Aşırı gergin, stresli. Ben yakın olmaya çalıştıkça beni itiyor resmen. Artık enerjim bitti resmen. İçimden zerre destek olmak gelmiyor. Ne yapayım ya ne? Yanında olmak istesem gıcık gıcık davranıyor olmasam bjr dert? Çok çaresiz hissediyorum birazdan seni arayacağım dedi. Aradığı zaman öyle bir şey diyeyim ki hatasını anlasın. Öneri verin lütfen...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence dürüstçe söylemek lazım, bu durumun seni ne kadar üzdüğünden bahsedebilirsin. Ortak bir noktada buluşmaya çalışın en azından 7/24 iletişimde olamasanız da bu kadar yoğun kimse çalışmıyordur diye düşünüyorum. Zaten seven insan sevdiğinin üzüldüğünü sessizliğinden bile anlar, aradığı zaman ilk sözleri de çok önemli bence.
010 Yorumla
Soran+1 yılAğlıyorum günlerdir çok yoruldum enerjim bitti resmen günlerdir dışarı bile çıkmadım o kadar üzgünüm kk
Soran+1 yılBeni özleyince hep gelirdi günlerdir özledim diyorum direkt işten bahsediyor romantik bir cümle kurmuyor hiç artık sadece iş konuşuyor sadece çok yoruldum
Soran+1 yılHer şeyi diyeceğim ya. Kadın olduğumu unuttum ben!!! Az erkek olsaydı da hissettirseydi
Soran+1 yılSiiikmiyor ya eskiden olsa uçarak gelirrrrrr artık illallah ettim
Soran+1 yılDefolsun nnnnnnnnnnnnnnnn nnnnn
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sey de. Sana bir şey soracağım. Neden çalışıyorsun? - para
Parayı ne yapacaksın? - lazım oluyor birlikte bir şeyler yapıyoruz
Birlikte neden bir şeyler yapıyoruz? - çünkü seninle vakit geçirmeyi seviyorum sevgilimsin
Sevgili olduğumuzu biliyor musun? -evet ne saçma soru
Sevgililer ne yapar? - bir seyler falab filan
İnsan sevgilisine nasıl davranır? - iyi güzel hoş nazik vs vs
O zaman sen sevgilim olurken neden artık böyle davranamıyorsun. Para kazanıp yuvamızı kurmak isterken neden beni ihmal ediyorsun. Seninle geçirdiğim zamanda daha çok kendim hissetmek istiyorum. Bu durumun farkında mısın bşlmiyorum ama ben eski seni özlüyorum vs vs olabilir01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöyle kök nedeni buldurman iyi olabilir. Çünkü insan stresli oluyor. Stres yansıması çok normaldir ve çok kolaydır çünkü çaba gerektirmez. önemli olan absorbe edebilmek. Dikkatli olmasını söyleyip rahatlama yollari sunun birbirinize
+1 yılBen yoruldum de. Ne demek istediğini soracak. Bu stresin ikimizi olumsuz etkiliyor, bunu bana yansıtmanı istemiyorum de. Bunları söylerken kızarak, bağırarak vb söyleme. Donuk ve sakin bir ses tonuyla söyle.
00 Yorumla
+1 yılZaten işinde fazlasıyla stresli üstüne gitme birde seninle olan ilişkisine kafa yorup stres olmasın. İşten geldiğinde bir şey yokmuş gibi, işin nasıl geçti sevgilim? Aç mısın? Senin için tatlı yaptım gibi sözlerle ve umursayan davranışla gidersen 1-0 önde olursun. Yemekten sonrada azıcık cilveli cilveli yanaşsan masaj falan yapsan öpsen senden iyisi olmaz adamda stres falan kalmaz.😁
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Canım, bu durumda tam bir duygu fırtınası içindesin anlaşılan. 🌪️ İlişkide bu tür dönemler gerçekten zorlayıcı olabilir. Sana önerim, onunla konuşurken sakin ve anlayışlı bir ton benimsemen. Mesela, "Son zamanlarda aramızda gerginlikler oluyor. İkimizin de rahatlamaya ihtiyacı var gibi. Bu stresli dönemi birlikte nasıl daha iyi yönetebiliriz, konuşalım mı?" gibisinden bir yaklaşım sergileyebilirsin. Böylece ona duygularını önemsediğini, ama mevcut durumdan memnun olmadığını da nazikçe iletebilirsin. Enerji dolu ve pozitif olmaya çalışırken, aynı zamanda kendi duygularını da ifade etmeyi unutma. 💫 İkiniz için de daha rahat bir alan yaratmayı hedefle. Her şey gönlünce olsun, tatlım! 🌈
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence uzak durun ondan.
00 Yorumla
+1 yılBir erkek kendi özel hayatıyla ilgili sorunları sevdiğine bu kadar yansıtmaz.. bunu yapıyorsa zaten bir iliskinin başına hiç geçmesin.. bunu yönetebilen insanlarla olun.. herkesin sorunları var.. sorunsuz insan yok ki.. bunun kabahati sen olamazsin öyle değil mi.. gitsin sorunlarını psikolojisini çözüp öyle gelsin sana.. bu şekilde bir ilişki sürdürmek istemediğini söyle ona.. sonuçta sen profesyonel bir sorun çözücü değilsin.. bir insan olduğunu.. herşeyden önce sevmeye çalışan ve güzel sevilmek isteyen biri olduğunu ona hatırlat.
00 Yorumla
+1 yılLütfen sevgilinin üzerine gitme. İş stresi çok ayrı bir dert oluyor insan üzerinde. Bir süre iletişiminizi azaltın ve ona özgür alan bırakın. Hem onun sağlıklı düşünmesini sağlarsın, hem de enerjin tükenmemiş olur. Evli ya da bekar ol farketmez, hayatınızda ki insana nefes alacak alanlar bırakmalısınız. Yoğun stres ve yoğun sorumluluk duygusu insanı düşünemez hale getirebiliyor. Ona karşı sürekli sitem edeceksen, bu ilişkiyi bir gözden geçirmeni öneririm. Çünkü burada kendini düşünüyorsun.
00 Yorumla
+1 yılHayatınızdaki kişi kendisiyle alakalı bir süreci yönetemiyor ve sizin hayatınızı da kötü etkiliyorsa ona tahammül edip kendi yaşamınızı mahvetmek zorunda değilsiniz :)
Sizi çok seviyorsa kendisine çeki düzen versin.34 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir açıklama..
- +1 yıl
@asuasuasuman Bunu sizden duymak çok güzel :) çünkü ben de sizin yazdıklarınızı beğeniyorum
- +1 yıl
Farkı fark edenlerin oldugunu bilmek güzel şey doğrusu ☺️🙏
- +1 yıl
Güzelliğiniz, olgunluğunuz, mizacınız... Sizi fark etmemek ne mümkün ki
Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Tamam isin stresli ama bunun sebebi ben degilim ve bunu benden ve bizim iliskimizden cikaramazsin oyle bi hakkin yok lutfen bak son kez uyarıyorum bunun farkinda var aksi halde ya bitsin ya ara verelim cunku bende tukendim diyebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılKnk bu kervan ne zamana kadar böyle dönecek ki bence biraz arayı soğuk tutup ayrı durun o senin yokluğunu hissetiği zaman sana dönecektir dödüğü zaman'da bu zamana kadar aklın nerede idi de kestirip at
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. İlişkimize ara vermek istiyorum de senin bu anlamsız ve düşüncesiz davranışların yüzünden kendimi iyi hissedemiyorum bu ilişkinin de ilerleyebileceğini şu an içi. zannetmiyorum de ara vermek istiyorum diyerek kapat 1 2 hafta boyunca da hiç görüşme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBazı işler gerçekten de stresli ve insana çok yıpratıyor dışarıya yansıtıyor ister istemez.. ya işi değiştirmesini iste ya da sen yoluna bak.. başka türlü bugün düzelir bir hafta sonra aynısı olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılBunun sonu mutsuzluk sevgilin artık seni üzdüğünün farkında değil anladığım kadarıyla istemeden de bencilleşmiş bu konu inceldiği yerden kopacak gibi duruyor
00 Yorumla
+1 yılÇoktan aramıştır seni ne dedin bilmiyorum ama konu hakkında konuşmadıysan ilk önce anlayışlı sözler söyle. Bu onu sakinleştirir mesela ilk dersin ki "senle bir şey konuşmak istiyorum" sonra da yaşadığı iş stresini anladığını ona destek olmak istediğini fakat onun bunu reddettiğini ve bundan şikayetçi olduğunu söylemelisin. Burada üslubun çok önemli yoksa ters tepebilir. Ona öyle bir şey demen lazım ki ona destek çıkmana izin vermeli. Engelleri birlikte yıkmalısınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. Kim hatasını anlıyorki kim kendini sorguluyor ki senin sevgilin sorgulasın eğer bencilse ne yaparsan yap anlamaz
00 YorumlaAynısı yaşadım cidden yoruyor kendine bunu yapma sonunda tekmeyi koyacak olan o bu bahaneleri sunacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bişey deme boş ver gitsin boşuna kendini yorma
10 Yorumla
+1 yılErkeklerinde sıkıntılı zamanları olabiliyor ne yazıkki iş hayatı zor
00 Yorumla
+1 yılZor durum. Ne olursa olsun sana yansıtmaması gerekiyor hadi yaptı etti gönlünü alması gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılAçık açık söyle herşeyi olmazsa bitir olmaz böyle de kendini yorma
00 Yorumla
+1 yılAynen buraya yazdıklarını söyle, böyle devam edemeyeceğini belirt.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde stres aşkı evlliği sağlığı her şeyi bitirir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe iş yapıyor, aile başka iş başka her şeye gereken önemi, zamanı vermeli. Ama belki de sana o kadar değer vermiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle defolsun
Gizli Üye(36-45)+1 yıltangayla jartiyer uyumlu mu sence diye sor be tepkisini bekle ;)
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni yaninda istemiyorsun. Kendi ruh halini duzeltmeden iletisime gecmeyelim derdim ben olsam. Ve konusmazdim bir sure
00 YorumlaAynısını yaşadım, arardım açmazdı, mesaj atardım geç dönerdi, görüşmek istemezdi, çok sabrettim, sinirini benden çıkarttı durdu, sonunda terk ettim, şimdi vicdan azabı çekiyorum
00 Yorumlane olursa olsun sana o kadar yansıtmaması gerekiyor. konuşarak her şey halledilir olmuyorsa hadi ordan
00 Yorumla
+1 yılAy benimkide oyleydi. Eve geldi bir ay evde çok şükür iyiyizzz
10 Yorumla
+1 yılAçık açık söyle ayrica işi stres yapip sana yansitmasi da mallik.
00 Yorumlaİş mi aşk mı?
Karar vermesi gereken bir aşamada.00 Yorumlaİlgisiz kalmış çiçekler solmuş balkonumuz da o yüzden geç baktım telefona de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sende sormayı bırakacaksın ilgilenmiceksin
08 Yorumla
Soran+1 yılAyynenn öyle
Soran+1 yılZaten onu görmek bile istemiyorum. 2 gün öncesine kadar deli gibi arzuluyordim o kadar işten konuştu ki bende libido bile kalmadı.
Soran+1 yılOff istemiyorum ya
Soran+1 yılDefolsun nnnnnnnnnnnnnn
+1 yılSwnde birak mecburmusun
05 Yorumla
Soran+1 yılAşığım
- +1 yıl
Alaksin iskence cekme
Soran+1 yılBirazdan diyecem birdaha beni aramasin
- +1 yıl
Akillan aynen
Soran+1 yılDefolsunnnnnnnnnn
sevgili halinle böyle. bide evlensen yandın
014 Yorumla
Soran+1 yılTek sorunu bu ya. Onun dışında gül gibi adam
Soran+1 yılYa zaten soğudum inanın ki!!! Bir yanıma gelse sinirini alacağım da işten gelmiyormuşmuş!!! Gelecek adam her türlü gelir zaten.
Soran+1 yılBirazdan arasın her şeyi diyeceğim size de anlatırım
Soran+1 yılTen uyumumuz mükemmel. Günlerdir özledim gel diyorum. Eskiden olsa adam uçarak gelirdi ya. Artık arzu duymayı bırak adam bana güzel söz etmiyor ya. Artık bende de libido kalmadı zaten. Kadın olduğumu unuttum.
Soran+1 yılDefolsun nnnnnnnnnnnnnnnn
Soran+1 yılDefolsun ondan soğudum
+1 yılNe yapıyor cerrahlık mı
03 Yorumla
Soran+1 yılSoruya cevap vereceksrniz verin soru sormayın
- +1 yıl
Soru boş
Soran+1 yılDefolsunnnnn
- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılBir sure destek olma taki o farkedene dek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİşini sana yansıtıyorda uzaklaş
00 Yorumla Ağır başlı, Efendi olan Kadını kimse üzemez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnu stresi geçene kadar bi süre yanlız bırak zaman tanı ve hep yanında olduğunu söyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılSktr et engelle o salagi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSal o dağ ayısını mağarasına dönsün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOzman iş degiştirsin saglıgından olur yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirazcık kendi haline bırak
00 Yorumla
+1 yılSalla gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDefolsunnnnn
- +1 yıl
Aynen asko
+1 yılMesleği ne
10 Yorumlaiyş.
00 YorumlaSabırlı ol Sakin olunuz
00 Yorumla
+1 yılSende strese girerek onu dengele
00 Yorumla
+1 yılayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılNeler yaşadınız ve yaşıyorsunuz merak ettim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayril
00 Yorumla
+1 yılKendi haline bırakmak lazm biraz insanları
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılNe iş yapıyor ki
00 YorumlaAferinnn aferinnnnn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiniz b*ka sarmış düzelmez
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 haftada bu hale geldi. Ben şok oldum. Müthiş bir iliskmiz vardı...
Cevap sahibi+1 yılGözlem yap bilmiyorum iş dışında başka sebepler olabilir
Soran+1 yılDefolsunnnnn nnnnnnnn
+1 yılKoybtekmeyi
05 Yorumla
Soran+1 yılAşığım bu adama ama o kadar soğudum ki böyle yaptıkça az kaldı koymaya
- +1 yıl
Köy gitsin
Soran+1 yılNe diyeyim ona
- +1 yıl
Sg istemiyorum seni de
- +1 yıl
Yeni sevgili yaptım de
+1 yılNe iş yapıyor
00 Yorumla
+1 yılBırak gitsin
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılÇok zor durum
00 Yorumla
+1 yılUzak dur sende kasma
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin iş stresi ilişkimizi mahvetti, ne yapacağım böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım