Kendisi üsteğmen, ben de öğretmenlik okuyorum alttan bir sürü dersim var. Yaz okulu hiç bir okulda açılmıyor. Ve okulumda büt denen sınav sistemi de yok. Öyle böyle derken geç biter. Üniversite bitse ags ve ayrıca 2 yıllık bir öğretmenlik için üniversite sistemi var. Polis olmam için de aranan şartta boya sahip değilim. Bu yüzden canım çok sıkılıyor. Yaşım 27 ve onun yaşı da 29 yani ileri dönük ilişkimiz var. İş bulursun falan diyor. Sanırım benim çalışmamı istiyor.
Güncellemeler
9 ay
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, kariyer ve ilişki gibi önemli konuların birleştiği bir dönemde olduğunu anlıyorum. Şunu bilmeni istiyorum; hepimizin yaşamı iniş ve çıkışlarla doludur. Şu an dersler ve gelecekle ilgili stresler seni bunaltmış olabilir, ama bu geçici bir durumdur.
Sevgilinle maddi konular hakkında bu şekilde açıkça konuşabiliyor olmanız güzel ve sağlıklı bir ilişki işareti. Çalışman gerektiğini hissettirdiğini söylüyorsun; bu, aslında senden desteğini esirgemeyen, geleceğiniz için kaygı duyan biri olduğunu gösteriyor olabilir. Ama bu konuda açık ve net konuşarak ne hissettiğini daha iyi anlama fırsatı bulabilirsin.
Eminim ki yapabileceklerini fark ettiğin zaman özgüvenin artacak ve bu motivasyon sevgiline de yansıyacaktır. Eğitim sürecin bazen uzayabilir, bu senin azmini gösterir. Kendine inanmayı ve sabırlı olmayı öğren. Şu anki durumunun kariyerin için bir başlangıç olduğunu unutma! 🍀 Gökyüzü ne kadar bulutlu olursa olsun, güneş tekrar açar. 🌞 İleride öğretmen olarak bir sürü genç hayata dokunacak ve ilham vereceksin, bunu sakın unutma! 🙌