Sevgilim işsiz ve parasız. Ne yapmalıyım, ayrılmalı mıyım?

İlişkiye başlayınca çalışıyordu sonra işten çıkarıldı ben varım diye atlattı iş arıyor henüz bulamadı tabi de bulur inşallah neyse ne evi ne arabası ne birikimi var ve evlenecek yaşta açıkcası benim de yaşam standartlarım belli bu şartlarda zor gb ama iyi fedakar bonkör biri parası olunca ayrılsamda iş bulduğunda ayrılmayı düşünüyorum sizce?

Güncellemeler
4 ay
Çogunluk yermiş te eminim siz de olsanız aynısını yapardınız bana beddua edenler de ben etmiyorum karakterime ters. En başından her şey yolunda gibi davranmasa bukadar takılmazdım sürekli evlilik deyip beni de manipüle etti bilmiyormuydun diyenler yemin ederim maaşını bile sormadım bir sene boyunca ilişkiye ona saygımdan para hep ikinci plan oldu sular durulunca zamanla gerçekler gün yüzüne çıktı ailemle tanıştı standartlarımı gördü babam annem beni eğitmiş büyütmüş emek vermiş onunda keza öyle.
Güncellemeler
4 ay
Ama neden evlenip istemediğim kirasını ödeyemeyecek şimdiki hayatımdan beni mahrum edecek biriyle evleneyim ailemde beni atmaz böyle bir bilinmezliğe herşeye halledicem diyor ama görünen köy klavuz istemiyor yani konu sadece iş değil zengin de olsun demedim iyi kötü bişey yapsa amenna ama 35 yaşında hiçmi geleceği düşğnmez insan yaşamak istediğim hayattan kastım milyonlar yatlar katlar değil sadece kimseye muhtaç olmamak , bu adam düzgün bir düğün yapamayacak halde ailemi neden üzeyim hayrlısı
Sevgilim işsiz ve parasız. Ne yapmalıyım, ayrılmalı mıyım?