Eğitim & Kariyer Sevgilim işsiz kaldı, ona nasıl davranmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ne diyim ona nasıl motivler edebilirim? Bana yazarmisiniz cümleleri Güncellemeler+1 yıl Lütfen cevab verin Sevgilim işsiz kaldı, ona nasıl davranmalıyım? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gweyr Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Normal davran motive edici bir sey söyleme. 1-2 cumle bir sey soyle tamam. Diger turlu surekli söylersen sikilir 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Ne yazayım Yorumla Soran +1 yıl Bak meselâ alanya gidcekiti iptal olmuş ben şu mesajına ne yzm Yorumla Soran +1 yıl Alanya da çalışacaktı iptal olmuş o iş yine olmadı dedi Yorumla Soran +1 yıl Işte ben ne yzacam bilmiyorum yanlış bir şey yazsam korkuyom ondan burya yazadm Yorumla Soran +1 yıl Acilll cevp verin Yorumla Gweyr +1 yıl Canin sagolsun kismet degilmis bizde bu sebeple daha çok birlikte vakit gecirebiliriz. Tekrar is bulacagina yurekten inaniyorum sen kolay pes etmezsin gibi Yorumla Soran +1 yıl Ama guzeelim güzel yazdın ama biz hiç buluşmadık gelmiyor ki buluşmaya hayvan ondan başka şöyle Yorumla Soran +1 yıl Vakiti sil Yorumla Soran +1 yıl Hadiii yaaa Yorumla Soran +1 yıl Başkaaa cumleeee Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Normal davran motive edici bir sey söyleme. 1-2 cumle bir sey soyle tamam. Diger turlu surekli söylersen sikilir
Ne yazayım
Bak meselâ alanya gidcekiti iptal olmuş ben şu mesajına ne yzm
Alanya da çalışacaktı iptal olmuş o iş yine olmadı dedi
Işte ben ne yzacam bilmiyorum yanlış bir şey yazsam korkuyom ondan burya yazadm
Acilll cevp verin
Canin sagolsun kismet degilmis bizde bu sebeple daha çok birlikte vakit gecirebiliriz. Tekrar is bulacagina yurekten inaniyorum sen kolay pes etmezsin gibi
Ama guzeelim güzel yazdın ama biz hiç buluşmadık gelmiyor ki buluşmaya hayvan ondan başka şöyle
Vakiti sil
Hadiii yaaa
Başkaaa cumleeee
İş arayın