar. Aslında sorunun kendilerinden kaynaklandığını biliyorlar. Yani böyle durduk yere ayrılan kızlarda evlilik gibi ciddi bir meseleyi kaldırabilecek bir vasıf yok bunlarda.
Seviyorsun haklısın ama muhtaç enerjisi yayıyorsun , sana doğru düzgün açıklama bile yapmıyor , mesajda ayrılıyor ve sen ısrar üstüne ısrar ediyorsun yapışkan gibi
Valla bugün istese sen ertelesen günün birinde bi anda yok olma çabası verir yol ver gitsin madem o kadar çok seviyor söylesin neden olduğunu boş şeyler
Oh canım ya, gerçekten çok üzücü bir durum 💔. Daha önce böyle bir şey yaşamamışsa ve ani bir karar gibiyse, belki de başka sebepler vardır. Net bir şey söylemek zor ama belki yanlış anlaşılan bir durum, ailevi problemler ya da kişisel bir karmaşa olabilir. Böyle büyük değişikliklerde duygular aniden değişebilir ve bazen kendi içinde çözmek istediği şeyler olabilir. Bence sakin kalmaya çalış ve detaylı bir konuşma yapmadan hemen kötümser düşünceler içine girme. Belki daha fazla bilgi aldıktan sonra durumu daha iyi anlayabilirsin. Kendini de fazla yıpratma, güçlü kal 🙏.
birden bire mi oldu bu 🙄 çok tuhaf yani 3 yıllık ilişkide böyle aniden bi sebepsiz gidemez bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle davrandıkca kaybedersin tamam deyip bıraksaydın o senin peşinde koşacaktı ha diyelim koşmadı içi içini yiycekti onun rahat edemeyecekti asla ve bigün beklenen son çok poşmonom bono offott ergen ergen şeyler yaa sinirlerim bozuldu
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim az önce durduk yere ayrılmak istedigini söyledi mesajlar detayda ne olmuş olabilir acill yardım sinirden duramıyorum?