Konuştuğum kişiden ayrıldım engelledim tekrar ulaştı bana sizce?

Merhaba Arkadaşlar. Herkese mutlu geceler. Ben bir askerle konuşuyordum. Mayısın ortasında konuşmaya başladık. Şüpheli tavırları ilgimi çekti. Net üzerinden tanıştık. İzmir de asıl görev yeri adam biz konuşmaya başlayınca geçici olarak benim bulunduğum şehire geliyor. Kendisi çok sinsi arkadaşlar. Sel verip sır vermiyor. Pazar Günü üçüncü defa buluştuk. Oturuyoruz. Yan komşular kavga ediyorlar dedim. Bana onları mı dinliyorsun takip ediyorsun diyor. Ben ne söylersem tekrar ediyor. Sakin mekana oturduk. Beni sürekli öpme dokunma derdinde. Başka hiçbir hayat görüşü yok. Bir de yanında tuşlu telefon getirmiş. Tuşlu telefonlar konum bildirmiyormuş. Ne olduğu belirsiz arkadaşlar. Ama Allah’a dua ederek çıktım yola. Sonra biz ayrıldıktan sonra beni telefonla aradı. Yanındaki erkek arkadaşlarıyla kahkaha sesi koptu. İyice de şüphelendim. Tüm numaralarını engelledim.3 gün sonra bugün yine ulaştı bana namaz kılıyordum. Telefonum çaldı bana ne yapıyorsun dedi. Hiçbir şey demeden kapattım yüzüne. O numarayıda engelledim.

Konuştuğum kişiden ayrıldım engelledim tekrar ulaştı bana sizce?