Sevgilim kariyeri için benden ayrıldı, çok canım acıyor ne yapacağım ben?

Çok güzel bir ilişkimiz vardı guvenin tam olduğu duyguların tutkunun herşeyin zirvede olduğu bir ilişkiydi birbirimizi çok seviyoruz.
Bugün tatlı tatlı mutlu mutlu konuşurken birden sana söylemem gereken bir şey var bunu çok düşündüm ama mecburum diyerek konuya girdi üniversiteye hazırlık yapıyor 19 yaşında
Haziran ayına kadar evden çıkmayacağını sadece ders çalışacağını ailesine söz verdigini ailesinin bir beklenti içinde olduğunu söyledi telefon kullanmayacağını whatsap instagram v. s herşeyi kaldiracagini söyledi hazirana kadar beklersen kaldığımız yerden devam ederiz dedi ve veda etti bütün uygulamaları sildi hesaplarını kapattı şu an canim aciyor ne yapacağım ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Aşk bencillikse bu aşk değildir arkadaşlar herkes dogru olduğunu söylüyor ama bu bencillik beklentiye sokup birini hayatından çıkartmak son derece aci verici su an yaşadığım duyguları siz yaşamıyorsunuz.
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR ONCELIKLE SIZI MEŞGUL ETTIGI ICIN SEVGILIM ADINA BEN OZUR DILERIM. DÜN BIZ BIR KAVGA ETTIK VE BEN BLOF YAPIP AYRILMAK ISTEDIM SONRASINDA BARISTIK AMA NE HISSETTIGINI ANLAMAM ICIN BANA BOYLE bir şey YAPMIŞ SIMDI MESAJ ATIP HERSEYIN ŞAKA OLDUĞUNU EMPATI KURMAM ICIN YAPTIGINI GECEN SEFER NASIL CANINI ACITTIGIMI ANLAMAM ICIN YAPTIGINI SOYLEDI KENDISI BIRAZ canım KUSURUNA BAKMAYIN TESEKKUR EDERIM HERKESE 🧡🧡
Sevgilim kariyeri için benden ayrıldı, çok canım acıyor ne yapacağım ben?