Konuştuk biraz ama takılmak kafasında bakıyor bende öyle bakıyorm aslında haytımda biri var zaten onunda manitası var artık benle görüşmek istedi yazdı flan hep bende mesafeli davrandım sen benle konuşmak mı istemiyorsun dedi bende yo dedim sonra yüz vermeden konuştum oda hiç çabalamadı gibi yaptı bende yol verdim engelledim sizce ne düşünüyordur beni çok istiyordu kaö gündür
Güncellemeler
+1 yıl
Se x varsa ben yokum dedim işine gelirse dedim gelmedi dedi sen bilirsin o zaman dedim evet dedi heryerden silmiş beni ınstadan bile napym sence yazayım mı yoksa sessiz mi kalayım
Beni terk edip geri gelen manite engel attım sizce ne düşünüyor?
Aynen öyle ama benimde amacım oydu çünkü hayatımda biri var ve o çocukla evlenmek amacım değil ama hayatımda olsun istiyordum sence ne olur bundan sonra bu hareketi yaptım ne düşünüyordur
Hacım ön adım atarsan gururunu ayaklar altına alırsın dahası var onun gözünde değersizleşirsin bir defa ağırlığını koymuşsun bekle ama yinede kendi kararın sen bilirsin🤷
Kanka gerek kalmadı o ekledi ahshdjdjnssj ve yazdı yine görüşelim diye bende bende hayır dedim tersledim sonra sıkıntı yok yazdı bende görüldü attım sonra paylaşımlar yaptı sessiz kldım şimdi bende paylaşım yaptım mesaj attım ama başka bir konu sorucam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
G*tu sağlama al iyi yaptın yoksa bir gece ansızın sana gelebilirdi
Nasıl yani
Yani senin için yan cepte dursun diyor hatta ilişkiye girmek istiyor yazdıklarından bunu anlıyorum
Aynen öyle ama benimde amacım oydu çünkü hayatımda biri var ve o çocukla evlenmek amacım değil ama hayatımda olsun istiyordum sence ne olur bundan sonra bu hareketi yaptım ne düşünüyordur
Yani sende illa oturacam diyorsun o kazığa tam olarak nasıl bir adım atar bilemem 🤷
Engelledim umrunda mıdır peki ben snapten engelledim o wp tan engellemiş
Oynayacak başka oyuncaklar bul taviz verme
Nasıl ne demek bu
Peşine düşmenin anlamı yok istersen geri döner yoksa yoluna bak başka kimsemi yok
Kanka ben engelledim onu ben bitirdim konuşmayı bu sefer
Ee neyin peşine düşüyorsun hâlâ boş ver diyorum bende
Taktik yaptım bağlansın die bağlanmaz mı yani
Büyü yap kanka 😂 bağlanır tövbe ya zorla güzellik olmaz boş ver
Kanka engelleyen mesafe koyan benim sence ondan hamle mi bekleyim ben öi adım atayım napayım
Hacım ön adım atarsan gururunu ayaklar altına alırsın dahası var onun gözünde değersizleşirsin bir defa ağırlığını koymuşsun bekle ama yinede kendi kararın sen bilirsin🤷
Kanka gerek kalmadı o ekledi ahshdjdjnssj ve yazdı yine görüşelim diye bende bende hayır dedim tersledim sonra sıkıntı yok yazdı bende görüldü attım sonra paylaşımlar yaptı sessiz kldım şimdi bende paylaşım yaptım mesaj attım ama başka bir konu sorucam
Allah'ım böyle deli kızlardan koru beni Yarabbim 🙏😂
Nie be ajsjsjjs banane öyle popo e böyle anladın sen ansjkdkd
Allah kurtarsın mı diyim Allah kavuştursun mu diyim bilemedim 🤷🤷😂
Nie nie ajsjsjsj
Meraktan ölüyorsun yazmsam mı ben adım atsam mı falan filan şimdi bi fırsatın oluyor tersleyip yolluyorsun ne diyim tam bi delisin 😂🤭
Ama her seferinde yazdı ajsnsnsns bende dahada takmadım şu an yazasım var napsam bilmiyorum ya of
Ne istiyorsun sana yüz vermesin ağır başlı birimi ne anlamadım ki 🤷
Yüz versin istiyorm ama çok yalvarmıyor
Sen resmen süründürmek istiyorsun kanks 😂
Evet aynen öyle bu arada görüştük ama ufaktan öpüştük o kadar
Ula tamam bundan sonra biliyorum zaten elinde sonunda mercimeği fırına vereceksiniz 🤦♂️
Aynen şu an yumuşak konuşuyor bir daha buluşalım dedi ama olmaz dedim
Olur olur ister istemez olacaktır ama beni ilk yorumumu oku bir gece ansızın demiştim 😂🤣🤣