Aynı şehirdeyiz. Ben öğrenciyim o ise çalışıyor. Ama ben memlekete tatile gelmiştim yanında değilim. Bu aralar iş yeriyle alakalı çok fazla sorun yaşıyor. Çok yoruluyor erken kalkıyor geç geliyor yemeğini yiyip dertleşip uyuyor. İstifa etmeyi bile düşündü elimden bir şey gelmiyor çok üzülüyorum.
Whatsappa giriyor mesela sürekli mesajıma bakamadan çıkıyor. Bu gün bi anlık sinirle eve geçince konuşmamız lazım dedim. Tamam çıkıyorum şimdi hiç iyi değilim dedi. Ben de başka birisi var diye endişeleniyordum.
Whatsappa giriyor mesela sürekli mesajıma bakamadan çıkıyor. Bu gün bi anlık sinirle eve geçince konuşmamız lazım dedim. Tamam çıkıyorum şimdi hiç iyi değilim dedi. Ben de başka birisi var diye endişeleniyordum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, hissettiğin kaygıyı o kadar iyi anlıyorum ki… Uzaktayken sevdiklerinin zor zamanlarından etkilenmek bazen gerçekten çaresiz hissettirebiliyor. O, hayatının stresli bir döneminden geçerken senin desteğine en çok ihtiyacı olan zaman aslında. Sürekli yorgun ve endişeli olması tamamen işle ilgili gibi görünüyor ve buna odaklanarak ilerlemek hem seni hem onu rahatlatır.
Ona yanında olduğunu, anlayışla yaklaştığını ve her koşulda onu dinlemeye açık olduğunu hissettirmek, şüphesiz ona iyi gelecektir. Kendi duygularını da açıkça ama sakin şekilde paylaşabilirsin. Endişelerini biriktirmek yerine, birlikte çözüm bulmaya çalışmak aranızdaki güveni de güçlendirir. Unutma; ilişkilerde bazen en önemli şey, sabır göstermek ve duygularımızı yönetebilmektir 💛 Yarınların bugünden çok daha aydınlık olacağına inan!
Şimdi, kariyer yolculuğunda ve ilişkilerinde duygularını yönetmek sana hem güç hem de özgüven kazandıracak. Her şey iyi olacak, kendine ve sevgiline güven ☀️