Sevgilimden ayrılmak üzereyim ne yapmalıyım?

arkadaşlar benim 8 aydır çıktığım bir kız var.. ilk 4-5 ay çok mutluyduk sonra biraz garipleşmeye başladı.. bana olan ilgisi azaldı falan sormaya çalıştğimda yok öyle birşey beni bırakma seni çok seviyorum aşığım sana falan diyordu.. neyse geçen günlerde facesinden bazı erkeklere kalpli ve canımlı konuşmalar yaptığını öğrendim ve sorduklarında sevgilim yok demiş onlara.. sonra ben görmiyim diye silmiş mesajları hemen.. bunu oan sordum tartıştım ayrılmak istedim bu arada herkeste arkasından yavşak olduğunu erkeklere çok yavşadığını söylüyor buna benzer şekilde daha önce 2 kez daha güvenimi kırmıştı ama ayrılmak istediğimde ağlamıştı beni bırakma diye..defalarca özür dilemişti bu seferde ayrıldım 5 gündür ağlıyo allah belamı versin neden gidip onlara kalpler koydum canım dedim bilmiyorum fesat bir amacım yoktu ben sadece seni seviyorum hiç bir erkeklede konuşmayacağm söz diyor.onlar benim yakın arkadaşım ondan koymuşumdur diyor.ben anlamıyorum arakdslar bi kzi çıktığı varken nasıl başka erkeğe sevgilim yok diyip numarasını verip canım diyeblir ki ama benide çok seviyor bunu görüyorum.. bende onu çok seviyorum ama acı çekiyorm.. sizce ne yapmalıyım ona bir şans daha tanımalımıyım herşeyin değişeeğini çok mutlju olacağımızı söylüyor ?
Sevgilimden ayrılmak üzereyim ne yapmalıyım?