AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
301Cevap
parasına ya da maaşına mı aşıktın sen çocuğunda ayrılmak istiyorsun? nasıl bir düşünce yapısıdır bu
sen ınsanmısın ıste senın gıbıler yuzunden bu halde ınsanlar o adamın umutları hayellerı neolcak hersey bukadar basıtmı l*n allah buyuk elbet bır ıs bulur kendıne duzelır
yazmak istediğim çok şey var ama kelimelerle ifade edemiyorum çok şey söylemek isterdim ama nefsime uymak istemiyorum allah seni bildiği gibi yapsın diyorum başka da bir şey diyemiyorum
bunları düşünüyorsan siz zaten sevgili falan olmamışsınız zaten senin gibilerde sevgiye layı değildir
hani evlilik iyi günde ve kötü günde yanında olmaktı yakıştıramadım size
Demek ki onu hiç sevmemişsin. işsiz kalınca ayrılmak istiyorsun. ayrıl bence onu daha fazla oyalama.
ayrılda adam nasıl biri oldugunu anlasın nefret ettim iyice kızlardan
evet bencede onu haketmiyorsun derhal o çocuktan uzaklaşmalısın derhal
Kusura bakmayın ama çok yanlış düşünüyorsunuz.. Çocuk iyi ki evlendikten sonra işsiz kalmamış ayrıca bir bayanın çalışması taraftarıyım.. Erkekleri banka olarak görmeyin lütfen..
Parasını yiyorsan çeşme kuruduysa KUŞADASINA git ;)
Zor gününde yanında olmayacaksan iyi gününde hiç olma ve uzaklaş
inşallah sen ondan ayrılmadan o senden ayrılır zihniyete bak
bence ayrıl bu adam seninle ne yapacak sonra ilk tökezlediğinde böyle düşünüyorsan yazık adama...
İnsafsız mısın be kızım. Buldun damızlık inek gibi kullan adamı işsiz kalınca hemen ayrıl dimi
Şu düşene bir tekmede atan tip sensin demek adamla işi için mi sevgiliydin yani şimdi ne yani evlenince hergün eve 2 kilo sevgimi getirecek demogojisini yapma sakın
Zor gununde yanında olmayacaksan iyi gününde de yanında olma. Ayrıl da çocuğa yazık olmasın
Beynini nerde bıraktın bu soruyu sorarken cidden mrk içindeyim
Tabii ki ayrılmalısın, böyle düşünen kimseyi hak etmiyor çünkü..
Bkle bulur. Hem istiyormuş işte üstesinden gelebilirse niye olmasın.
way be kaliteniz işte bu para varsa varım para yoksa yokum çok merak ediyorum makyaj yapınca adriana limamı sanıyosunuz kendinizi :)
Peki nerden biliyosun ilerde evleneceğin adamın fakir olmayacağini.
Zaten sorun onda değil harbi harbi sendeymiş
Yuh artikk sen parasi icinmi evlenicektin 😮 demekki gercekten boyle insanalr varmis bencede ayril senle olmaz
Seven insan bence parayi işi düşünüpte ayrılma yollarını düşüneceği yere bir an önce bu olaya bir çözüm bulmayı dener.
inş tekmeyi basar senin kıçına sende rahatlarsın oda rahatlar böle düşünen bir bayanlada hayatını birleştirmez amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Al işte sevgiline aciyorum çocuğa yazık senin onu sevdiğini falan düşünüdur birde ilk zorlukta çocuğu yüz üstü bırakacak san şimdiden ayrıl...
Oha la kafaya bak sen çalış bacım eklerini bağlayıp para bekleyen insan olmayın az gururlu olun yahu !
Sen çocukla sadece rahat etmek için birlikteysen umarım o senden önce ayrılır :) Sevgililik asıl zor günde birlikte olmak değil mi? Ne kadınlar var...
Ne alaka kızım herkes iş arıyor
Böyle şeyleri takma destek ol
3 ay oldum ugrasamam
Bu yaşına kadar annen baban bakmış bundan sonrada senin ihtiyaçlarını karşılayacak amelemi arıyosun evlilik fedakarlık ister dedem var 85 yaşında tarla tapan sahibi ona git sen
beni çalıştıracaksa rahat ettirmeyecekse ötede oynasin demişsin
peki senin sevgilin de çalışıp sana yedirince rahat ettirince o da böyle düşünüyor mu?
Valla fikrine saygı duymak lazım. Herkes kötülemiş. Burdakilere bakma hava civa hepsi. Evleneceği kişi işsiz parasız pulsuz ise burdaki kızlarda hayır der bakma tepkilerine. Kız rahat hayat sürmek istiyor sizene.
Takmiyorum ki hepsi ikiyuzlu
Aynen aynen. Madem üni mezunu kızlar nie üni mezunu olsun sevgilim iyi maaşı olsun diyorsunuz. Burdaki kızlara sorsan kocası işsiz evde yatacak kendisi çalışacak hepsi tepki verir iki yüzlü kezolar.
Bakma erkeklere yaranmak icin oyle yorum atiyolar kullandiklari internet bile ucretli
ceplerinde para yok hiç birinin. Sorsan hepsi paralı :D atıp tutarlar yüzde 70'i öyle :D aile'sine ağlar para ver diye dışarı çıkar havasından geçilmez özentiler
Hepimiz zengin olmak isteriz orda bir durun. Ulan ama seni seven insan parasi icin terk edilmez anlıyor musun? Evlendiginde adam batti diyelim sen bosanirdin zaten gercekten sevsen paraya bakmazsin benim cok tanıdığım var adamin en parasiz oldugu donemlerde bile birakmayan. gizli kullanici halde cevaplayip birde bizleri kotulemeyin en azindan biz kezoyuz siz bencilsiniz bu daha agir bir karakter eksikligi.
Siz iki paralı buldunuz birbirinizi. Bence kaçırmayın bu fırsatı :) ama bir gün parasız kalırsanız birbirinizi unutmayıda göze alın :)
Bak geldi parazitler :))
Nerede hani iyi günde kötü günde beraberlik?
kimseye güven olmuyor artık
ya evli olsaydın böyle biriyle ve işsiz kalsaydı? boşarmıydın?
3 aydır nasıl iş bulamamış onu anlayamadım siz evlendiginiz zaman da yine iş ten çıkarılırsa ya da ayrılırsa daha kötü olur sanıyorum ya da karşına alıp açık açık konuşman lazım sonuç da evlilik bu şakaya gelmez
işsizse kızlarsoruyor. com yani bize katılsın. burdada işsizi çok hanımefendi:))
Gerçek yüzünü erken görmüş olur. Soğutmana gerek yok. Seninle işin için birşeydir de ayrılırsınız.
Bırak Allah Aşkına. İşine Göre Evleniyorsun? Ayrıl Daha İyisini Hakediyor
Cok sacma seven insan her an yaninda olur. Sana aynisini yapsa sen ne yapardin?
iyi günde kötü günde demek için beklerken kötü günde en başta terk etmeyi düşünürken mi seveceksin yanında olacaksn, ayrıl adama yazık olmasn
Ayrıl tabiki artık o senin istediğin gibi bankamatik değil.
büyük konuşmak istemiyorum ama yazık değil mi ya ona ayrılmak yerine iş bulmaya teşvik et
İlerde daha iyi iş imkanları çıkar belki ayrılmak değilde biraz zaman tanı istersen
Dusunuyorum da sen zengin bir kadin sevgilinde fakir bir kadin avcisi olsaydi ve sen iflas etseydin sonra o da seni terk edip baska bir zengin kadin bulsaydi ne hissederdin? Veya şöyle soyleyim senden baska bir kadini becerseydi ne hissederdin !!!
Sen sevgilinle parası içinmi rahat etmek içinmi cıkıyosn nasıl svgidir bu ya tövbe estafurullah allah islah etsin..
Bencede ayrıl sen, para için yapabilceklerinde sınır yok senin
Sonraki iliskilierinde de sevgilin lotoyu falan tutturunca zengin olunca seni terkeder insallah
Adam işsizmi olsun ıssız mı kararsızlıkdan ölür vicdansız sabuha.
Senin acilen kireçlenip gömülmen lazım varlığın zarar
para azizim insanların gerçek yüzünü meydana çıkartan
Rezil insan utan kendinden. Maddiyatı göz önünde bulunduran insani açıdan sınıfta kalmış birisin sen! Böyle bir şeyi sorman bile seviyesizce
bir yolunu bul değil direk söyle.
Adam senin gibi birisinden kurtulsun.
bence ertele dugunu sevgilin is bulasiya kadar. hemem isde ayrildi diye pat ayrildim olur mu yani. bence onsa is bulmana muhlet ver.
bencede ayrıl. senın gıbı bırınden kurtulsun. ıyı günde kötü günde nerede. senı de bu kafayla harcarlar merak etme.
kadına bak insan müsveddesi zor durumda ayrılınırmı? sahte kişilik sen olmamışsın bırak adamın peşini...
Hemen tekmeyi vur Durumu iyi biri ile evlen Her gün seni dövsün sövsün sonra parasız pulsuz sevgilini çok ararsın
yapma böyle. üzülürsün. başka bir iş bulur. başka bir firmada çalışır para kazanır yine. herşey iş değil, herşey para değil. yeterki aşk olsun. işte bulunur parada bulunur bunlar teferruat. iş dediğin neki para dediğin neki içine sıcayım.
nasıl insanlar var bu hayatta. O zaman o "iyi günde kötü günde " diye sorulunca yalandan mı evet diyecektiniz nikahta?
Aşk zorluklarıda beraber ustlenmekdir. lakin sen zorluğu kaldıramamış sosyal medyada meze yapıp kendini küçük düşürmüşsün yazık sana
onun işsizken bırakmanla
senin çirkinleşince seni bırakması aynı şey aslında
çirkinleşmek hamilelik ya da doğum sonrası iflas eden vucut
bence sana rahat batmıs sen sevgi huzur değil oynıcak bıseyler ıstıyosun:)