Sevgilimle 6-7 ay aynı evde (öğrenci evinde) beraber kaldık çok keyifli zamanlar geçirdik. Bir dönem tartışmalarımız çok fazla oluyordu ama bu olayları konuşarak hallettik. Kendimi çoğu konuda törpüledim. Ara sıra bana ben böyle hayat sürdüremem diye benimle dertleşiyordu. İşi hakkında kaygılarının olduğunu dile getiriyordu. Destek olmaya çalıştım. Hatta İzmir'de biraz para biriktirdikten sonra Ankara 'ya gelip bu sefer sadece ikimizin yaşayacağı bir ev tutacaktık.
Neyse işte 6 gün önce benimle sürekli vakit geçirmek isteyen adam artık sürekli beraber mi olacağız dedi ben de istemeye istemeye de olsa dediği şeye hak verdim. Bu yüzden 2 gün çok fazla iletişime geçmedik. Onu darlamak istemedim. 2 gün sonra iletişime geçtik. Discorddda hiçbir şey olmamış gibi konuşurken erkek arkadaşımın bana soğuk ve tersleyici cevaplar verdiğini farkettim. Sonrasında bunu o an konuştuk ve biz anlaşamıyoruz aynı dünyanın insanları değiliz ayrılalım dedi. Ki gerçekten keyifli zamanlar geçiriyoruz böyle söylemesine anlam veremedim. Ona karşı tahmin edilemeyecek şekilde çok yoğun duygular besliyorum. Sonrasında ben dil döktükten sonra aslında anlaşıyoruz ama benim işime odaklanmam lazım, ben ilerde güzel bir işle, gelirle, kültürel ve ekonomik bir statüde seninle beraber olmak istiyorum dedi. “Normalde sana ilgi gösteremiyorum işle güçle uğraşırken işleri nasıl daha ileriye götürürken sana gösterebildiğim ilgi daha da azalıcak ve sen öyle canım istedikçe aklıma geldikçe yazacağım birisi değilsin sen imkan olsa sürekli kucakta bebek gibi sevilecek birisisin ki aynı evin içindeyken bile yapamadım bunu çünkü bencilliğim de var oyundur şudur budur velhasıl kelam öyle haftada bir iki olacağına hiç olmasın çünkü öyle olmasını sürekli bir şeyler bekleyen biri olmayı hak etmiyorsun. Her şey güzel olursa biz de güzel olacağız ama olmazsa bilmiyorum” dedi.
Daha sonrasında bu söylediklerinin üstüne ben seni darlamayacağım yine işini yap ama bize yazık etme yıllar sonra tekrar bir araya gelmişiz, ailenle tanıştırdın beni hepsini çok seviyorum bunun olması şart mı?, yine beraber olalım işine odaklan ilgi göstercem diye şartlama kendini yeter ki yanımda olduğunu bileyim dedim. Ama kabul etmedi. Sonrasında işlerinin ne kadar uzun süreceğini bilmiyoruz kaç ay konuşmayacağız. İşlerin çok güzel gitti diyelim ya bana olan sevgin biterse o zaman ne olacak diyorum. Yine bilmiyorum ama bitmez diyor. Bana seni hem seviyorum hem de olmaz diyor. Beni yakıyor içimi paramparça ediyor.
Dün Ankara 'ya geldi gece beraberdik. Kokunu özlemişim kokunu alınca seni ne kadar özlediğimi, sevdiğimi farkettim diyor. Ben ne yapacağım? Hayatıma daha önce de başkaları girdi ama ben ilk kez aşık oldum. Ona onu bekleyeceğimi söyledim bekle dedi. Ama ne kadar bekleyeceğim. Komik geliyor olabilir sonuçta yıllarca süren bir ilişkimiz olmadı ama 10 yıl bile olsa beklerim onu o kadar seviyorum o kadar aşığım. Sadık birisiyim. Arkadaşlar sizce bu yolun sonunda ne olur? Ne yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer