Sevgilimin iş hayatı ilişkimizde çok stres yaratıyor. Önerisi olan var mı?

Meraba arkadaşlar sevgilim iş stresini ilişkimize çok yansıtıyor. Nasılsın diye sorduğumda hep iş sorunlarından bahseder oldu. Asıl işi Kimya Mühendisliği ama Türkiyede iş imkanı işte.. Yurtdışında çalıştı iki yıl ama Türkiye de benimle kalmak istiyor. İki aydır bir şirkette eğitmenlik yapıyor. Ama memnun değil. Maaşı 3bin lira ama ondan dahi memnun değil. Memnuniyetsizliklerinin farkındayım onu her zaman dinliyorum kendini geliştireceği bir iş istiyor ve istemeye hakkı da var. İki aydır sürekli şikayet ediyor şirketin yerinden çalışma arkadaşlarından... Ben bir kaç gündür çok hastayım. Başım çatlıyor ve bugün telefonda konuşmaya halim yokken bana istifa edicem artık filan dedi sesi baya gergin geliyodu yine de ben konuşmaya çalıştım ama kapattıktan sonra kendi kendime çok düşündüm. bir şekilde onunla bu konuyu konuşmam gerek ama beni yanlış anlamasından çekiniyorum. Hak etmediği işte çalışmasını bende istemem daha fazlasını hak eden zeki bir adam ama şu iki aylık süreçte ilişkimize işini çok yansıttı ve en son bugün pazartesi istifa edicem dedine yapacağımı
Sevgilimin iş hayatı ilişkimizde çok stres yaratıyor. Önerisi olan var mı?