Onun köyünden biri mesaj attı. Eski sevgilimle muhabbetin var mı dedim varda merhaba merhaba dedi. Beni 4 yıl önce birkaç kere görmüş bu çocuk. Bi gördüm dedi bi görmedim dedi.
Sizce eski sevgilim mesaj attırmış olabilir mi?

Belli olmaz. Belki aklına gelmiştir, sordurmuştur. Erkek adam arkadaşını satmaz. Bu sebepten renk vermemiştir.
Sonuç olarak belki senin hayatında biri olabilir. O da bunu düşünerek, sordurmak istemiştir. Çünkü öyle bir şey olsa ve seni sorsa yanlış anlaşılabilir. İnce biri düşünce biçimi.
Hiç ortak arkadaşımız yok kimden buldun beni dedim. Öyle önüme çıktın dedi
Yalan. Birinden ismini almadan bulamaz. O zaman her önüne çıkana yazar bu 😀
Beni 4 yıl önce gördüğünü söyledi bi gördüm dedi bi görmedim dedi. Bende ben seni hiç görmedim dedim
O kadarını ben bilemem. Hafızanıza bakın o çocuk görünmüş mü size
Ben hiç görmedim. Eski sevgilimle muhabbetin var mı dedim varda merhaba merhaba dedi
Cevap
3Cevap
Muhabbeti kes birde koyden adam uzak mesafe
Neden keseyim
Tamam sren devam et
Yüzde yüz eski sevgilinin baglantisi var.
Hiç ortak arkadaşımız yok nerden buldun beni dedim. Öylesine önüme çıktın dedi
Yalanlarini yiyeyim. Öylesine önüne cikmis ah. Cocuk mu kandiriyor acaba. Öylesine karsisina cikana, bu yazma cesareti nerden geliyormuş.
Sen her önüne gelene yazıyor musun. Eski sevgilim yazdırıyorsa söyle de bilelim dedim
Muhattap olma. Engelle gitsin
Eski sevgilimle muhabbetin var mı dedim. Önce var dedi sonra yok dedi
Ne istiyormuş senden
Valla öyle önüme çıktın istek attım dedi. Öylesine konuşuyoruz napıyon falan diyor
Şimdilik yok ama eski sevgilimi ablasını falan takip ediyor.
Evet de ne bileyim. Seni bi gördüm dedi bi görmedim hiç dışarıya çıkmaz mısın falan dedi anlamadım
Olur tabi 4 yıl beni hiç arayıp sormayıp şimdi neden araştırdığını sorardım
Hiç ortak arkadaşımız yok beni kimden buldun dedim. Öylesine önüne çıktın dedi
En İyi Cevap