Sevgilim işsiz, güçsüz ve sürekli evde yan gelip yatıyor. Bu durumdan çok sıkıldım, ne yapmalıyım?

Gizli Üye

İşsiz güçsüz sürekli ama sürekli evde. Normal bir erkek ne yapar arada halısahaya gider arada dışarı gider gezer yok bu hep evde. Öyle oluncada sürekli bana sarıyor yedi yirmidört telefon elinde. Benide kendi gibi köreltti meditasyon yapıyordum yürüyüşe çıkıyordum kurslara gidiyordum benimde şimdi yedi yirmidört telefon elimde. Bu durumdan çok sıkıldım erkeksin sen ya git çalış asgari ücret al sana da bi aktivite meşguliyet olur. Söylüyorum dükkan açıcam diye erteliyor. Ama açacağıda yok birikimi yok neyle açıyor dükkanı. Çok sıkıldım tembel işsiz güçsüz hep evde hep elimde telefon beni darlıyor yedi yirmidört arıyor mesaj atıyor sıkıldım ya bi insanın hiç mi hele de bi erkeğin hiç mi işi olmaz? Bide evlenelim diyor ben senle evlenir miyim yemeğini annesi önüne koyuyor temizliği annesi yapıyor bu da evde yan gel yat.

Sevgilim işsiz, güçsüz ve sürekli evde yan gelip yatıyor. Bu durumdan çok sıkıldım, ne yapmalıyım?
36 Cevap