Aşk İlişkileri Özür dilemeden özür dileme etkisi yaratıcak mesajlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sevgilimi kırdım sanırım ama karşılıklı kırdık benim payım biraz daha büyük ne yazabilirim sizce? Güncellemeler1 yıl seni kırdıysam özür dilerim gerçekten kötü hissedşyorum sanki kırmışım gibi Özür dilemeden özür dileme etkisi yaratıcak mesajlar? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Seni kaybetmek istemiyorum yaz 0 0 Yorumla
CoguZaman Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Pardon de ya da kusura bakma de. Aynı manada bunlar da 0 0 Yorumla
Külyutmaz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% 1 yıl Doğrudan özür dile ozguvensiz bir hareket olur ötesi 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. öyle mesaj yok malasef 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Direk özür dile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni kaybetmek istemiyorum yaz
Pardon de ya da kusura bakma de. Aynı manada bunlar da
Doğrudan özür dile ozguvensiz bir hareket olur ötesi
öyle mesaj yok malasef
Özür dilemeden özür dilerim yazsan
direkt özür dile iste ya niye dilemiyorsun ki
Direk özür dile