Sabahda uzun bir yazı yazdım tek dedigi şey günaydın aşkım demek olmuş yazı nasıl olmuş okudun mu dedim okudum dedi bisey demedi seni seviyorum diyorum öpücük emojisi atıyor önceden bende seviyorum seni derdi gönlünü almam lazım yardım edin
Sevgilimle dün tartışma yaşadık bugun sabah soguk davranıyor mesajlar hepsini detaya attım yardım edin gönlünü almam lazım?
bir keresinde aynı soruyu ben sevgilime sormuştum ama bizimki gerçekti istemeye geliyordular sevgilim beni istemeye gelen çocuğu baya dövdü geceyi de karakolda geçirdi... Kim ne derse desin sen kızı seviyorsan asla bırakma bence trip mi atiyor seni sevdiğinden yapıyor... Ve msjlarda kız haklı bence benim sevgilim öyle bir tepki verseydi ilişkimi bile bitire bilirdim kızın gönlünü al... De ki bir insan kalbi durunca yaşayamaz yaa sende benim kalbimsin o kalp başkasında olduğunda bu beden de artık yaşayamaz öyle işte romantik sözler falan söyle 😊
3
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aşk insanı sevgi dolu yapıyor Duyduğum müziklerde artık yalnız değil çift kişilik hayallere başlıyorum Evimdeki yatağa kadar her şeyi ikili düzenle kuruyorum. Aşk filmleri ilgimi çekmeye başladı ve cağnım kahveler daha keyifli yudumlanıyor. Aşk bana birlikte nefes almayı ögretti heleki aynı şaşaldan su içmek başka sarılıp kokunu içime çekebilmek özellikle sana şiirler şarkılar atmak bir başka aşkım Ben ilk kez verdiğim bu savaşta kalbimin en ortasından zehirli bir okla vuruldum Zehir vücuduma dağıldıkça göstermeye başladı etkisini Hırçın kıskanç ve öfkeli bir insana dönüştüm Gözüm kendim dâhil hiç kimseyi görmedi zaten Aşkın en güzel yanı kalbimde başlayıp nefesimde son bulacak olması Her şey normal atan kalbimin bir gün ritim değiştirmesiyle başladı zaten ogun seni sevdim ben benim kadınım bu kız dedim bide Göğsüm sanki delinecekti bakışların bakışlarıma değdiğinde Ben yalnızca seni bildim kendime eş diye Sen benim için sadece güzel değil özelsin Aşk insanın gözlerinin içini de parlatıyor baya hemde seni görünce gülüyorum yaa işte aşkım Sevgide son yoktur Sevgiler hiçbir zaman son bulmazlar Biten sevgiler yoktur bitmiş gibi görünen sevgiler vardır. Vazgeçiş de yoktur bebegim Seni seviyorum ben sevgide vazgeçiş diye bisi yokdur seviyorsan vazgeçmiceksin aşk bana bunu ögretti ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍😍😍😍 günaydın birtanem
Çok cabuk alınıyor ben kıyamıyorum ona ama nasıl anlatmalıyım sence bazen ona kendimi net şekilde anlatamıyorum üzülmesini istemiyorum her ne olursa olsun benim için çok değerli o ama bu tip olaylarda tam anlatamadım
Kız çok saçmalamış.. sen üstüne gittikçe abartıcak buna eminim. Bence artık o konuyu açma ve normal hayatınıza konularınıza devam edin. Kız resmen seni bir sınavdan geçirmiş sevgini ölçüyor. Bana ters geldi ama sen bilirsin
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok cabuk alınıyor ben kıyamıyorum ona ama nasıl anlatmalıyım sence bazen ona kendimi net şekilde anlatamıyorum üzülmesini istemiyorum
Klasik Türk kızı. Kendi kendine bir şey çıkarır, kendi kendine kavga eder. Sonuçta suçlu erkektir yani onun hiç bir suçu olmaz. Ben bu gibi durumları çekemiyorum. Ayağının üzerinde duramayan insanın benim yanımda, evimde, hanemde yeri olmaz. Zaten bu gibi insan evlilik için yetersizdir.
Neden gönlünü almak istiyorsun ki? Ne demen gerekiyormuş? Ben seni kaçırırım seninle benden başkası evlenirse onu öldürürüm falan mı? Seviyorum demişsin, başkasıle evlenmene razı olmam da demişsin daha ne diyeceksin kurban olayım?
bak kardeşim yaşınız daha genç umarım ilerleyen zamanlarda anlarsınız evlenmek ciddi iştir evlenirken ailelerle de evleniyorsunuz anne baba rızası da önemli ben istemiyorum ben onu istiyorum diyerek veya seni kaçırırım diyerek veyahut engel olurum diyerek bir sonuca varılamaz bunun bir süreci var sen yine kıza göre iyi davranmışsın cıvıtmadan ciddi şekilde o senden bir şeyler yapmanı bekliyor bir şeyler demeni bekliyor onu ruhen doyurman için. Yaşı 18 daha çok şey yaşayacaksınız farkına da varacaksınız.
Evet haklısın oda benden birşeyler bekliyor ama ben onu çok seviyorum böyle birşeye izin vermezdim çünkü ben onunla evlenme hayali kuruyorum bütün hayallerimi onunla kurdum dua edıyorum aramız hiç bozulmasın hep mutlu olalım diye
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle dün tartışma yaşadık bugun sabah soguk davranıyor mesajlar hepsini detaya attım yardım edin gönlünü almam lazım?
En İyi Cevaplar