Bir ay çıktık birbirimize nude yolladık bir kere dışarda görüştük, bişey yaşamadık. Kendi ayrılmak istedi. Bana ilk defa mesaj atmış. Konuştuğun var mı şu an diye niye soruyosun dedim. Seni uyarıyorum kimseye nude yollama. Herkes ben gibi değil dedi. Sağol uyardığın için dedim
Niye böyle bir şey yazdı ki? İnstada halen takipte. Arada bir böyle yoklayacaksa niye ayrıldı 😂
Niye böyle bir şey yazdı ki? İnstada halen takipte. Arada bir böyle yoklayacaksa niye ayrıldı 😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sende o potansiyeli görmüş demek ki :D öyle bir izlenim olmuş muhtemelen
Onun karısı değilim ki istediğime yollarım sorması hataydı tüh keşke tersleseydim erkeklere kıyamıyorum o yüzden bunlar başıma geliyor 😂
Ahshah sendeki emelleri bitmemiş daha belli ki. İyi niyetini erkeklerden uzak tut bence suistimal edilir diyim 😂 nude konusunda haklı ayrıca şerolar nete yüklüyo iyiliğini düşünmüş moruk
Nete yüklese bişey değil instada yakinlarima atar diye soru işareti oluştu kafamda djdjsj Neyse öyle biri değil. Zaten kendisi terk etti. Neyin tehditini edecek 😂
Yüzün belli mi oluyo ki 😂 kimseye güvenme bence. Gerçi çoğu kişi böyle karaktersiz değil gene. Umarım sorun çıkmaz. Başkalarına atcakmısın ki 😄
Yüzüm belli değil saçımın rengi de değişmişti zaten orda 😂
O işlere tövbe ettim çünkü şuanki sevgilim dindar cemaatçi çocuk ne sevap işledim bilmiyorum 😇
This is haram sista 😂 bu işlerden el etek çekmen iyi olmuş 😄
Cepte kalmışsın ondan dolayı yoklamaya devam edecek maalesef şimdi de boşta olduğundan tekrar yazmıştır başka açıklaması yok
Ateşi başına vurunca yazıyor demek abhshshs
Bence de 😂 Nudeleri halen silmemiş. Sana atiyim mi diyo. Napacam kendi fotoma bakıp tövbe ya
Nudeler onda kaldığı sürece yazar o
nude den sonramı gorustunuz oncemi
Nudeden sonra görüştük. İlk buluşmada öpüştük bile. Sonra başka bişeleri büyütüp ayrıldı
Aklı basına gelmiş tam bir salak😆
Terkedilmeye alıştık artık bidahaki sevgilime utangaç davranıcam. Böyle olunca bırakıyorlar onu anladım 🙄
Ve bi şey daha iççamasırlı ya da nude diyenler var olemiydi cıplakmı
Aynı anda yazdık son soruma cevap verirmisin😊
İç çamaşırlı da var çıplak da var ama yüzüm kapalı şekilde attım tabi
Onemli olan o dwil tam bir angutyo kusra bakmıon dimi 😊 biraz zeki biri bilirki onu atıp bulusmaya gelen kız sana sınır koymuodur canlısını acmayıda goze almıstır tadını cıkaraana😊😆
Gizliden cıksana matrak birisin geyik yaparız😆
Ben yazdım sana
Bendw cevap verdim😆
Aklı hala yolladığın nudelarda kalmış yazik😂
Bir daha isteyecek yol yapıyor 😅
Profil fotona bakarken ben düşüyordum az kalsın 😅 Nasıl düşmeden çektin onca haber görüyoruz şimdilerde 😳
Göründüğü gibi zor değil oraya gidersen bir gün eminim daha iyisini çekersin ☺
Yükseklik korkum var sağol almiyim 😂
Korkularının üzerine gitmelisin 😌
Dalga geçiyo
Doğru günümüzde ifşalanma olayı var güvenme 🙏
Yokluktadır
Erkek egosu klasik