4 ayİnsanların ne dediğine aldırma. İnsanlar detayları bilmiyor. Bende ilk okuduğumda olumsuz yorum yapanları anladım ama açıklamaya bakınca sana hak verdim.
Evet 35 yaşında, ne evi var, ne arabası, ne birikimi. Böyle biriyle birliktesin. İlk baştan yazsaydın 35 yaşında diye belki bu kadar olumsuz tepki gelmezdi. Millete sen detay vermeyince millet ne bilsin onlar da haklı sende...
Bu adam evlense işe girse çalışsa bile kira ödemek zorunda olacak. Bunun için seninde çalışman gerekecek. Bebek olsa işten ayrılman gerekse ya da mobinge mahrus kalsan, sabretmek işten ayrılmamak gerekecek. Zor yani bu devirde hem kira ver hem karı koca çalış. İs yoğunluğu, ev işleri de sana kalır, ezilir gidersin. Yol yakınken ayrılmak en iyisi. En azından evi olan ileride kira ödeme derdinde olmayan birini bulman senin için iyi olur. Seninde zaten yaşın 25 üstü olduğuna göre kalbinle değil mantığınla hareket edeceksin. Bu ilişkinin biteceğini biliyorsun. Başarısız bir adamla yapamazsın. her şey okumak değil birikim de lazım. Bu adam zaten yemiş içmiş gezmiş. İleriyi düşünmemiş. Belki şu an da düşünmüyor. Düzenli seks varsa neden düşünsün de kendini zora soksun alacağını alıyor zaten bedavadan. Oyüzden evlencem dese bile cinsellik yaşanıyorsa evlenmez. Bir erkek niçin evlenir , yuva kurmak için, ve cinsellik için. Cinselliği alıyorsa, yuva kurmak diyelim adam geleceği düşünmemiş yuva kurmak istediğini zannetmiyorum. Bu yaşa kadar bekarlığa alışmış düzenini bozmak istemez. Bende 35 yaşındayım bende hiç evlenmedim bende rahata düşkünüm ama ev aldım , araba aldım, geleceği düşündüm. Şartlar elverirse evlenirim ama evlenmesem de olur kafasindayim. Bu yastaki erkeklerin çoğu evlenmesem de olur kafasında rahat ol. Hayatımın aşkını bulmam lazım evlenmek için oda zor 😅 35 yaşındaki adamdan bişey bekleme yani. Birikimi olsaydı belki aradığımı buldum evlencem derdi ama aradığını bulsa da evlenmez bu adam belli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ön yargıyla açtım soruyu fakat demek istediğini anladım. Geleceği için temel atmamış diyorsun. Ki 25-29 yaş aralığı gözüküyor. Anlayışsız olduğun bir konu var oda bu devrin şartları.
Bu devirde ev alınmasına imkan yok. 2 ay önce öyle dalgasına baktığım ev ilanı bugün 100k zamlanmış mesela. Yani lineer bir artış var ve maaşlar bu hızla artmıyor. Ortalama bir adam ev alamaz yani.
Birikim konusuna bir şey diyemem, her erkek yapmalı, 300-500 farketmeden.
Araba konusunda bi tık hakkın var fakat o da beklentine göre. Getirip götürsün denilen bir araba 1-2 sene köşeye para attırıp alınabilir. Normalin de altı olur genelde.
Burada sana çemkirilen nokta; Belli bir standardın vardı, neden bu standarda bu kadar kesin bir takıklık durumun olmasına rağmen ona göre birini bulmadın. Ve bu ilişkiyi sürdürdün, umut verdin ettin.
Paramız yok diye bizi kimse sevmez zaten ona taaa çocukluktan alışkınız da, sevip planlar kurdurup, yarı yolda bırakmayın bari awq
02 Yorumla
Soran4 ayGizem yaptı her şey yolunda gb davrandı zamanla anladım ve 35 yasınd bn 27
- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayÇalışmayan işsiz tembel bir erkeği bana göre kimse çekmemeli aşk karın doyurmuyor sonuçta erkek eli ekmek tutacak yoksa halleri harap ve sonu hüsran olur...
112 Yorumla
Soran4 ayÇok yermişler ama konu çok parada değil inan ki yası 35 sürekli evlilikten bahsedip beni manipüle etti düğün bile yapacak durumda değil bana her şey yolunda gibi davrandı mağdur beni m bencede millet alışmış günah keçisi aramaya.
Gizli Üye(25-29)4 ayBen eşimle tanıştığımda yeni üniversite mezunu ve çok az maaş alan birisiydi. Hatta bir dönem işten çıkarıldı ve benim paramı harcadık. Daha sonra kimseden destek almak istemedik bir nikahla evlendik ve evimizde bir yatak bir masa sandalye vardı sadece. Bir sene bende çalıştım hamile olduğumu öğrenince ayrıldım. Çocuğumuz doğduğunda bereketiyle geldi. Zor günleri birlikte atlattık şimdi eşim iyi bir şirkette çalışıyor dövizle alıyor maaşını bende sıcacık evimde bütün gün bebeğimle ilgileniyorum.
50 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yaptığın şey seni içeriden içten içe yiyor belli 😔 Bir yandan onu seviyorsun bir yandan “geleceğim ne olacak” diye geriliyorsun. Bu çok normal canım, kendini suçlama 💛
Bence önce kendine karşı net ol. Onu işsiz diye değil aslında “ortak gelecek göremiyorum” diye mi bırakmak istiyorsun bunu ayırman lazım. İş bulunca ayrılmayı düşünmek de hem seni hem onu yıpratır.
Onun hayata bakışı, çalışma disiplini, sorumluluk alışı seni tatmin etmiyorsa dürüstçe konuşman en temizi. Para gelir gider ama insanın hayata karşı duruşu kolay değişmez. Kendini de hayatını da erteleme, sen de değerlisin ve standartlarının olması çok normal 💫20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayBen senin bu düşünceni hem doğru buluyorum. Hem de tebrik ederim diyorum. Herşeye rağmen o iş bulmadan bırakmama taraftarısın. Erkek adam evde yan gelip yatmaz. Hele kız arkadaşına güvenip bunu yapması benimde zihnimde eminim senin zihninde olusan o sorumsuzluluk duygularını tetikliyor. Bence konunda çok haklısın bununla alakalı uygun konusmaları yaptıysan ve hala aynı ise ayrılma seçeneğini ciddi ciddi düşün derim.
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 4 ayayrılabilirsin
10 Yorumla İlişki duyguyla başlar ama evlilik sistem işidr. Günümüz Türkiye’sinde kira, hayat pahalılığı, gelecek kaygısı ortadayken “sevgi yeter” masalı birz romantik Netflix senaryosu kalıyr. Maddi durumu şu an kötü olması problm değil , çaba, vizyon ve sorumluluk alma hali yoksa problem. İnsn düşebilir, işsiz kalabilir. Ama kalkmaya çalışıyor mu, yoksa sana yaslanıp rahata mı veriyor, kilit soru bu. Ama şu kısım sıkıntılı "İş bulursa ayrılacağım” düşüncsi etik değil. Bu, sallantı yapar. Karşındaki insan seni “zor günde yanımda” diye görüyor olabilr, sen ise çıkış planı yapıyorsn. Bu duygusal olark adil değil.
22 Yorumla
Soran4 ayAslında ilişkiye basladığımızda sürekli evliliği gündeme getirip manipüle etmesi beni buna itti evliliğe hazırmışta ben istemiyorum gibi bir görüntü oldu zamanla anladım aslında sanırım sadece işine güvenip böyle davranıyordu ki bu adam 35 yasında bir insan yıllarca çlşp hiçmi geleceğini düşünmez ben 27 yasındayım düşünüyorum
- 4 ay
Evliliği sürekli gündeme getirip güven hissi oluşturup sonra altı boş çıkması insanı ister istemez sorgulamaya iter. 35 yaşına gelmiş birinin sadece o anki işine güvenip gelecek planı yapmamış olması da doğal olarak güven zedeler. Sonuçta rvlilik lafla değil, hazırlık ve sorumlulukla olur. Benim tereddütüm sevgiyle değil, hayat kurma kapasitesiyle ilgili. Bu da manipülasyon değil, gerçekçilik.
4 ayEger erkek gibi sen de çalışıyosan ayrılmayı düşünüyo olman en dogal hakkındır ama şunuda soylemek gerekirse erkekler iş arıyosa boş bi insan degildir şartlar bzn erkegin istedigi gibi gitmeyebiliyo yani birikim dedigin sey o kadarda kolay bi birikim degil kendi başının çaresine bakmaya kalksa o birikim maalesefki su gibi harcanmış olur ve sen eger ona maddi destek sunmayıp sadece erkege yıkarsan o birikimi zar zor yapmış olur herseyi de erkege yıkmayın kadının çalışma kapasitesi varken çalısma katılım oranlarınız epey dusuk yani siz gidip de isteseniz de çalışabiliyoken ben ev hanımı olmak istiyorum diyip erkege yıkıyosunuz cogunuz bence buna bi dur demeniz ve sizinde biseyler gostermeniz gerekir
00 Yorumla
4 ayYaş aralıklarınız farklı olmasa aynı kişisin diyecem! Geçen gün de senin gibi biri vitrinlik soru açtı.
Tipsiz ama egoist bir adamla birlikte olduğuna dair. Sen de bugün soru açmışsın işsiz güçsüz çöp arabası gibi dolanan bir adamla sevgiliyim diye. Ne yapmalıyım diye soruyorsun.
Buna yapacak bir şey yok. Kendini sıfırdan yapılandırman dışında yapacak hiçbir şey yok. Bu konuda kimseye soru/dert açma yani.
Çünkü bu yaşadığın şey bir sebep değil sonuç. İNSAN ETRAFINDAKİ 5 KİŞİNİN AĞIRLIKLI ORTALAMASIDIR. Etrafındaki 5 kişi neyse sen osun. Daha iyi bir seçenek bulamadığın için de o adamla birliktesin zaten. Niye ayrılacan ki. Bugün aylaklık yapar yarın bir işe girer. Daha kaç gün olmuş ki işten kovulalı.
Ayrıca bu çocuktan ayrılınca nolacak! Ne olmasını umuyon yani. Mehmet Cengiz'in oğlu elinde çiçek kapında sırılsıklam senin bu çocuktan ayrılmanı bekliyor sanıyon!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayEsimin basina geldi evlilikte bam baska sevgililikte ise yine baska biz 10 yildir evliyiz ve cok zorluk cekerek geldik simdiki durumumuza bin sükür
ben senin yerinde olsam hic düsünmem birakirim cünkü seni kandirmis bu asla affedilemez bir sey duygusal anlamda seni manipüle etmeye devam eder sen degerlisin hic kimsenin issiz yalanci oglu icin de kendini üzme birak gitsin
evli olsaydin ve esin benim ki gibi olsaydi asla birakma derdim biz birlikte merdivende sildik mc donalds da da calistik esim yinede beni bir gün üzmedi pisman etmedi yalan ise asla söylemedi
burdaki cok bilmislerin yorumuna bakma yolun acik olsun güzel kiz
10 Yorumla
4 ayHayatın hangi döneminde başımıza ne geleceği belli değil.. bir evliliğe başlamadan önce bile iyi ve kötü günde diye sorulup söz alınır.. bol gününde sevdiğin gibi dar gününde de sevip yanında durmak zorundasın.. yapamiyorsan yeterince sevip değer vermiyorsun anlamına gelir..
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBu noktada sorun onun şu an işsiz olması değil; yaşına rağmen somut bir plan, istikrar ve sorumluluk görememen. Sen kimseye muhtaç olmadan, belli bir düzen içinde yaşamak istiyorsun ve bu çok normal. Sevgi, fedakârlık ve iyi niyet evlilik için gerekli ama tek başına yeterli değil. Eğer ortada net bir yol haritası, zaman planı ve gerçekçi adımlar yoksa “bulur inşallah” üzerinden hayat kurmak seni yorar. Böyle bir belirsizliğe kendini ve aileni sokmak zorunda değilsin. Ayrılmak bencillik değil; beklentilerinle uyuşmayan bir ilişkiden çıkmayı seçmek. Kısaca: İçin sürekli huzursuzsa, bu his sana bir şey anlatıyordur. O sesi tamamen susturma.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayMillet yorumları okumuyor haliyle ve detayda asıl konuları yazmadığın için seni taşlamış ama haksız değilsin adam bu yaşa gelmiş ayrıca sen onda ışık görmüyorsun. En önemlisi de denklik, bu olmayınca sen haklısın. Onunla ilerleme iki tarafa da yazık etme
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBen gerçekleri yazınca bazı erkekler küfrediyor tehdit ediyorlar,, gerçek şu : evini geçindirecek bir erkek ile evlenmeyi tavsiye ediyorum, bu sizin yaşadığınız yere göre değişir, ama sizin geçim sorumluluğunuz yok. eve destek olayım dersiniz o ayrı, ama olmasanız da erkeğin söz hakkı olmuyor bu konuda. ev geçimi erkeğe aittir
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayNerde böyle işsiz güçsüz, dikiş tutturamayan tipler var, onlar gözde olur. Galiba dar paçalı kısa pijamaları ve çorapsız ayakları çekici geliyor? :))
Kariyerli, statülü, yaşam standartları yüksek, kravatlı efendi tipler ise out olur nedense
24 Yorumla
Soran4 ayGerçekten öyle değil beni manipüle etti sürekli evlilik deyip duruyordu bende herşeyi okey o zaman diyordum maaşını bile bilmiyorum mesela paraya asla önem vermem zamanla tanıdıkça anladım ben zaten istesemde onun şartlatında yaşayamam ölürüm 1 günde
Cevap sahibi4 ayiyide öyle biriyle evlilik planlamak daha vahim değil mi. her evlilikten bahsede olumlu bakarsanız sizin standartlarınız şüpeli olur
Soran4 ayHaklısın ama bn zaten mesafeliydim evliliğe bukadar evliliği dinlendirip altının boş olmasıda sinir bozucu.
Cevap sahibi4 ayDikkat etmenizi ve evlilik konusunda acele etmemenizi tavsiye ederim. Özellikle hayattan standartlar anlamında beklentiniz varsa
Kendi değerini biliyosan ayrıl eğer amacın ciddi ise tabi eli iş tutmayan kötü alıskanlıgı olan yanındayken en küçük şeyde bile rahatsız seni hissettiriyorsa güvenme bırak bak benim teyzeme pişman gitti babasının sözünü dinlemedi kaçtı adam agzına sıcıyor üstelik aldattılfı ama oda haketti tencere yuvarlanmış kapagını bulmuş misali
00 Yorumla
4 ayayrılacaksan şimdi ayrıl iş bulmasını beklemen çok saçma yani hem bencillik gibi oluyor hem de çocuğun vaktini çalıyorsun sonuçta adamın huyu güzelmiş parası olunca da yediriyormuş ama senin standartlarını karşılamıyorsa yapacak bir şey yok evlilik dediğin şey sadece sevgiyle dönmüyor ama parası olunca giderim demek pek etik değil bence dürüst ol bitir gitsin iki taraf da önünü görsün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBiz işsiz diye çektik de ne oldu? Destek olduk üniversiteden mezun olunca moral olduk işi düzeni kurunca başka kadına gitti :) fedakarlık işe yaramıyor. O yüzden ayrıl gitsin evlilik düşünen insan işsiz kalmaz her işi yapardı parasız evlilik mi olur? O lafta diyor sen gitme diye
217 Yorumla- 4 ay
Erkeklerin çoğu nankördür ya bir daha sakın böyle bir şey yapma kanka
Cevap sahibi4 ay@günes121212 Genç yaşta tecrüne ettim zaten yapmıyorum şimdi erkekler peşimde ben yüz vermiyorum kalbim yokmuş gibi oldum artık
- 4 ay
En iyisi evlenesiye kadar yüz vermemek
- 4 ay
Kendini kocana sakla ve kocanla aranı iyi tut
- 4 ay
- 4 ay
Cevap sahibi4 ay@Ylmz18 ne alakası var kardeşim. Ben bakireyim ama erkekler zerre bunu takmıyor. Çoğu kadın boşanınca peşine üşüsen hemcinsinizi iyi tanıyamamıssınız.
Cevap sahibi4 ay@Ylmz18 yok öyle bir durum kadın erkekten daha kolay atlatıyor bu durumu sevilince ve sevince önceki gram aklımıza gelmiyor her anlamda
Cevap sahibi4 ay@Ylmz18 İnsan karşısındakini kendisi gibi bilirmiş sizinkisi de o hesap 🙂 kadın erkek diye boşuna ayırmayın. İnsanın duygusu bittikten sonra hiç bir teni tekrar aramaz özlemez. Hele ki duygusal varlık olan kadınlar da bu çok zor.
- 4 ay
@Trudi 1. Erkeklerin çoğu bakir olmayı bırak kaç kişinin altında yatmış oluyor genelde 2. bende bakireyim ama inan erkeklerin büyük bir kısmı bunu takmıyor bile o halde herkes ilk kendine baksın ve kendini eleştirsin lütfen
- 4 ay
Daha gerçek hayatta neyin ne olduğunu bile bilmiyor ama gelmiş burada konuşuyor yani boş ver bacım ya
Cevap sahibi4 ay@günes121212 Kendilerini bu şekilde teselli ediyorlar. Kadınlar unutamazmış ilk ilişkisini vs seneler sonra özledim diye dönen erkekler değilmiş gibi biz resetliyoruz 1 ayda acımızı yaşayıp siliyoruz adamı ne ilişki aklımızda oluyor ne adam...
4 ayKUSURA BAKMAYİN İLK DEFA Bİ SORUDAN UTANİYORUM CEVAP VERİRKEN bu nasil bi kafa? Adam parasiz kalinca tövbe yarabbim sen dogru yoldan sasirtma beni !!!
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayKişilik yapısı önemli
Maddi olarak sürekli birileri ona destek çıktıysa bu böyle gider
İnsanın alışkanlıkları zamanla belki değişir değişebilir
Ama bi erkek napar neder kendine iş bulur
Toplumda nazlanılan cins kızdır
Evde bi köşede otursa bile ses edilmez
Çünki çamaşırdı bulaşıktı temizlikti derken zaten işe yarıyodur
Kişiliği karakteri önemlidir bi insanın
Bence çalışma ile ilgili sorununu düzeltmedigi için ilişkiye ara vermeniz gerekir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayTek kelime ile Allah uzun ömür versin. Para iş için seçim yapan birisin. Kadının eline para geçince erkeğe tekmeyi basıp ihanet eder cümlesi doğruymuş. Demek kiminle evlenirsen evle daha zenginini bulursan aldatacağın kesin. Senin gibiler keşke bu dünyadan ölse silinse. Merak etme hiçbir kadın tarafından reddedilmedim ve işsiz kalmadım. Senin gibileri ezmek için daha çok hırsla çalışıyorum. Şimdi sen ezikliğinle beni karıştırıp reddedildin kuyruk acın var diye böyle yazdın bağdaştırması yaparsın
03 Yorumla
Cevap sahibi4 ayB e l a n ı versin
- 4 ay
Ben onlar adına utanç duyuyorum !
Cevap sahibi4 ayNeyse ki azda olsa kaliteli kadın var inancım hala devam ediyor
4 ayİnsanın başına her şey gelir... Evlenseniz ve maddi durumu yeterli olsa... 4 yıl sonra kanser olduğunu öğrenseniz... Sen kansersin seninle geleceğim yok benim diyip ayrılsa nasıl olur? İyi mi? İyi olur diyorsan ayrıl...
07 Yorumla
Soran4 ayÇok doğru hayat bu her şey olur ama manipüle edildim basından berı söylemedi zamanla bende ciddi düşünmeye başlayınca anladım haksızlık bu
- 4 ay
İş bulmak için çabalıyorsa gerçekten hiç kafanı yorma böyle şeylerle... 1 ay zaman ver iş istiyen bulur. Dün gece has altın sattığım müşterinin evine tesisatçı olarak gittim 1400 tl para alıp geldim. tesisatçı 2 istemiş söz arasında yakladım. istiyen yapıyor ama dipten çıkmak bu kadar kolay olmıyabilir. Ben kuyumcuyum. Dün abla 35 yaşında kızını ayak üstü bana verdi 😐 3 evimiz felan var diyor abla diyemedim bende 20 tane var ben niye bahetmiyorum ki diyemedim müşteri çünkü felan ama imzayı benim yerime atıcak kıvamdaydı... İlerisi zor bakma burada erkek çok gözüküyor ama değil.
Soran4 ayAilemle tanıştı benim kötü yaşam standartlarına dayanıksız olduğumu biliyor ailemin beni bir bilinmezliğe itmeyecegini biliyor diyelim ki işi var neden en basından beri açık olmadı mesela
- 4 ay
kötü yaşam standartlarına alışkın değilim diyorsan zaten senin sevgiliyle aşkla meşkle işin olmamalı. AŞK fakir işidir zaten... parası olmıyan aşk yaşar. Direk abla gibi görücü bakıcaksın ama daha genç yaşta. Ablam 35 lik kızı vermeye çabalıyor 😐 Parası olan çoğu kişi evlenip hayat standartının azalıcağını düşünerek evlenmek istemiyor. O yüzden yaşı başı geçmiş kadınlara bakmıyor çevremde maddi gücü yerinde olanlar.(Kadın diye felekten takılanlar ayrı onları oranlıyıp kıstaslama kafanda.) Aylık keyf için 40-50 bin harcıyorum erkek halimle evlendiğin zaman bunu yapmazsın hastalığı var felaketi var var darı var zoru var. İster istemez azalıcak hayat kaliten.
- 4 ay
sen çalışıyor musun? az da olsa birikimin felan var mı kenarda kendi kazancınla? 300-500 bin felan
Soran4 ayNeyse ya sende anlamıyorsun beni
- 4 ay
😂
Iş tamamda evi arabası nedir ya cok sacmalaya başladınız ya ev almak cokmu kolay ya bu devirde evi olmayan evlenemicekmi çevremde bir sürü kişi evlendi kiralarda kaliyor iş konusunda haklısın ama diğeri saçma olmuş.
02 Yorumla
Soran4 ayTamam araba olmasın evde olmasın 35 yasında bir adam neden sürekli evililk isteyip ben ciddi düşününce gerçek imkanlarını anlatır bu manipule
Ayrılmak için geçerli bir sebep değil bence. Uber zengin birisinin bir anda çöküşü de meydana gelebiliyor. Böyle durumlarda zaten destek olmak en önemli şeydir. Bir birinizi sevmek en büyük zenginliktir.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 670 cevap paylaştı.
4 ayÖnemli olan gayret edip etmemesi gayretli çalışkan insan illaki işini bulur, yapar... Yan gelip yatiyorsa salla ama arıyorsa gayretliyse bulur... nasip aramak önemli bir sey
12 Yorumla
Soran4 ayEn çokta bu beni üzüyor çok gayretli benim için çabalıyor ama asla denk değiliz
- 4 ay
Çalışmayı seven asla kaybetmez
4 ayNe biçim ilişkileriniz ne biçim zihniyetleriniz var ben anlamadım ki.. burdakilerin demesi ile mi ilişkini yönlendiriceksin vayy le😂
40 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 319 cevap paylaştı.
4 ayAşk duygu işidir derler ama aslında öyle değil sistematik baktığımız zaman daha çok mantık işidir zaten bu zamanda ya memurla evleneceksin ya çiftçi tarımcıyla ya da işletmeciyle falan dükkan sahipleriyle
00 Yorumla
4 ayYani sevgililik döneminde paralı parasız olması benim düşüneceğim bir durum değil önceliğim değil zaten ilişkinin ilerleyen dönemlerinde önem veriyor ve işler ciddiye biniyor ise bir işe girer hayatını düzene koyar..
00 Yorumla
4 ayŞimdi, işten çıkabilir başka bir iş bulabilir bunlar normal. Ev yoktur, araba yoktur, birikim yoktur bunlar da normal ama sizin için değil, siz neden böyle bir hayatı seçesiniz ki?
02 Yorumla
Soran4 ayBeni manipüle etti en basından bilsem zaten ilişki bukadar ilerlemezdi bana her şey yolundaymış gb davrandı geldi ailemle tanıştı gördü hayatımı stabdartlarımı babamın üstüme titrediğini beni bir bilinmezliğin içine koymayacaklarını gördü buna rağmen herşeyi halledicem dedi tartıştık ben herşeyi anlayınca halledicem dedi nasıl halledicek mesela mantıklı düşününce mümkün mü
- 4 ay
Sakın onunla bir yola girmeyin. Üzüleceksiniz.
4 ayBeğenmiyorsan bekleyerek duygularıyla oynama bence. İlişkiyi kafada bitirmişsin zaten. Bu saatten sonrs göstereceğin sevgi de ilgi de yapmacık olur, rol olur. İkinize de zarar yani. Kafana uymuyorsa ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayValla aşk karın doyurmuyor Evlendim diyelim birikim zor yapacaksınız Sonra her şeyden kısman gerekecek Yaşı varsa zaten önceden yatırım yapmalıydı Şimdi daha da zorlaştı işler
Sana aşk güzellemesi yapacak değilim
11 Yorumla
Soran4 ayHaklısın
4 ayAyrılık düşündüğüne göre sevmiyoaun ayrılabilirsin mesleği ne tahsili ne bilmem iş her türlü bulunur ama sen madem zorluk çekmek istemion ayrıl gitsin ne senin başın yansın ne onun
00 Yorumla
4 ayBelki zamanla işi de olur parasıda o zaman senin hakkında acaba ayrılsammı diye düşünse ne hissdersin..
01 Yorumla
Soran4 ayBir anda kimsenin milyonları olmaz
Gizli Üye(30-35)4 ay35 yaşında eşim 2. evini almıştı bu ekonomide çok zor tabi ama hiç değilse bi arabası ufak tefek altını vs olması gerekir erkeklik bunu gerektirir çünkü, vaktini öldürme lütfen sen henüz çok gençsin kendine uygun biri mutlaka vardır
01 Yorumla
Soran4 ayHaklısın
4 ayHayat özveri göstermeyi gerektirir. Sen o durumda olsan ve o seni bıraksa ne hissedersin? Kaldı ki bir kadın hayatına pozitif biri girmeden diğerini birakmaz
00 YorumlaBir erkeğin zor zamanında yanında olma. Düzlüğe çıkınca ilk bıraktığı sen olursun.
20 YorumlaEv ve araba herkesin hakkı ama ulaşabilmek oldukça zor. maalesef hayat şartları insanı sevgi ve değerden çok paraya öncelik vermesine zorluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBende ayni durumdayim ama benimkinin olay farklı çalişma engeli var olmasa yerinde durmaz eminim zaten önceden çalişmadiği yer kalmamiş o konuda bi sıkıntım yok da Araliğa kadar da beklemek de zor
00 YorumlaKaderine karışmak haddime değil yorum dahi yapmazdım normalde ama sen sormuşsun. Ayrıl ondan sevsen bile ayrıl olmaz böyle
00 YorumlaMaddi durum geçici olabilir, önemli olan niyeti ve gayreti. Bunlar varsa acele karar vermek şart değil.
00 YorumlaSeviyorsan ayrilma her şeye insan katlanir ama sevdiğin insandan uzakta olmak hayattanbsoğutun insani
05 Yorumlamal mısın zor gününde ayrılman gerekiyordu saçma olmuş hikayen
01 Yorumla
Soran4 ayİş için ayrıldı olmasını istemiyorum bugune dek hiçmi bişey yapmaz insan
Neden zor zamanlarda yanında olmuyorsun?
her şey. para mı?10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 732 cevap paylaştı.
s 4 ayValla kötü zamanında bırakma eğilimin varsa zaten ayrıl, adama da yazık olmasın
10 Yorumla
4 ayÖnce aldatöanın tadına var, ayrılık çok medenice
10 YorumlaSenin derdin is mi sıktı mı.
Seviyorsan is bulsun calsisin söyle evlenin yoksa adam calismamayi rutin yaptıysa olmaz ama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aysenin gibi birini tanidim benim ailem seni bana vermezler diyordu neden diyordum memur istiyorlar onlar diyordu işin garibi altimda arabam kendime ait işim vardi daha yaşim 21 di sonuç kız bana verdi ayrildik bende bişi anlamadim alacak memu arkadaşa selam olsun
00 Yorumla
4 ayMide bulandırıcı ve gold diggersın. Lütfen o adamdan ayrıl ve ona bir iyilik yap
00 Yorumla
4 aySöyle iş bulsun bu ne tembellik umursamazlık
00 YorumlaZaten bu soru kafaya girerse kaçış yok, bence daha geç olmadan ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySenin paranla mı geçiniyor? Eğer iyi biriyse ve iş bulma olasılığı yüksekse neden ayrılmak istiyorsun? Bu saydığın maddi şeyler sende var mı peki?
01 Yorumla
Soran4 ayBende var bunlar ama ailemin bana sağladıgı imkanlar tabiki ciddi bişey olursa ondan beklerler ve bugüne kadar hiçbişey yapmamış olması normal değil kendi aç kalıp beni tok gezdirecek kadar cömert ama konu bu değil
Baştan beri biliyordun işten çıkınca mı adamın hali vakti aklına geldi. Anlamıyorum sevgili onunca mı adamın maddi durumu zor geldi başta konuşulur böyle şeyler kızkm. İşini bulsun ayrıl o zaman
13 Yorumla
Soran4 ayÇok gizemli takıldı çalışırken hiçbir şekilde bişey demedi her şey yolundaymış evliliğin bütün yükümlülüklerini yerine getirecekmiş gb davrandı zamanla anladım bunu
Soran4 ayÖyle yaparım
Yaş 30u devirdiyse sadece kpss kurtarır. Ticari elini uzatsa dahi, daimi sağlam bir esnaf olmak için tarihin de ve geçmişin de en az 5 ila 10 yıllık bi mazisi olması lazım. Hayırlısı
10 Yorumla
4 ayBir tane canım bende de vardı böyle sonu hiç iyi değil hep ben destek oldum en son benden para yemeye başladı alıştı hiç şey yapma bırak gitsin iki senede yedi bitirdi beni aç köpek
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayEvi olmadığı şimdi mi aklına geldi, kendini de onu da yıpratırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBoş yapmışsın derdin belli ayrıl çocuğa yazık olmasın klasik tr kızı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBu soruları soruyorsan zaten kafada bitirmişsin, burada kim ne yazsa boş.
00 Yorumla
4 ayBence sorun sadece para iş kaldıgı için sevgilimi ben bırakamam benim sevgilim 30yasında ben 18yasındayım benim sevgilim işsiz kalsa ben asla bırakmam iyi günde kötü günde diye boşa demiyorlar
016 Yorumla- 4 ay
@loveliyy kimle sevgili olup olmıcamı sana sormıcam seneye evlilik kes sesini insanları yargılamak sana düsmedi
- 4 ay
@loveliyy bi kese sesini sende canım var mı
- 4 ay
canım var mı
- 4 ay
@loveliyy kes sesini tatlım
- 4 ay
@loveliyy türkce yaz canım
- 4 ay
@loveliyy bir kız kıza asık olmaz
2erkek olsan sevgili var - 4 ay
@loveliyy nasıl anlamadım sevgilimle konuşuyordum şimdi gördüm özür dilerim knk
- 4 ay
@loveliyy yok önemli değil özelden tanısalımı istersen
4 ayFinansa dayalı ilişki zaten bitmeye mahkumdur bence hiç durma boşa kafa karıştırma derim o da yoluna devam etsin.
01 Yorumla
Soran4 ayHaklısın da bu finansa dayalı değil normal bir durum bile yok ortada
Kaç yaşında bu adam şu an sorumluluk alamıyorsa sorumluluk sahibi değilsen ilerde bir cacık olmaz bu adamdan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAyrıl sen çirkin olsaydı ve 30 yaşına girince o seni aldatacak Rus kadın görse terk edecek öyle düşün
01 Yorumla- 4 ay
Karakter meselesi ama kız diyor ki işten çıkarıldı bu işler böyle devletin sağolsun hiç bir mutluluk bırakmadı enflasyon yüzü den para ilişkilerden daha önemli olmuş benim arkadaşımda ABD de sıradan bir çalışan ile evli çocuk bu güne kadar hiç bir şey yapmamış kadın da orada baya iyi durumda evi arabası işi var ama bir anlık bile çocuğu bırakmıyor para o kadar değerli değil orada çünkü kısaca hepimizin hakkını yiyenler kahrolsun ne diyim kız haklıda bir yandan aşk karın doyurmuyor
Gizli Üye(25-29)4 ayBöyle düşünmekte haklısın çalışmayan bir erkekse sevmiyorsa mesela çalışmayı vs hayat geçmez çok zor. Ama çalışan biriyse ve iş bulamıyorsa yarı yolda bırakma bence erkekler kötü zamanında yanında olduğunu unutmaz 🙏🏻
00 YorumlaYol yakınken ayrıl çünkü helede bu devirde işsiz güçsüz parasiz erkeği annesi bile sevmez ilerde çok sıkıntı çekersin
00 Yorumla
4 ayParası çok olmasın ama hiç olmasa sana zor bakar ilerde çocukların için ayrıl kendi ilerde çocukları düşün
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat