biz sevgilimle aynı şehirde yaşıyorduk kpss dershanesinde tanıştık şimdi ben atandım onun ise bir işi yok ve askere gitti gelmesine 14 gün kaldı gelince senin atandığın yerden iş bulucam diyor maaşı kesin benden düşük olucak birde benim ailem onun ailesini denk değiliz diye istemiyor maddi durumumuz onlara göre çok daha iyi misal ailede herkesin arabası vardır bizde onlarda sadece bir tane ve eski bir araba var bende ister istemez düşünüyorum acaba beni param için mi seviyor ayrılmalı mıyım yorumunuza ihtiyacım var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 329 cevap paylaştı. birinin benden düşük maaş almasını önemseyemem çünkü zaten okulum bittiğinde çoğu erkekten daha çok maaş alacağım. önemli olan tek şey kendi ihtiyaçlarını görmesi benden tek kuruş istemesin eve biraz katkısı olsun bir şeyler bozulduğunda yaptırsın gerisi tamam bu kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılben ondan da korkuyorum yarın bigün benim maaşımdan isterse diye
- +1 yıl
Ne okuyosun
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu düşünceyle bile hayatın zindan olacak. Bir yola çıktınız ve o atanamadı diye onu bırakıyorsun. Sonuçta bu çocuk sen atanmadan önce KPSS kursunda seni seviyordu. Yani parana ihtiyacı yok. Acaba çocuk atanmış olsaydı aynı cümleleri kurar mıydı yok ailemiz denk değil bilmem ne... bu atananların bir yerleri ayrı oynamaya başlıyor. Sizden büyük Allah var kazandığın memuriyeti hakkıyla yedirtmez, bir şey olur işinden olursun sonra neden arama dön bu sorunu oku.
00 Yorumla
O kadar komik ki açıklamalar soru dalgasına mı sorulmuş diye bile düşündüm … soru gerçekse ; çocuk seninle sen atandıktan sonra tanışmamış ki dersanede sınava hazırlık sürecinde tanışmışsınız. Nasıl seninle para için ciddi düşünsün (?) ikincisi bizim maddi durumumuz iyi diyorsun maddi durumun çok iyi olsa çocuktan epey farklı olsan 12 bin için bi sınava o kadar hazırlanmazsın. Söylenecek çok şey var da uzun yazması.🤷♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılailem zengin ama işte ben kendi paramı kazanayım diye gittim dershaneye çocuk beni hep gördü sonuçta dershanede zengin olduğum belli her halimden ama çocuğu da seviyorum yani ne desem psikolojim bozuldu
+1 yılEğer seni paran için seviyor olsaydı daha dershane döneminde atanmani kestiremezdi ve sen atandıktan sonra memleketini ailesini bırakıp yanında gelmeyi teklif etmezdi çocuğa haksızlık etme delikanlı adamı da sırf daha fazla para kazanicam bahanesiyle harcama bu dediklerinden sonra fikrin değişmezse çocuğu terk et daha iyi kalpli birini bulsun lütfen, hayırlı kandiller
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
53Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk anladığım kadarıyla isletme mezunu lisans düzeyindeydi isletme mezunuysa eğer ki asgari maas öldü 7.5 bin tl falan galiba yani o ilk basladgnda asgari alır sonrasında üzerine bile çıkar çünkü isletmeciler cidden iyi kazanıyorlar bir yere kapak attı mı tamamdır her gün bir caferestoran falan açılıyor gider oranın işletmeciliğini yapar bu şekilde düşünmen yanlış hadi okumasa iş bulamayacak bir bölüm okusa neyse hak verirdim fakat işletme üzerine olan iş ilanlarına bir bakın ayriyetten senin atanman vb şeyler hiçbir halta yaramaz ileri de çocuğun oldu mu calısamıycaksın 5 kuruş bile sokamayacaksın eve o da o zaman desin ki çocuğu bahane ederek çalışmıyor ayrılsam mı diye düşünse hoşuna gider mi çocuk askerdeymis bir dur bismillah gelsin iş bulsun düzenini oturtsun sonrasında yavaştan evlilik hazırlıklarına başlarsınız fakat kendini üstte görmen de ayrı garip sıradan bir memursun yani 10-15 bandında bir maaş alcaksındır çok mu sanki goren de sanacak aylık 30-40 bin geliri olacak büyük ihtimalle sana oyoey bir empoze etmişler ki atanmayı ve okumayı kendini üstün görüyorsun sevgilinden mantıksız geldi ben sahsen veteriner hekim olucam ileri de eşim istediğini olabilir okumuş olduğu takdirde
312 Yorumla- +1 yıl
Evet okumayı öyle bı empoze ediyorlar ki öğretmenlerin havasından da geçilmiyor sanırsın 50 binden aşağı maaş almiyolarmis gibi davraniyolar
Soran+1 yılama işte benim ailemde çok zengin ben onu düşünüyorum onun ailesi sobalı evde yaşıyor ne bileyim görüyorum kızlar lüks araçlardan iniyor
- +1 yıl
Sende zengin istiyosan zengin insanlarla flört et o zaman
Soran+1 yıl@yagmur2296 onlar da çok şerefsiz oluyor
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılEe zenginine serefsiz fakirine fakir ne istiyon kızım sen
- +1 yıl
Ahahahaha bence ne istediğini o da bilmiyor çok kararsız
Cevap sahibi+1 yılYa yemin ederim erkek olsam kesin söverdim ciddiyim bak ne bileyim garip yani çocuğun durumunu yeni öğrenmiş gibi bir de hep bir bahane anlamadım ki paran için birlikte olduğunu düşünmek simdi mi aklına geldi sevgiliyken flörtken aklı neredeymis diye sorarım yani ben onun dışında geçinme problemi diyor lan 2 kisi olucaksnz 7-8 bin hayli hayli yeter ki zamanla çocuğun maaşı artar baya her türlü geçinirler tabi çok lüks takılmak istiyorsa gecinemezler bile dndbsbdbs ama absürt geldi açıkçası ve anormal
Soran+1 yılmaaşı sonradan artacak mı daha şu an işi bile yok askerde 14 günü kaldı ve ben çok belirsiz hissediyorum geleceğimizle ilgili mesela hep ben mi ödeyeceğim hesapları falan o diyor ben gerekirse iki işte çalışırım e bu seferde ben evde yalnız mı oturcam yani bilmiyorum çok seviyorum bi yandan da
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi seviyorsan bunları düşünme erkek yani her türlü calısacak ki maası artar bir girip isletme is ilanlarına bak Allah için
- +1 yıl
Kafan çok Karışık Önce Sakinleş sonra Yavaş yavaş Düşün karar ver Bu Algıda maalesef Doğru Hayat standardın Yüksek se Korkarak söylüyorum Evlenseniz bile Senin kafa yapın bunu gösteriyor ki Aşk bitince Ayrırırsınız Birde Hesapları sürekli Sen ödüyorsan bence bu insandan Sana Hayır gelmez biliyorum Çok zor Ama Davul bile dengi dengine kendi seviyende Sadık birini bulman lazım o zaman senin kafan rahat olur
Cevap sahibi+1 yılÖmer bak kardeşim dediklerin iyi hoş fakat şöyle bir şey var işletme okuyanların önü açık issiz kalanını hiç görmedim asgari zaten olmuş 7.5-8 bin arasında ilk asgariyle işe başlar sonrasında maaşı artar ki kafasını kullanırsa güzel yerlere bile gelir bak benim enistem ilk evlendiklerinde ablam düğün bile yaptırtmadı masraf olmasın diye 30 bine ev eşyası aldılar evlendiler inşaat teknisyeniydi şu an alıyor 11 bin yani maaşı zamanla deneyim kazandıkca da artıyor ablam da memurdu bak şu an çalışmıyor çocuk bakıyor evinde evleri de kira üstelik yetiyor yani öyle bir gezmesi çok sık harcamaları lükse kaçmaları yoksa yeter fakat varsa o zamna gitsin zengin birisini bulsun fakat kendisi atanmadan önce çocuk kızla beraberken atanınca kafası karışmış çünkü bir yerleri havalanmış vaziyette atanmanın vermiş olduğu bir försu var şuanda ve çocuk iyiyse sadıksa bu tarz bir sebepten ayrlmasın ne gerek var düzgün erkek bulmak zor paraysa ikisi da çalışır kazanır evlenip çocuk sahibi olduktan sonra bile 2-3 yaşına gelince kreşe bırakabilir yine çalışabilir ama sadık değilse ne sadakat yok ne para yok ayrıl derim ben de ama bunun ki başka mevzu
+1 yılŞimdi devlet memuru olarak atandınız bu çok güzel bir şey. Fakat hayatınızda olan kişi kazanamadığı için, neden ayrılık düşüncesine geçiş yaptınız? Böyle düşünmeniz biraz beni üzdü. Aileniz istemeyebilir fakat, mühim olan sizin duygunuz. Siz seviyor ve değer veriyorsanız, böyle düşünceleri aklınıza getirmemeniz lazım. Ne kadar güzel ki askerden geldiği zaman, size yakın bir yerde işine başlayacak bu ne demek? Size değer vermek, sizinle daha yakın olmak için çaba gösteriyor.
Belki oda kendisini eksik görüyor, size belli etmiyordur. Ben sizi kullandığını, sizin paranızı veya mal varlığınız için peşinizde olduğunu düşünmüyorum. Tamamen size sevgisinden kaynaklı olduğunu belirtmek isterim. Benim haddime değil hayatınıza yön vermek ama, gram dahi sevginiz yoksa, karşınızda ki insanı üzmeden ayrılın. En azından kişide kendi hayatına bir yön verir. Hayırlısı olsun şimdiden..00 YorumlaEger bir yerde kuru ekmek yiye biliceksense ayrilma yani düşün eğer onunla fakir bir hayat yaşaya bilirmisin ve bunun cevabi hayirsa o zaman kesinlikle onuda yormadan ayrilmalisin çünki boyle diyeyim
Yani gunluk atiyorum 30tl ye çalışan birinden yani onun sana vere bileceği miktar o unutma sen 100 tl lik birsey sana almasını istemeyezsin ya da eve almasını gelirinj giderini bilmen gerek yani şartlarını ve erkeğini taniman gerek mesela eger o sana göre düşünceli biriyse zaten kendisi iyi iş bulub sana iyi hayat yaşatmak için çok çalışicak ve sende erkeğine destek olucaksin bu yolda amma dusuncesiz biriyse yerinde sayicak bunlarida on gor bu lafimida unutma
Yalniz Kadinlar , Çocuklar ve hayvanlar Karşılıksız sevilebilir erkekler sevilmesi icin mutlaka bir şey yapmak zorunda bir başarısı olmalı.01 Yorumla
Soran+1 yılfakir bir hayat yaşamam çok çok zor ben aile evinde hep zenginlikle büyüdüm ama bi yandan da çocuğu seviyorum ne yapacağımı şaşırdım ya teşekkürler yorumunuz için ilk defa beni biraz anlayan biri çıktı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bu çocuğu haketmiyorsun ki zaten ne gerek var beraber olmaya ileride ezmeye de kalkarsın sen bunu daha çok kazanıyorum gibisinden gerek yok bence devam etmeye bitir gitsin. Ama bu kadar da övünülmez yani küçümsemek gibi olmasında ben ayda 6 bin gbp kazanıyorum hiç işim yoktu daha 2 yıl evveline kadar ailemden bir variyetim de olmadı 0 dan çalıştım yaptım şimdi rahatım yerinde şöyle ülkenin durumuna bakınca bir öğretmenin aldığından daha çok kazanıyorumdur benim kız arkadaşım da öğretmen maaşı benimkine göre bi hayli düşük fakat ben bunu hiç sorun etmedim o da benimle birlikteyken hiç işin yok maaşın yok demedi iş parada bitmiyor anlayacağın. Madem öyle sen bu çocuğu sal başını da ağrıtmamış olursun başka bir kısmeti çıkar evlenir gider sana da kalmamıştır şükür
11 Yorumla
Soran+1 yılo da böyle kendi parasını kazansa asgari ücret değil ama bende o zaman rahat edicem de işte ben memur maaşı alıcam sonuçta o bunları yapana kadar ben mi ödeyecem hesapları falan
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenden adam olmaz sen baba ve oğul hikayesini bilir misin hani babası oğluna diyormuş ya ben sana vali olamazsın demedim adam olamazsın dedim diye bunu aç oku çok severim bu hikayeyi dünya da gözü olan insan gorunumlu mahluklardan nefret ederimmm
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayrılmalısın. O beyefendi senin gibi sığ düşünceli, insanları maddiyata göre sınıflandıran, üç kuruşun hesabını yapıp kafasında böyle şeyler kuran birinden kurtulduğu için şanslı bile sayılacaktır.
34 Yorumla
Soran+1 yılyani düşünmeden edemiyorum paracı biri de değilim ama nasıl geçincez
- +1 yıl
Paracı birisin canım. Hemcinsim böyle bir soru sorduğu için ben utandım. Bak diyorum kesinlikle ayrıl. Ailesini bile düşük görüyorsun ileride ne iyi bir eş, ne iyi bir gelin olabilirsin. Yani gerçek aşk ve sevgi olsa ortada kimin yüksek aldığı önemli değildir. O getirir koyar koyabildiğini, sen koyarsın koyabildiğini sonra da ayağını yorganına göre uzatır geçinilir. Tek asgarî ücretle ev geçindiren insanlar var. Ama bu senin için geçerli değil sorundan anlaşılıyor. Sen ileride eşini ezedebilirsin bu sebepten, mutsuz olursunuz.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soru, toplum tepkisini ölçmek için hayali sorulmuş bir soru mu?
Yoksa, ben sağlıklı bir zihnin araba yarıştırarak, askerlikten dönen sevdiğini böylesine avam bir düşünce tarzıyla ve üslubu ile terketme yoluna başvurmazdı...
Velev ki bu bir gerçek durum, yarıştırdığınız arabalar bugün var olmadı, bu faktörleri bu zihniyet ve bu açık sözlülükle neden daha evvel iletmediniz karşınıza?
12 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce ben onun da atanabilceğine inanıyodum 60 aldı sınavdan ya umutlarım tükendi o yüzden böyle oldum
Cevap sahibi+1 yılNereden baksak zor...
Ben de atanmadım, kendimi koyuyorum da yerine arkadaşın, çok zor.
+1 yılÇok yanlis bir düşünce bunları bilerek bir yola çıktın şimdi mi aklin başına geldi çocuk seni aldatmasın bulunduğun şehirde iş bulmaya çalışsın seni yarı yolda bırakmasın senin dediklerine bak acı bir durum o çocuk ne hayaller ile askerliğin bitmesini bekliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılaskerlik bittikten sonra benim olduğum yerde iş bulucam diyor ama en fazla asgari alıcak işte tamam farkındayım ona da çok umut veriyorum bu şekilde ama hep dedi beni bırakma gerekirse iki işte çalışırım dedi böyle böyle devam ettim bende
- +1 yıl
Duyardım da böylelerini çok ciddiye alıyordum ama doğru çıkıyor eger bu çocuk seni aldatan ya da terk eden birisi olsaydı ağlaya ağlaya peşinde kosardın yazık gerçekten eğer ayrılırsan da yabancı bir gözle yorumluyorum farkında olmadan çok üzülecek ama kazanan uzun vadede o çocuk olucak sense belirsiz bir karanlık.
Sana küçük Bi tavsiye kimseyi kınama bukadar. Aynı durumda sen olsaydın o sevgilin senin. Durumun kötü diye seni terk edermiydi acaba her şey para degil bu dünyada seviyorsan herşeyin üstesinden gelirsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılkınamıyorum gerçekten ama herkes sevgilisinin maaşından bahsederken ben kısıp kalıyorum yani gururlandırmıyor beni
- +1 yıl
Gururlandırmak için sevgili oluyorsan git bitane zengin p. çi bul. Senin tepene boynuzları diksin!
Tependeki boynuzlarla gururlanırsın!
Aşkım zeki bir erkekse öyle bir parayı bulur ki bird egeçim sıkıntınız olamyacak kadar kazanırsa aşıksanız dünya sizin etrafınızda dönüyor olacak ama sen ayrılmalımıyımmdiyorsan aranızda öuhtemelen aşk yoktur
00 Yorumla
+1 yılHayat öyle sürprizlerle dolu ki bir gün sen düşersin o çok zengin olur yine de vefa gösterir. Her şeyi aptal bir kağıt parçasına bağlamayın, bu dünyada sevgiden daha değerli bir şey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum ama ne yiyip ne içicez bir paket süt 30 tl
+1 yılBirgün herkes düşebilir. Bunun bilincinde yaşayalım. Her şey atanmak değil ya bu zamanda şehir değiştirmek artık çok mantıksız ve Yanına yakıştırmıyorsan o zaman ayrıl.
01 Yorumla
Soran+1 yılben atandığım için şehir değiştiricem işte o da benim olduğum yere gelicem diyor bilmiyorum çok olmayacak bir hayal gibi geliyor bu bana
+1 yılSenin gibi biriyle devam etmesi hata olurdu. Yol yakınken canı yanmadan ayrılsın sizden. Erkekler boşuna demiyor kadınlar paradan başka bir sevmiyor diye!
01 Yorumla
Soran+1 yılpara mutlaka önemli bi mont alıyorsun 1000 tl
+1 yılHangi kafadasin ya? Bunlar baştan belli olan şeyler zaten. Neden sevgili oldun? O atansaydi sorun olmayacakti
16 Yorumla
Soran+1 yılatanamadı iş bulucak benim atandığım yerde öyle diyor ama benden düşük maaş alıcak her türlü
- +1 yıl
Zaten ilişkiye başladığınızda atanmadigi belliydi, ailesinin durumu belliydi neden sevgili oldun o zaman?
Soran+1 yılbaşlarken aynı sınıftaydık dershanedeydik belki kazanır diyodum gitti 60 aldı
- +1 yıl
Sonuçta ailesi hala fakirdi yani. Sen çok zavallı bir insansın. Belki kazanır diye biriyle sevgili olup, kazanamayinca zaten fakirdi bilmem ne diyorsun. Senin adına üzülüyorum çünkü kimseyi tam olarak sevmeyeceksin. Atanmış olmak da abartı bir olay değil, milyoner olmadın. Arkadaşlarının yaşadığı her güzel şey de pısıp kalacaksın çünkü sürekli kendini onlarla karşılaştıracaksin, hayatın insanlara yetismekle geçecek. Çok zavallica.
Soran+1 yılister istemez kıyaslıyorum kendimi ben bu yaşıma kadar her şey elimin altındaydı yani bu çocuk atansaydı böyle demicektim
- +1 yıl
Size paranızla mutluluklar.
+1 yılBenzeri başıma geldi sevgilim benden ayrıldı 1 hafta sonra fabrikalardan telefon yağmuru geldi bizimle çalış diye
06 Yorumla
Soran+1 yılbenimki mühendis değil ya iibf mezunu işte
- +1 yıl
İibf mezunu da çok var ülkede kendisini geliştirmemişse özel sektör yer bitirir üç kuruşa çalıştırır
Soran+1 yılişte bende bu yüzden dert yanıyorum
- +1 yıl
Sabret bence bulur inşallah bu yüzden ayrılmak şık değil eğer sevmiyorsan o başka tabi
Soran+1 yılhayır tabi seviyorum gerekirse 2 işte çalışırım diyor bakalım bekliyecem artık
- +1 yıl
Iibf mezunu çalışanım var benim adam işçi statüsünde çalışıyor yine de evine ekmek götürüyor üstelik yeni evli umudu kaybetmemek gerek sen destek olmaya çalış yaparsın bulursun de arkanda senin olduğunu bilirse bazı şeyler daha kolay olur emin ol
+1 yılAyrıl, seni ne doktorlar, mühendisler, subaylar ister. Senden fakiri ölsün, yaşamazsın, evlenmesin. Ya sen fakir olsaydın yine böyle düşünürmüydün?
04 Yorumla
Soran+1 yılben fakir olsaydım hiç takmazdım onun fakirliğini ama ben zenginim işte hem babadan hem memur oldum
- +1 yıl
Anlamak istediğin gibi yani işine geldiğin gibi anlıyorsun. Evet fakir olsaydın ve o kişide zengin olsaydı da şu an düşündüğün gibi düşünürmüydün?
Soran+1 yılhayır düşünmezdim direk evlenirdim
- +1 yıl
Şimdi niye düşünüyorsun o halde. Çünkü bencilsin değil mi? Çıkar dünyası
+1 yılGözün hiçbirsey görmezdi o çocuğu gerçekten güzel sevmiş olsaydın..
13 Yorumla
Soran+1 yılilk bata öyleydi ama evlilik için düşününce diyorum. nasıl geçinecez
- +1 yıl
İkinizde çalışacaksınız. çocuk başka niyeti olsaydı yan gelir yatardı hiçbir iş beğenmezdi. ama çalışacağını söylemiş zaten.
Soran+1 yılçalışacam diyo da az maaş alıcak yani asgari
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilini sevdiğini düşünmüyorum. Atanınca bir yerlerin kalkmış
14 Yorumla
Soran+1 yılkalktı yani yalan yok denk değiliz sanırım seviyorum ama işte nasıl evlenicez
- +1 yıl
O atanmış olsaydı peşinden koşardın. Bence ayrıl sen bu kafayla zor
Soran+1 yılkeşke o da atansaydı hep çalış dedim dinlemedi
- +1 yıl
Atanmadan da çok iyi paralar kazanabilir , bu algıdan ne zaman çıkacaksınız. Atanan bile zar zor geçiniyor artık kız bile vermiyorlar
- Eğitim & Kariyer konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılSende dedin senin ailen onun ailesini denk değiliz diye istemiyor.
Benceda ayrilsan daha iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl ya hiç bir zaman duygusal kararlar verme sen üzülürsün sonra hem düzgün işi yok hemde ailesi uygun değil diyorsun maddiyat her şeyden önemli geçim zor
02 Yorumla
Soran+1 yılişte bende böyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAynı dönüm noktasından bende geçtim ve pişman değilim evlilik çok önemli bi karar ve her zaman mantıklı olmamız gerekiyor
- Eğitim & Kariyer konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılZaten aklında bu fikir varsa sen onu sevmiyorsun demektir bitir gitsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum :( :(
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu anlattıklarına göre paraya değer veren sensin o değil 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılparaya değer vermiyorum zaten her şey elimin altında ama ister istemez düşünüyorum yani fakir mi olcam ilerde diye
+1 yılSenin onu sevdiğini düşünmüyorum bence bu yüzden ayrıl. Atanamayan sen de olabilirdin.
02 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum ama atanmayan ben olsam da farketmez sonuçta ben kızım o erkek ben mi ödücem şimdi hesapları
- +1 yıl
İncilerin dökülmesin ödeme ayrıl
+1 yılBabamın tabiriyle okumuşsun ama adam olamamişsın diye yorumladım:, D
01 Yorumla
Soran+1 yılaileler arasında maddi uçurum ne olacak peki
Bence de ayrılmalısın. Çünkü senden daha iyilerine layık o arkadaş.
01 Yorumla
Soran+1 yılallah allah benden iyisi mi var yok gerçekten
- Eğitim & Kariyer konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılDirekt ayrıl ondan. Sana daha fazla maruz kalmasin. Yazık çocuğa
01 Yorumla
Soran+1 yılniye
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe değişik tipsin sen ya senin gibiler yüzünden adımız paragöz diye adlandırıldı. Bende tek kızım istesem bugün istedigim çoğu şeyi alırım baba evinde görmek tabirinden bahsediyorum şu an ama asla ilerde gerçekten seveceğim ve bunu hak eden bir erkeğe asla böyle kıyaslama ve kinamayi yapmazdım. Altında 10 araba da olsa karakter çöpse bağlamaz. İnsan 1 gecede hayatı değişir unutma bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılbiizn ailede 5 lüks araç onlarda 1 külüstür var ağır geliyor anlatamıyorum kimseye ama zor evlensek nasıl geçincez ben memur oldum bide
Cevap sahibi+1 yılSanki atomu parcalamissin gibi anlatıyorsun birde beni kimse anlamıyor diyorsun bı degisiksin tersi durumda sen olsan ne olurdu merak ediyorum. Bir insan soğan ekmek yer uğruna o adamla evlenmek için sanada rahatlik batmış kusura bakma
+1 yılSizin gibi insanlar yüzünden sevgililiğe bile soğudum.
04 Yorumla
Soran+1 yılama denklik önemli değil midir nalan ve Hayri gibiyiz resmen
- +1 yıl
Madem denk görmüyordun nşye çıktın sen onu kullanmaya hakkın var mı ki? Kadın değilmisiniz hepiniz aynısınız.
Soran+1 yılkullanmak değil gerçekten sevdim kendisini çok utangaç olmasını ne bileyim uzun boylu olmasını ama atanamadı işte işe girecem diyo da ne kazancak işe girse
- +1 yıl
Bu nasıl sevme ya bırak hepiniz böylesiniz takılalım çıkalım ama iş ciddiye binince mefatt sizin yüzünüzden aşka inancım bitti
+1 yılGerçekten seviyorsan neden düşünüyorsun bunları sevgi böyle bir şey değil çoktan ayrılmalıydınız
02 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyorum hemde ama geçinemicez diye
- +1 yıl
Bu sevgi değil tatlım
Gerçektrn sevseydin bunları düşünmezdin bu zamana kadar durman hata
04 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum ama geçim derdine düştüm
Soran+1 yılama o herhangi bir işe girecek yani vasıfsız eleman 20k bile olmaz yani nasıl olacak
+1 yılMaddi denklik önemli. Sen hadi gel güzel bir yerde yemek yiyelim diyeceksin o sana çay simit ısmarlayacak. Hayatını çay simitle geçiremezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ben serpme isticem o nasıl karşılıcak ben mi adamı alıp kahvaltıya götüreyim bende böyle düşünüyorum
Ayril cocuk senden kurtulmus olur. En azindan seninle zaman kaybetmemis olur.
00 Yorumla
+1 yılSevginin karın doyurmadigi anlamış misali.. işi yoksa sevgide saygida mutluluk da olmuyor arkadaşım.
00 YorumlaAynen awk ayrıl. Parasız adam gereksiz adam.
00 YorumlaKarakterine bağlı duygusal biri ise kesin seviyor ama değilse paran için ya da evlenmek istediği için evleniyor anlaman lazım ben birinin gözüne bakınca anlıyorum birazda davranışı belli eder herşeyi
02 Yorumla
Soran+1 yılduygusal biri gibiama bazen de zenginliğimden bahsediyor böyle ne bileyim param çekici geliyor ona gibi hissediyorum
- +1 yıl
Duygusal insan kıskanır hep sevdiğinin üzerine titrer kendi canını sevdiğine feda eder mesela bir kafeye gittiniz ya da yemeğe nasıl davranır size o gün mesela nasıl tepkilere girer Bence Anlattığına göre paran yüzünden seni istiyor Nasıl davranır bir kafe ye ya da beraber bir yere gittinizde Baştan Sona o günü Anlatabilirmisiniz Ben Duygusal bir insan olduğum için Anlarım size Aşk mı değil mi Bende Mesela Zengin bir kıza Aşk oldum Ama daha çıkmadık kızın Gözü yanımdayken Arkadaşıma kaydı hatta ben ile bir daha konuşmadı bile bende Bu duruma katlanamadım hemen terk ettim siz Anlatın sevdiğiniz insanı Az çok kafam da bir şeyler oluşur yorumlarım size inşallah Seviyordur sizi Aşk işleri insanı tuz la buz ediyor maalesef
+1 yılSen onu para maddiyat icin mi seviyosun peki? Denk degiliz ne demek sen bir erkege oyle bakarsan zaten o erkek yapamaz sen ona o hissi verirsen zaten altindan kalkamaz her gun bagir cagir gürültü olur haberin olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılişte bundan da korkuyorum ezersem onu diye mesela iPhone 11 kullanıyorum ben onda 6s var hala 14 çıktı ya of
- +1 yıl
Sen bu dusunceler icinde birak evlenmeyi gelecek hayali bile kuramazsin 14 cikti 6s var ne demek la ben memurum elimdeki telefon yandan yemis samsung sen evleniyosun yuva kuruyosun beyaz esyaci ya da telefoncu dukkani ya ďa kuyumcu açmıyorsun oyle dusunursen zengin birisiyle evlen bence ne demek istedigimi anladin..
Gizli Üye(25-29)+1 yılGö*tüm sanki bana cumhurbaşkanı olmuş insanlara yukarıdan bakmaya devam hayatına girenler de g*tüne bakar sadece.
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten zenginler öyle yapıyor ben bunun farkındayım şerefsiz oluyorlar ama bu da hepten fakir off
Cevap sahibi+1 yılYa hadi ordan aşağılık insan
Bu hikaye bana bir yerden tanıdık geliyor aynısı benim de başıma geldi. Maddi durumlardan dolayı rahatsızsan oğlana çok fazla ümit vermeden ayrıl. İnsanları yeterince üzmeyin
02 Yorumla
Soran+1 yılrahatsızım ama seviyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu bilmiyorum da, senin birilerini parası için sevesin var gibi, bahane arıyorsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılister istemez parasına bakıyorum
Cevap sahibi+1 yılEscortluk yap o zaman
Soran+1 yılbenim çok param var zaten ihtiyacım yokki
Cevap sahibi+1 yılMemur maaşı çok para mı oluyor 😂
Soran+1 yılhayır ben babadan zenginim
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılo kadar paragöz insansın baştan niye sevgili oluyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılparagöz değilim kesinlikle ama geçim sıkıntısı çekmedim hiç daha önce
- +1 yıl
kimseyle çekmiceksin diye bi garanti mi var?
Soran+1 yılyok tabi ama böyle de mantıklı gelmiyor nasıl eveleneceğiz bir yandan seviyorum e yaşım 24 bunalıma gircem az kaldı
- +1 yıl
Sevmiyorsun bu kadar basit
+1 yılKarşı tarafın maddi durumundan dolayı değil, siz böyle düşündüğünüz için ayrılın bence.
Bu düşünce yapısıyla sağlıklı bir ilişki zaten kurulamaz maalesef.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılne alaka ya sen onu sevmiyorsun bence ya bahane arama ayrık çocuğu da üzme ezikliyorsun şuanda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstediğin kriterlerde birini isteme özgürlüğün var senin sevgin bitmiş ayrıl bence devam etme
00 Yorumla
+1 yılMantığına uymuyorsa aşk sevgi falan bi yere kadar. İyice düşünüp kibar bir dille ayrıl madem denk görmüyorsun onu.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet mantığıma hiç uymuyor seviyorum da ama ne yapacağımı şaşırdım keşke en baştan aşık olmasaydım
- +1 yıl
Tam anlamıyla aşık olsaydın gözün bunları görmezdi. Ama aşk falan bir yerden sonra boş geliyor mantık yoksa
Niye ayrılcan para her zaman kazanılır itibar düsmesin yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılişte okuduğu bölümde doğru düzgün iş yok
+1 yılAyrıl gitsin çocukta kurtulsun bide yer yurt değiştirecek yazık
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğiştiricem diyor da benden az kazancak off
Abla sen ayrıl adam kurtulsun senden bunlar düşünülecek şeyler mi Allah için ya
04 Yorumla
Soran+1 yıliyide nasıl geçinecez ablacım
Soran+1 yılama işte benim daha yüksek olacak maaşım
Bazı kadınlar cahiliye devrini hak ediyor gerçekten. Efendi erkek kardeşlerim acımayın olan size olur kız milleti bundan başka bir şey değil kdjdjd
00 YorumlaHer şeyi maddiyat olarak söylemişsiniz bir tane duyguyla ilgili kelime yok
00 YorumlaHer şey para değil...
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl geçinelim nerden giyincez pazardan mı ya
Attan inip eşeğe binmek olmaz. Ayrıl bence
02 Yorumla
Soran+1 yılsanırım evet ama seviyorum da yani
İşi gücü olsa parası olsa köpeği olurdun galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılevlenirdim direk
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle düşünüyorsan ayrıl ki çocuk kurtulsun
04 Yorumla
Soran+1 yılben seviyorum onu
Cevap sahibi+1 yılBu nasıl sevgi çocuk askerde para yüzünden ayrılmayı düşünüyorsun
Soran+1 yılzaten askerdeyken 3 kez falan ayrıldım bu sebepten buna da üzülüyorum çocuk sigaraya başladı benim yüzümden
Cevap sahibi+1 yılİşte bende diyprum ki bu düşüncedeysen çocuktan ayrıl çocukta kurtulsun sürekli seni mutlu edemez çübkü senin para düşüncen sevgiden önce geliyor ne yazık ki
+1 yılayrıl sen kurtar çocuğu kendinden
01 Yorumla
Soran+1 yılniyemiiş
Neden sevgili oldun o zaman?
07 Yorumla
Soran+1 yılsevgili olduğumda bende atanmamıştım ne bileyim beraber bir şeyler yaparız diyordum
Soran+1 yılevet ama ben ailesinin bu kadar kötü durumda olduğunu bilmiyordum meğer sobalı evde yaşıyormuş
Soran+1 yılbence haklısın evet
Soran+1 yılkendi işini yapmak için de sermaye lazım baya bi sen şanslısın demkki
- Eğitim & Kariyer konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılTam tersi olsa durum b. k sineği gibi yapisirdiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım yani sonuçta tam tesi bir durum yok ortada
- +1 yıl
Sen seviyorsan bırakma
Soran+1 yılseviyorum da nasıl geçinecez
- +1 yıl
Tekrar sınava girer kazanır
Soran+1 yılkazanamaz o 60 aldı
- +1 yıl
Tamam sen başkasını bul niyetin belli zaten
- Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaç puanla atandın
01 Yorumla
Soran+1 yıl89
ne kadar maaş alıyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yıldaha başlamadım bilmiyorum ama memur maaşı işte
Soran+1 yılmemur maaşından nasıl yüksek alıyorsun yani anlayamadım?
Soran+1 yılanladım ama işin iyimiş o işletme mezunu
+1 yılAyrıl, tabi davul bile dengi dengine calarmis.
00 YorumlaAşk bu kadar basit mi
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Sevgilimden ayrılmalı mıyım, ben atandım onun doğru düzgün bir işi yok?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler