Sevgilimle ayrıldık ne yapmalıyım?

9 aylık ciddi bir ilişkimiz var ayrıl barış oldu ve tekrar konuşmaya başlamıştık onu üzmemeye ve tekrar ayrılmamamız için elimden geleni yapıyordum ilgileniyordum ama geçen gün bana soğuk davranıyor gibi hissettim tabiki bu his beni üzer bende kendisine sordum neden böylesin bişey mi oldu bana söyleyebilirsin eğer böyle soğuk olucaksan devam edemeyiz çünkü bana göre fazla soğuk davranıyordu yani iyi uykular yazdığımda yatıyorum şimdi yazıp bana iyi uykular demiyodu mesajlara geç bakıyordu ve kısa cevaplar veriyordu ve gün içinde çok az konuşuyorduk fakat sebebi belkide bahanesi bilemiyorum evin kalabalık olmasıymış akrabaları gelmiş ve bakcak vakti olmuyormuş anlattığına göre ve ben böyle soğuk olduğunu düşünerek ön yargılı biri olmuşum oda bundan bıkmış bunalmış ve yorulmuş burada hata bende mi kendimi kötü hissettiysem ona sormam lazım sonuçta bana o iyi gelir ama sorunca da ön yargılı olduk ve ayrıldı her neyse ben hala seviyorum onu onunda hislerinin hemen bitmeyeceğini düşünüyorum tekrar barışmak için ne yapmalıyım nasıl bir mesaj atmalıyım ve sizce ön yargılı biri miyim?
Sevgilimle ayrıldık ne yapmalıyım?