AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
301Cevap
Zor gununde destek olman gerekirken yaptigina bak
He he ayril
3 ay bekledim
oldu ayrıl ondan bir p. zevenkle evlen seni de pazarlasın daha çok kazanır sen de mutlu olursun
Beni calistiracaksa ne demek ya gonullu usagin mi o senin? Kendin calis parani kendin kazan kimsenin eline bakma. Ne aciz kadinlarsiniz bee anlamadim gitti. Adam seni es olarak aliyor hayatina bebek bakicisi degil o.
Ya ben anlamıyorum gerçekten. Beni çalıştıracaksa az ötede oynasın ne demek ya. Sonra da gelip kadın erkek eşitliğinden bahsedersiniz. Kendinizi güvence altına almak istiyorsunuz başka bir şey değil. Ayrıl, kurtulsun çocuk.
size mal gibi davranılmasına alışmışsınız.(genelleme yapmıyorum) erkek sahiplensin, erkek giyeceğime, yiyeceğime, konuşmama, yaşamıma karar versin bütün sorumluluk onda olsun sanki bebek bakıyor.. ee şişme kadından ne farkın kalıyor? bırak aklı başına gelir doğru düzgün birini bulur.
Ayril annem cok dayanmissin sen. ayril da cocuga da yazık etme.
İyi günde yanında olup, kötü günde yanında olmayı bilmeyenden eş olmaz..
Ayrıl çocuktan.. Uzun vadede ona iyilik yapmış olursun!!!
ayrıl bence adamıda senden kurtar bu nasıl zihniyet işi parası varsa devam işsiz kalır parasız kalırsa tamam saçma. gerçek aşkta bunlara yer yok.
Bence ayrıl cunku ılerde evlenseydınız evlılık yemınıne sadık kalmıyacaktın demekkı ıyı gunde kotu gunde yemını havada kalacakmıs
Sen onu terk et o durumunu düzeltsin hatta yükselsin sende pismanlığınla kal ama geru dönmesini isteme unutma o daha iyilerine laik
Ay canlarım benim, paranın satın alabildiği her şey gibi değersizsin aslında.. İnşallah o bunun farkındadır da ortalarda kalırsın..
Ben çalışmak isterim benim ki çalıştırmaz, bunlar da evde kös kös oturmak ister.
Ne değişik insanlarız.
Ben kaşarım, hatta kaşarın önde gideniyim de. Daha dün önce ahmedin, sonra mehmedin, daha sonra kazımın, sonra da abuzerin altına yattım de. Yani benim şey kamu malı oldu de. Giriş serbest de.
Sen adami sevmiyosun galiba sen nişanlanmaya mi asiksin? destek olucagina birlikte aşicaginiza nasil ayrilirim düşünüyorsun
İş bulur? Onu işi için mi seviyorsun sanki, para bulunca evlenirsiniz ne olacak sanki
3 aydir bulamadi
Bulamamışsa ne olur sanki, şansı yerine gelir bulur, sen çalış o zaman para biriktir?
bu soru troll değilse çocuğa acıdım. bu kadar mı paraya tapar insanlar olduk. evlenirken iyi günde kötü günde diye bir laf var. onun ağırlığı budur işte. sizin gibi insanlar benden uzak allaha yakın olsunlar.
Nasıl bir mantıktır bu ki senin destek olman gerekirken ayrılmayı düşünüyosun adam iş bulunca napıcan geri mi koşucan ona.. ondan sonra aşk sevgi dersiniz para olmayınca sen yoluma ben yoluma en kolayo
Koordinatörlüğü için mi evlenmek istiyordun? Hemen ayrıl, adam senden kurtulsun.
Hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde... diye yemin edecek g. t yok sende bırak boşver senin gibi biriyle evleneceğine hiç evlenmesin daha iyi
tabi canım hemen ayrıl, sonra birisini bul evlen onuda işten çıkardıkları zaman ondan da ayrıl bu böyle devam etsin gitsin.
Ayrıl kızım ondan o daha iyilerine layık hatta bırak kısmeti açılsın :)
Tamam karaktersizsin de, yine de gizli kullanıcı olarak bunu göstere göstere bize sunuşuna hayran kaldım.
Aff ederdin ama delimisin nesin? Insan iş buluda çalışırda ayrilirda. Düşün mesela işi var evlendiniz işden ayrildi. Terk mi edicen? Yazik ya.
Sizin gbi insanlar olduğunu sanmiyorum
Yani issizse ayrilirsin olabilir hak veririm
Ama guncellemede ki tavir düşünce sistemi çok cirkin
Maddi temelli ilişki kurmak = Fahişelik... Zorunuza gitmesin ama gerçek budur.
İşi icin mi berabersin sende atılda oda seni bıraksın
Sevgilinin yerinde Olsam İş bulduumda İlk Maaşımı Suratına Atar Sonra seni Terk ederdim..
Yeşilçam filmleri gibi olmuş. 😄👍
Yok Ya ciddiyim.. :)
Ayrıl bence bir an önce, mümkünse hemen hatta şu an at bence mesaj, de adamda da rahat bir nefes alsın..
Allah insanları dengine düşürmediğine bir kez daha şahit oldum ben kocamı gerekirse sırtımda taşırdım o gitti başka karının peşinden allah bilir sevgilin senide çok seviyordur kısmet?
Malesef haklısın..
"iki iyi asla biribirini bulmaz" derim her zaman..
Ayrıl bence. Çocuğa yazık. Kendine acımıyorsun belli çocuğa acı bari. Ayrılmadan önce de gönlünü al birazcık seviş okşa sonra yol ver ona (!)
Koordinatör olan adam is bulur her türlü ama sen haketmiyosun o ayrı
3 aydir tik yok
Başka sebebi vardır emin ol. 3 ayda is bulabilir daha önce çalışmış birisi
Demekki ugrasmiyor
Kesinlikle ayrıl senden eş olmaz.. İlk zorlukta tekme.. Yuh diyorum
Hayir ama 3 ay bekledim
Ayril ayril. Hiç durma sen altın siciyorsun heralde valismiycak mış bence bu söylediklerini nisanlina söyle sogucaktir sende. En nefret ettiğim kız tipisiniz cidden. Buda benim görüşüm
Bakiiim valla gerizekaaaali
abi böyleleri yüzünden kızlardan soğuyorum böyleleri yüzünden kızlar para canavarı sanılıyor hani kötü günde yanında olacaktın sözü nerede buharlaştımı ayıp ya!
Sevgiline sesleniyorum abicim bu kız senle değil işin ile sevgiliymiş.. Şimdi sana gelelim soran bu adamdan ayrıl hemen çünkü büyük bir ihtimalle hakketmiyorsundur
Cocuğa cok üzüldüm şu an demekki sen onu gercekten degil isi güçü oldugu icin sevmisin.. yazik.. acik ve net bir sekilde soylede nasil biriyle birlikte oldugunu anlasin bari!
işsiz kaldıysa kaldı yeni bir iş bulamaz mı? işsiz kaldığı sürede seni bir yerlere mekanlara götürüp yediremez içiremez diye mi ayrılacaksın adamdan vicdansız. senin gibi insanların bulunduğu bir dünyada yaşamak istemiyorum
Allah kimsenin basina senin gibi bir sevgiili vermesin
Belkide Allah seni onun basindan gondermek icin isaret gonderdi ayril cocukta hayatini yasasin
bence ayrılda adam kurtulsun... yolun basındayken iyilik yap adama
ama bebeğim senin de beynin yokken seviyodu o seni :)
Kendine bictigin fiyat nekadar.. bulur buluştururduk ;)
aynen adamın kurtulması lazım senden bir an önce ayrıl ki adam nefes alsın bide evliyken işden çıksa boşanır gidersin urasmasın güzel kardeşimiz ayrıl kurtar çocugu sen zengin goca bulusun oda temiz herşeye göğüs geren aşk'ı
Allah erkekleri senin gibi kizlardan korusun valla pes.
mk bu kafada birini trilyonluk olsam, sende monaco prensesi olsan yüzüne bakmam tükürürüm, o derece (nokta) kralı gelsin...
Uzuldum şu an cocuga gram haketmiyosun sen onu peh !
Hayiiirr iş bulunur sakın ayrılma sonra çok pişman olursun eğer seviyorsan tabi
senin dediğinde laf şimdi. sevse zaten ayrılmayı düşünmez.
Saçmalama içinde bişey olmasa sevgili bile olmaz sadece gelecegini garanti altına alıp rahat yaşamak istiyo
Tabiki de ayrıl çocuk daha iyilerini bulsun hem sen evlenilecek kadın değilsin
Benim anlamadığım nokta bu erkeklerin senin gibileri nasıl kabul ettiği. Ben 1 saniye dahi durmam bu karakterde birisinin yanında.
Sen bence tez elden ayrıl, adam kurtarsın senin gibi birinden...
Sırf yorum artsın diye böyle şeyler yazmış.
Beni bankamatik niyetine seven kadınlara, ben kaç para ettiğine bakarım !
Troll soru gibi geldi. Ben yine de cevap vereyim. Aklından bir parça ayrılmak geçiyorsa hemen ayrıl aşka da ona da eziyet ettirme.
O kadar cahil bir zihniyet ki seninki umarım hayatına seninle devam etmek zorunda kalmaz
Her basarili erkegin arkasinda bir kadin,
Her basarisiz erkegin ise altinda bir kadin vardir.
Thug life
işi içinmi seviyordun sanki sevmiyorsun aşk yok ortada aşk olsa bu soruyu sormazdın
evlendikten sonra atılsaydı ne yapacaktın çok saçma bir düşünce..
Evlendikten sonra bir care bulunur evli adam birikim yapmali
ayril baskasiyla evlen oda yatalak kalsin o zaman dersin allahim ben ne yaptim diye allahin sopasi yok ama sen yatalak adami da terk edersin
Sevmiyorsan ayrıl, işsiz diye ayrılacak kadar seviyorsan ayrıl daha iyi çocuğu da kandırıp durma.
Aynisini yasarsin yapma gerekirse işleri yoluna girene kadar caliscaksin
Oldu baska
Allah doğru yolu gostersin bacim sen aşık olup kimseyi sevme beceremiyosun sen sadece kendini düşünüyosun o yüzden senin sevdiğin adamin olamaz onla bir "biz" olamıyorsun acikca yüzüne söyle ayrılmayı düşünen yüzüne söylersen nedenini kirilir diye vicdan yapmaz zaten
Bileklerini kes ve uzan en azından dogaya yararın olur..
Parasi, isi icin yanindaydin sen o zaman.. Ayril tabiki cocugun kismetini kapatma.. Yazik olmasin cocuga..