Allah hiç kimseyi sizin gibi Sütü bozuklarlar karsılastırmasın..
Ha tabii karsılastırırsa da su dakikadan itibaren iliski kesilsin.. Nişan, evlilik derecesine gelmiş bir ilişki'de ( İsten Ayrıldığını Söylediğin Erkek Arkadasın Su an'da Can'ından da Öte Olması Gerekir Nişan Evlilik aşaması içerisindeymişsiniz söylediğinize göre ) Bir tekme'de sen vur.. Ondan sonra Erkek'ler NEDEN BÖYLE. Sen ve Sizin gibiler yüzünden böyleyiz biz. Niyet cok onemli. Neden yardımcı olmak yerine, ayrilmayi tercih ediyorsun? Kendisine çevren ile yardım edebilirsin ki o BİR ERKEK. Elbet bir iş bulacak Nişan'ı var, Emin ol senden daha cok düsünüyordur nasıl yapıcagım düsüncesiyle her dakika yanyanadır.. Allah Islah ETSİN..93 Yorumla
Soran+1 yılSütü bozuk derken?
En İyi Cevaplar
Biraz önce bu ankete oy verdim A dedim beni topa tuttular demekki doğru şıkkı işaretlemişim...
A seç Parası olan her erkek benim gözümde yakışıklıdır. 224 (18%)
B seç Giyinen dikkat çeken özgüveni olan erkeklere bayılıyorum. 516 (27%)
C seç Fiziğine, gözlerine, kaşlarına, duruşuna ve bakışlara göre yakışıklı derim. 8210 (45%)
D seç Uzun boylu her erkeğe yakışıklı derim, çünkü benim boyum 1.50 kendi boyumu ancak unutuyorum. 011 (5%)
E seç Göbeği olsun ama güzel giyinsin gene severim. 011 (5%)00 Yorumla
Iste para avcisi yeni nesil resmen cocugun duygulariyla oynamissin evlilik dedigin seyin yemininde iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta die bir bolum vardir bilirmisin iste sen o bolume geldin mi susmalisin bence hos bu gidisle allahin adaleti buyuktur culsuzun tekine asik olup dogru duzgun bir dugun bile yapamadan evlenirsin ya bellli mi olur bnce sen o cocugu birak ve daha durust bir 'İNSAN' bulsun kendine
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi dusunuyosan rahatliginiz acisindan maddiyati düşünmen çok normal kötü yazanlara aldanma seviyosan uygun bir dille söyle bu şekilde evlenemeyiz bir maddi dayanagimiz olmali iyi bir iş bul ve beni istemeye gel dersin amacim para pul değil sadece sikinti cekmeden rahat gecinebilmemiz dersin
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onu diyorum zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
299Cevap
hanı l*n ıyı gunde kotu gunde hastalıkta saglıkta ısı ne oldu.. sen evlı ol herıfın 1 ay ıktıdarı gıtsın baska ulkeden ıktıdar getırırsın.. mıde kaldırıyorsunuz ve ne yazıkkı senden oldukca cok var:((
367 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun be
- +1 yıl
O sozler duman oldu bu devirde...
- +1 yıl
Amiiin @İdealADAM
+1 yılSenin sevgine tükürüyeim. İşssiz ya da parasız diye ayrılnır mı. Sen böyle yaparsan başkaları da seninle götün için takılır afedersin. Sen bu kelimeleri buraya sarf edicegine biraz sorumluluk al hem ona iş için çevrenden yardım iste hemde sen çalış birşeyler yapın yani. Allah o cocugu senden kurtarsın
26 Yorumla
Soran+1 yılParasiz nasil gecinicez peki
- +1 yıl
İmanlı birimisin bilmem. Ama her evliliğin ve her yeni doğan bebeğin rızkı vardır. Gelen herşey rızkıyla gelir. Sen ayrıl cocukdan. Çocuk hayırlısını bulsun sen hayırlısı değilsin bence
Soran+1 yılYalan o :)
- +1 yıl
Yalan değil. Biz buna imansızlık ve aileden gelen cehalet diyoruz. Ailen seni yeterince iyi yetiştirmemiş. Herseye sahip olunarak çocuk yetiştirilmez. Tabiri caiz se olmamış geri sokun bunu
Soran+1 yılSeni cok iyi yetistirmisler belli konusmalarindan :))
- +1 yıl
Ben hak edene hak ettiği gibi konuşuyorum ve geldiğim yeri biliyorum. Ve asla aileme ve yetiştirilme seklime laf ettirmem. Beni tanımıyorsun bile yargılama. Ben seni nasıl yargılıyorum az once sorduğun sorudan az cok kişilik analizin ortaya çıkıyor. Konusmak için konuşma rica ediyorum
ayril ayril ne salak kizsin sen yaa yeminle senin gibi mal karilari nerden buluyor bu adamlar anlamıyorum sevmiyorum ama paran varsa veririm sana diyen o* lardansin tüh senin gibi asifteler yüzünden iyi olan kizlara da artık o biçim gözüyle bakıyor erkekler
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/.../...01266030_n.jpg
Senden daha iyilerini hakediyor..
Ne cins insanlarsınız.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sevgilinin yerinde olsam tekrar iş buldugumda seni satin alirdim babandan.
486 Yorumla
Soran+1 yılCok komik
- +1 yıl
Adam haklı sen para icin cok sey yaparsın
- +1 yıl
buna paran yetmez kardesm :) venessa gobek adi
- +1 yıl
Kurşun helal iyi dedin :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Senın gıbıler yüzünden bize de guvenmıyo ya erkekler ne demek benı calıstıracaksa tabı kı calısacaksın hem evıne hem kendıne katkın olmasa ıcın yuce rabbım ıste her serde bı hayır varmıs ıyıkı sevgılın ıssız kalmısda senınle bı omur gecırmek zorunda kalmıcak
10 Yorumla
+1 yılSevgiline acıdım şu an bence hiç kendini haklı çıkarmak icin uğraşıp onu suçlama. bir an once senin gibi paragoz, bencil, insanları sevmesini bilmeyen birinden kurtulsun. Elbet ki herkes evliliginde rahatlıki ister ama hemen kacmak korkakların işidir umarim Rabbim karşına senin gibi bencil birini çıkarır sizin gibiler yuzundeyüzünden acı çekiyoruz biz Allah ıslah etsin.
10 Yorumla
+1 yılCok tuhaf insanlarla karsilastimda bu kadar 5 para etmez utanmaz bir gereksizle ilk karsilasmam. Saygi ve sevgi para ile verilecek sey değildir. Parayi ne mezara goturuyorsun nede gideceğin yere cehenneme goture biliyorsun. Ama serefini namusunu kalbini dilini gittigin heryerde tasiyacaksin. Unutma. Umarim kisa zamanda sevgilin sana tekmeyi vurur yazik adama.
10 Yorumla
+1 yılYa bir gün evlediğin adam işsiz kalırsa? Yuvanı mı yıkıcan? Para mutluluk getirmiyo tatlım. O adamı mı sevdin sen yoksa cebinimi? Ama ayrıl derim. Çünkü bu kafa ile senden ona karı olmaZ... İyi günde kotu günde hastalıkta sağlıkta... Bu yemine uymuyosun.. Düşmez kalkmaz bir Allah.. Uç kuruşun hesabını yapabiliyor ve ayrılmayı düşüne biliyorsan, o adamı hak etmiyorsun demektir...
00 Yorumla
+1 yılBırak direkt sevmediğin belli evlenince daha büyük sorunlar çıkmasın kendini sevdiğini sanıyor olabilir yazık etme daha sonra adama.
www.posta.com.tr/.../...iye-kocasini-terk-etti.htm00 Yorumla
+1 yılSoğutmana gerek yok direk niyetini söyle senden soğur zaten ve ayrılır.
Ayrılmanız erkek arkadaşın için daha hayırlı. Evlenirken iyi günde kötü günde diye söz vereceksiniz birbirinize demek ki sen bu söze uymayacaksın çünkü herşey maddiyat senin için. Maddiyat önemlidir ama bunu 1. sıraya koyarsan hayatta asla mutluluğu yakalayamazsın.00 Yorumla
+1 yılSen sevgilini sevdiğine emin misin canım? Para için mi birlikteydin? Ayıptır ya ne hale gelmiş insanlık.. evlenince sana limitsiz kredi kartı veren, prenseslerin hayatı gibi bir hayat sunan bir erkek mi istiyosun? Bence yazıl ediyosun hem de çok.. karşındaki erkeğin duyguları, onuru çok hassastır ve lütfen biraz ince düşün..
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayril sakin evlenme o adamla ilerde bir gun daha zengin bir adam bulursun 10 yillik evliligini birakip o adamin kucagina atlarsin cunku sen oyle bir karaktersizsin. Bak sundan emin ol tarlabasinda seansi 70 liraya calisan fahiseler bile senden daha onurlu serefli bunu bilerek bir omur gecirmen dilegiyle...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu soru da çok döner oldu. Milletin nabzını mı yokluyorsunuz anlamadım ki, hepsi bir elden çıkıyor belli...
81 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle daha demin dedigine benzer soru sormustum.
işte abaza erkeklere burdan sesleniyorum aklınızı başınıza alın olm kızların popoyu tavan yaptırmayın böyle yersiniz tekmeyi ve en önemlisi erkek zaten evi geçindiriyor ney bu böyle evlenme merakı bir delik için onca yayyak yenmez o yüzden bekarlık sultanlık kız buldummuda bas geç wk çünkü başka türlü zarar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Gençler artık bu durumlara alışmak zorunda AKP ye verilen her oy artık işsizlik ve hürriyet yitimi demektir.. Yarın Ermeni ve Yahudiye toprak verilince de daha çok şeylerden fedakarlık yapmak günleri gelecek..
44 Yorumla- +1 yıl
amca sende hep moral bozuyon
- +1 yıl
Ben moral bozmuyorum ne yazık ki tehlikeyi görmenizi istiyorum.. Biz Menderes denilen kişi ile aynı senaryoyu yaşadık ancak o zaman güvendiğimiz bir ordu vardı şimdi oda yok.. Türkiye şimdi tilkiler tarafından sarılmış bir telinin yırtılıp açılması beklenen içi tavuk dolu kümes gibi..
kalbin olmuş otel odası her gece birini de konaklatıyon
SANMA HERKES SANA HASTA FARE KAŞARA BAYILIYO
benden sana gelsin güzelim sıradaki bu beddua
keşke de annen babana da o gece de olmaz başım ağrıyo diyeydi
senin 5 yıldızlı olacan taa küççükeen belliydi
senin gittiğin yol değil bir daha aramam seni
navigasyona gerek yok kız senin açık adres belli...00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmantik evliligi mi yapacaktiniz? cevabin evet ise, ayrilmalisin.. aksi halde mutsuz bir evlilik ile ikinizde uzulursunuz…
ask evliligi mi yapacaktiniz? cevabin evet ise, maddi sikintilara katlanmalisin.. aksi halde hayatin boyunca bir daha hic asik olamazsan cok uzulebilirsin…01 Yorumla
Soran+1 yılIkiside degil ileride cocuklarimin en iyi sartlarda olmasini istiyorum
yazık be ablacım sana neye değer vereceğini bilmiyorsun adam işsiz olmasına rağmen seninle nişanlanıp bazı şeyleri göze almış sorumluluk altına girmiş gelcek için sen tutmuş ne diyorsun bir yandan da iyi olmuş belkide sen onun layıgı değilsin ya da o senin layığın değil bilemiyorum ama dışarıdan bakıldığında paraya tapan rahatlık düşkünü biri oldugun görünebiliyor unutmaki hayatta hiç sorun sıkıntı bitmiyor bari sevdiğinle bunu yaşa onunla başar hayatı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu kafayla bu manşette olmada
fotocdncube.gazetevatan.com/.../...am-1093205.Jpeg00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı. Bugün işsiz kalır yarın bir bakmışsın trilyonluk olur... ayrıca demek ki sen parayı sevmişsin ayrıl daha zenginini bul o fakirleşsirse bir tane daha bulursun yaşlandı mı çirkinleştin mi de onlar sana tekmeyi vurur donsuz dımdızlak kalırsın.. kaybol gözüm görmesin seni
00 Yorumla
+1 yılSen bide bu cocugu sevdiğini söylüyorsun... O nikah defterine imza atmadan once evet derken iyi günde kötü gündeyi boşuna evet dersin sen evlıykende boşardın adamı o cocugun yerınde olsam iş bulurum nişan hazırlıgını yapar o nişanda seni bırakırım herkesın ortasında rezil ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnankör.. senin ibi biriyle zaten zorluktada mücadele verilmez. iyi gün insanısın sen. inşallah senden kendisi ayrılırda yalnızlığınla kendi paranı kendin yersin. kendini belli etmiş olsun rezil pislik. cok sukur senin gibi olmadım hicbir zaman evet bazen uzuldum cok sevdim bazen sıkıntı cektim diye ama simdi sukrediyorum senden , senin gibilerden cok var. cok sukur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani bence ayrılmalısın neticede evlenirsen karlı bir evlilik olmaz. zarara girersin. neticede evlenmek başka ticaret başka şeyler. ayrılırken çok sıkıntıya sokma kendini tipik esnaf ağzıyla bağlarsın olayı... "maliyeti bu kadar değil, kurtarmıyor, vallahi o kadar az maaşa, hatta hiç maaşa olsa dükkan senin" falan de. ha bu arada şunu da bir düşün "soğuk yalnız geçen bir kış gecesinde kaç deste paraya sarılsan seni sıcak uyutur"
00 Yorumla
+1 yılTabi kotu gunde yok olun siz ama gezmeye gelince canim cicim boylelerini bize nasip etmesin allah
120 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. aşağıdaki linke tıkla tam sana hitap ediyor biraz üzülebilirsin ama;
www.ilhanozdemir.com/.../...z-ve-aldigi-cevap.html00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılhemcinslerimden bazen o kadar utanıyorum ki bu bir kız olamaz hatta bunu söyleyenler insan dahi olamaz.. desene o zaman evlenmiş olsaydın çoktan boşardın bende işe giriyimde bir katkım olsun diyeceğin yerde.. yazık çok yazık bence hemen ayrıl o çocuktan çocuğa yazık bir kızla değil bir şeytanla hayal kuruyo !
00 Yorumla Sevgilini tanısam hemen bunu ona gösterirdim ayıp l*n niye kansızlık yapıyorsunuz o çocuğun duygularıyla oynuyorsun her şey paramı erkek dedinmi hanımını çalıştırıp parasını yemez hanımını evde oturtur taşı sıkar gene ekmeğinin parasını çıkarır zaten nikahta iyi günde kötü günde deniyor kötü günü duyunca masken düşer
00 YorumlaIssiz diye ayrılmak ilk defa duydum hastalıkta sağlıkta kısmına işsizlikte diye bir ek koysalar iyi olur yoksa sizin gibileri tanıması zor. Ayrılma bir 3 ay işsiz diye 30 yılını işsiz geçirecek değil ama sensizde geçirebilir düşüncen ayrilmaktan yanaysa
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu aralar sürekli aynı soruyu görüyorum ya ömür boyu iyi günde kötü günde beraber olmaya söz vermeye hazırlanırsınız daha en bastan yolda bırakırsınız sonrada gelip burada 'değer veren erkek yok hiç' diye ağlayıp sızlarsınız sizin yüzünüzden bizleride kötü biliyolar
01 Yorumla- +1 yıl
kimse kimseyi kotu bilmiyo merak etme '' ama evet bu tur varligi dislamak gerek ''
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çocuğa üzüldüm açıkça söyleyeyim ne olacak yani dünyanın sönümü ayrılınca siz ama gerçek hislerinizi söyleyin ki sebebini düşünüp kafayı yemesin arkadaş ne mal olduğunuzu anladım ki hayati ziyan olmasın.
10 YorumlaAyril arkadaşım... Eger içinde ufak bir iman zerresi varsa ayril. Sen o cocugu haketmiyorsun. Evlilik kutsal bir müessesedir ki sen onu kavramamissin. Senin derdin dunya. para pul... sevdigi dunya olanin dunya kadar derdi olurmuş. Ayrıl
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. "Rahat ettirmeyecekse ötede oynasın" mı?
Seni rahat ettirmek gibi bir yükümlülüğü mü vardı adamın?28 Yorumla
Soran+1 yılEvleniyorsak benim ev hanimi olmami istiyorsa yukumlulugu var.
- +1 yıl
bir de güzel ev hanımı olursunuz ki sorma..
ne vereceksin ki ne istiyorsun.. akşam olunca adamın önüne koyacağın şey makarnayla hazır çorba..
yatağa girince de kıllı bacaklarından iki günde tiksinecek.. evlendiğine pişman olacak..
ama sırf o imzayı attı diye seni ömür boyu "rahat ettirmek" zorunda kalacak..
"bakmak" bile değil yani "rahat ettirmek".. vay anam vay..
Soran+1 yılCok onyargilisin killi bacak derken? Makarna corba derken? Onu bulduguna sukretsin zaten bircok erkek yemek icinde evleniyor ev isi bilmem zaten yardimci tutarsa oyle calisirim diger turlu mumkun degil rahat buyudum cunku ozgurlugume duskunum.
- +1 yıl
oh oh hizmetçi de istiyor haspam.. :D
Yahu lokantada üç kuruşa çeşit çeşit yemek dolu sen ne saçmalıyorsun.. Senin makyaj masrafınla adam bütün ay ziyafet çeker..
Çamaşırı bulaşığı makine yıkıyor, eve de ayda bir temizlikçi gelir, seks desen zaten artık bedava.. Eee o zaman adam senin pabuç gibi diline niçin katlansın?
Kendinizi bu kadar değerli sanmayın.. Dırdırdan, dertten, ve masraftan başka bir erkeğe verebileceğiniz hiç bir şey yok..
Soran+1 yılSevgi nerde peki? O beni hizmetci gibi gorurse bende parasina bakarim hani romantiklik nerde tüü turk erkekleri soyunuz kurusun
Soran+1 yılBelli ondan evlenememissin sende hahah
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılÜzgünüm ama; Bence yalnız yaşamalısın. Bu kadar anlamsız ve gereksiz sebepler için başka insanların duygularını ya da kalbini kıramazsın. Biraz empati yapmalısın bence. Ama yok sırf sormuş olmak için sordum diyorsan o başka tabii ki...
00 Yorumla ayrıl ayrıl sen onu hak etmezsin zaten... ona deki sen işsiz kalınca bende senden ayrılıyorum de ben aslında seni değil paranı sevmiştim oda gittiğine göre artık ayrılmalıyız de.. sonra senden soğuyacaktır hiç merak etme
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılO erkek ben kadinim kadin issiz kalsa da bisey olmaz
Hiç öyle şeyleri düşünüp burada vakit kaybetme.. Kendisiyle muhattap olma mesaj at ve ayrılmak istediğini söyle.. Ama sebebini mutlaka belirt.. İşsiz bir insanla ben gelecek düşünmüyorum demen yeterli.. O Mesajı alacaktır..
00 Yorumla
+1 yılsen evlendiğin zaman kocanın eline mi bakacaksın evde seni besleyecekse hayvan alsın beslesin daha iyi en azından daha sadık
43 Yorumla- +1 yıl
ablanın eli öpülür.
Bence de ayrıl kurtulsun çocuk senden ilerde belki daha çok sıkışacak o zmanda boşanalım diceksin... oldu canım... benimde sevgilim işsiz kaldı ama ben bunları düşünmek yerine ona destek olup moral verdim sonuçta kendisi istemedi işsiz kalmayı.
00 Yorumla
+1 yılNE İNSANLAR VARYA HER ŞEY İŞ GÜÇMÜ KARDEŞ? YAZIK GUNAH ONUN şu an SEVGİYE İHTYACI OLDUĞU ZAMANLAR SEN BU SORUYU SORUYORSAN EĞER ZATEN ONU SEVMEMİŞSİN DEMEKTİR BENCEDE AYRILDA O KİŞİDE KENDİSİNİ SEVEN BİRİYLE HAYATINI BİRLEŞTİRSİN'!
00 Yorumla
+1 yılİşsiz diye ayrılmak nedir? Yeni bir iş bulur. ama sen sevmiyosan işi yok diyp bahane ediyosan o ayrı tabi
30 Yorumla
+1 yılparası için adamın vaktini aldıysan zaten daha fazla oyalama hemen ayrıl. cok karaktersiz bir insan oldugunu anlar böylece... para için ancak fahişeler bunu yapar. Allah kimseye senin gibi kız vermesin.
00 YorumlaBenm sevgilim gecen sene 3 ay issiz kaldi borcu vardi yardim bile ettim hee simdi nolduu ağustosta Evleniyoruz ,) kadinin huyu para yokken erkegin ki cokken belli olur ;)
14 Yorumla- +1 yıl
Af buyur @KuRSuN_06
- +1 yıl
Yes anlamadim @KuRSuN_06
+1 yılPeki evli olsaydiniz issiz kalsaydi bosanacakmiydin. Ona destek olmalisin. Hayatınin her aninda onun yaninda olmalisin issiz kaldi diyr ayrilmak çok sacma. yine bulur bu problem olmamali.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Sevgilinle işi ya da parası için birliktesin yani.
"Beni calistiracaksa , rahat ettirmiyecekse ötede oynasin !" derken?
E sütyeninin arasında 100 TL sıkıştırayım, gel benim "yanıma".12 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince sefalet cekemem cocuklarimin da sefillik cekmesini istemem
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. troll olduğunu düşünmek isterdim ama senin gibiler tv kanallarında paralı keriz avında ne yazıkki. yazık olan bir taraf daha var bu karılara sponsor gibi malını mülkünü veren kuşu ötmeyen godoşlar sıraya giriyo :D hayat çok garip
01 Yorumla
Soran+1 yılDuzgun konus benimle
Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Ayrılmak istiyorsan direkt ayrıl. Ama sen zor zamanında yanında olmayacaksan ne zaman olacaksın? Demek ki çok sevmiyorsun bence direkt ayrıl uğraşma.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Bu gün bu sebepten ayrılan biri
Gelecekte "iyi günde kötü günde" diye nasıl yemin eder bilmiyorum.
Yazık.21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun, sonuna kadar katılıyorum
+1 yılSevgilin şanslıymış işsiz kalınca seni daha iyi tanıma fırsatı olmuş.
521 YorumlaBenim erkek arkadaşımda da aynı sıkıntı var ve birkez olsun ondan bu yüzden ayrılmayı düşünedim düşünüyorum. Hayat bu insanın başına Herşey gelir. Ayrılırsak evlenmeden, bu sadece anlaşamadığımız için olmalı. İşten çıkarılması zaten yeteri kadar onu üzüyor. Aylık sekiz binlira alırken iyi bir yaşam standardı varken şu an bu durumda olması onun için yeteri kadar yıpratıcı. Kıyamam ona Rabbim onun yolunu açsın ve onun gibi işsiz kalanların
00 Yorumlaçalışıp paraları yerken iyidi.0ara bitince noldu. eskort kızlar gibisin yazık. bence hissetirerek ayrılki daha iyi bir iş bulup daha düzgün bir insanla evlenir
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalıyım diye aklından 1 kere gecirdiysen bile ayrıl. Demek ki sevmiyorsun. Seni suçlamıyorum kesinlikle. Sen de kasma, onu da kendine bağlama iyice unutur.
00 Yorumlailişkiyi ayakta tutan esas nedenler saygı güven sadakat ve ten uyumudur. görüyorumki sizde bunlardan en azından biri yok ki ayrılmak istiyorum diyorsunuz. bence hiç tereddüt etmeyin ayrılın. bugün aklınıza bu kadar basit bir nedenden dolayı ayrılığı getiriyorsanız daha büyük bir problemde saygısızca davranışlarla birbirinize karşı rencide edici olabilirsiniz. en azından bir merhaba kalmalı aranızda...
00 Yorumlaişi için mi onla beraberdın demeden gecemıyorum.
destek olacagın yere ayrılma yontemlerı arıyosun bencede umarım ayrılırsınız cunku boyle bir evlilikte pek hayır goremıyorum ben.00 Yorumla
+1 yılYa bu işler ne kolay böyle ortada gerçekten aşk falan kalmamış çocuk oyuncağına dönmüş işsiz kaldı diye ayrılmamalısın bence sabret elbet bulur sevmiyorsan sen bilirsin ama bana çok yanlış geldi
00 Yorumla
+1 yılPara, aşktan çok daha önemli inan bana. Ayrılmalısın, bunu yavaş yavaş ondan uzaklaşarak ona anlatabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılIlk defa farkli yorum ilginc
- +1 yıl
Çoğu insan şu an parayı tercih ettiğin için sana kızıyor ama öyle masalsı bir aşk yaşamıyorsan birlikte olmanın anlamı yok. O masalsı aşkı yaşıyorsan da, o çocuk senin mutlu olman parasızlık çekmemen için her şeyi yapıyor olmalı.
Peki ailesi Destek olamaz mi nisaniniz icin gerci sen zaten olayin ask kismini asmissin para kismindasin da :/ ayril ama hic mi sewmedin yani sirf issiz die ayriliorsun iyi dusun derim...
03 Yorumla- +1 yıl
biriyle evlendi zaman esi yatalak kalirsa o zaman allaha el acar ben ne yaptim allahm dye ama boleleri yatalak hastayida brakip gider.
- +1 yıl
Bilmiorum yargilamak bana dusmez @bacaksizizmirli... de ayrilmadan iyi dusunse olur cunku sewiorsa sirf issiz die ayrilmak yanlis ayrica dedigin gibi hasta yatalak olsa demekki hic bakmicak...:/
- +1 yıl
allah korkusu olsaydi bunu burada milletle paylasmazdi ble deli kanli olsun az siddeti sevmem ama siddetle kiniyorum :)
Neden ayrılmak istiyorsun ki? İş bulması için destek olabilirsin ona. İş bulursan eğer daha kolay nişanlanabiliriz" diyebilirsin. Ayrılık niye?
10 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun inşallah çok zengin birini bulup mutsuz olur sonrada iflas eder totonun üstüne oturursun.
10 Yorumla
+1 yılBu gizli kullanıcı aynı kişi son 3-4 gündür benzer sorulara denk geliyorum. Trollüyor milleti. Beyin bedava...
10 Yorumla. kuscam simdi.
sen kendine koca değil köle ariyon12 Yorumla
Soran+1 yılOldu erkegin eli ekmek tutucak yok oyle 3 kurusa 5 kofte
- Devamını Gör (385)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım