Sevgilimden ayrılmam gerek, o gittikten sonra ne yapacağım?

1 yıllık bir ilişkim var. Günün çok büyük birkısmını onunla konuşarak geçiriyorum. Okulda boş zamanlarımda konuşuyorum, mesajlaşıyorum, eve gelir gelmez telefondan konuşmaya başlıyoruz ve gece yatana kadar ara vermiyoruz gibi bişey. Kısacası ailemden bile çok zaman geçirdiğim tek insan. Aynı zamanda tek arkadaşım o, diğer arkadaşlarımızdan birbirimiz için vazgeçtik. Durum bu kadar ciddiyken ona bağlanmamam imkansız zaten ve çok bağlandım. Yaklaşık 3 ay sonra falan ondan ayrılmam gerekiyor ailevi sorunlar ve bazı diğer problemler yüzünden. Şu dünyada hiçkimse onun yerini tutamazken ben ondan ayrılıp ne yapıcam? Başka bir sevgiliyi falan düşünemem bile. Günümün %90 ını onunla geçiriyorken bir anda hayatımdan çıkınca ben nolucam? Hayatım anlamsızlaşıcak ve ben gün içinde onun yokluğunda sürekli onu düşünüp sıkılırken kafayı yiyeceğim. Her gün yaptığım şeyleri yapamicam çünkü bunların hepsini onunla birlikte yapıyordum. Lütfen taktik verin kafamı falan nasıl dağıtabilirim onu nasıl unutabilirim? Mutlaka bir gün unutucam biliyorum, herkes unutulur ama ne kadar sürücek o işkence. Ne kadar dayanabilicem? Bu tür bir şey yaşayan falan varsa nolur yardım etsin napmalıyım?
Sevgilimden ayrılmam gerek, o gittikten sonra ne yapacağım?