Sevgilim ile ayrılalı 2.5 ay oldu ve bana 2 gün önce gece mesaj atmis fakat ben görmedim sonra da herkesten silmiş sizce bunu neden yapıyor olabilir tam onu unuttum derken neden yani
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gecenin bir yarısı ya akılında bir durum vardı ya da yanlışlıkla attı.
Ya benim de anlamadığım durum şu ki ayrılalı 2.5 ay olmuş ben onunla olan tüm anılarımı sildim numarasını sildim ona dair ben de hiçbir şey kalmadı yanlışlıkla atmış olma ihtimali 0 elde var 0 benden sonra hiç mi bir arkadasiyla ailesiyle falan yazismadi otomatik olarak beni silmediyse bile sohbetimin en altlarda olması gerekir
İlkten ben de düşündüm acaba yanlisklikla mi attı ama böyle düşününce benim dediğim mantıklı ayrıldigim bir sevgilimin numarasını neden tutayım ki telefonumda tutmam yani ona sil demiştim silmemis
O dediğiniz durumda 2.5 aydır gelmemis şimdi gelmiş 🤔
Öyleyse canı birşeylere sıkılmıştır konuşmak istemiştir sende mesajı görmeyince vaz geçip silmiştir bnde de olmuştu daha önce
Hım öyle düşünüyorsunuz evet bu fikir mantıklı
Olur arada böyle şeyler
Eğer sizde seviyorsanız ve tekrar birliktelik mümkün ise çok kötü birşey yok ise konuşun belkide birbirinize iyi geleceksinizdir.
Benim yokluğum ona fazlasıyla koydu zaten bunu kesin olarak biliyorum ama burnu sürtsün biraz çok inatçı bir çocuk o benim sevgimi değerimi asla haketmiyor haketmeyen birisi için değerli zamanımı o saatten sonra harcamam gerçekten kişilik çok önemli
Sizin sevginizi hakedip haketmedeği konusunda birşey söyleyemem çünkü ikinizi de tanımıyorum.
Belki o iyi biridir sen yanılıyorsundur, belkide o kötü biridir düşüncelerinde haklısındır.
Eğer size ciddi zararı yoksa ve seviyorsanız birbirinizi ilerisi açık bir ilişkiyse akıllandığınızı düşünüyorsanız birşeylerden ders çıkardığınızı düşünüyorsanız birbirinizi kaybetmeyin derim.
Fikirleriniz için teşekkür ederim
Rica ederim eğer bir yardımcı olabilecek fikir sunabildiysem ne mutlu bana ☺️🙋♂️
Sakin hiç bir şey yazma hemde sakın , o geri yazar zaten bide wp silinen mesaj uygulamasını yükle
Yok hiçbir şey yazmadım ben zaten sadece mesajı gördüm ve sildim o uygulamanın adı var mı acaba
Adi WARM , yukledigin andan sonra ki mesajları kurtarır ama öncekileri geri getirmez yani kim sana bisey yazıp silerse uygulama kurtarıyor
Ya teşekkür ederim iyiymiş indireyim
Rica ederim
Ne yazdın da sildin diye sorsaydın?
Yok yazmam ne kadar ciddi olduğumu anlasın karşısında çocuk yok onun bir kere kaybetti ve bitti tekrar cabalamasi fayda vermeyecek
Hımm doğru diyorsun belki hani kötü ayrılmamışsınızdır diye dedim. Haklısın boş ver👍🏻 Nasılsın napıyosun flan yazmıştır işte nolcak ki başka hep aynı şey kürkçü dükkanına gelmiş🤷🏼♀️
Hayır kötü de ayrılmadık gayet normal bir şekilde ayrıldık ben anlayışlı davrandım yani ilk ayrıldığımız zamanda hep ben ona yazıyordum lütfen barışalım diye faln boş bir konu yüzünden ayrildik ama o napti beni takmadı şu an ben onu niye takayim ki hayatıma bakarım bana değer vermeyen bir insana ayıracak 1 sn bile yok artık değer başında bilinmeli kaybettiksen sonra bilsen de fayda etmiyor artık
Sonuna kadar katılıyorum sen kendi yoluna bak iş işten geçmiş zamanında bilseymiş kıymetini👍🏻
Tâbi ki canım herkes kendi yoluna 👍
Sende biseyler yaz o görmeden sil
Öyle bir şey yapmayı sevmem ben ben ciddiliğimi korumaktan yanayım öyle bir şey yaparsam işin ciddiyeti kaçar o da bir şey var zanneder
Sen bilirsin kardes
Fikrin için teşekkür ederim
Dikkat çekmek.
Olabilir
İlgi çekmek için
Olabilir ama ne yaparsa yapsin o saatten sonra ilgimi bir gr cekmeyecek cekmiyorda