İtiraf etmenin bir artı puan olduğunu düşünen beyinsiz sevgiliye sahipsiniz diyelim. Böyle bir mesaj geldi, ne cevap verirdiniz?Başına gelenlerden yardım istiyorum.
"Seni aldattığım için özür dilerim!" diye bir mesaj alsanız, ne cevap yazardınız?
Peki der mesajı yazarım ve arkasından intikam planları gelmeye başlar... bir çoğunun burda yazdığı gidip ağzını burnunu kirmam ama onu insan içine çıkılamayacak psikolojisini darma duman edecek hale getiririm... yerin dibine de girse ona yapacaklarımdan kurtulamaz...
İç dünyamda paradoks yaratan itirafın için teşekkür ederim. Ancak senin eriştiğin ruh düzeyine ben henüz erişemedim. Bu nedenle bu başarılı operasyonundan dolayi seni tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Yazardım.
Yav ne dürüstmüşsün bu dürüstlüğün için Seni baştacı yaparım der yanına gider kollarımı açıp sarılmaya giderken tam yaklaştığında yüzüne tükürürüm Bak bunu bile yiyecek kadar salakmışsın der döner giderim
Ne desen boş ki zaten , ona bir hiç olduğunu , bir hiçmiş gibi davranarak göster.. Bazen susmak en büyük cezadır.. Anlayan anlar aslında çok şey söylemek istediğini ama onun buna değmez biri olduğunu..
Belki bir anlık zevk belki bir anlık bunalım her ne olursa olsun aldatılmak, bir başka kişiye değişilme durumu veya hissi insanı acıtır, kırar. Evet, bende hemen hislerimi söndürebilirim. Zatı muhtereme takmıyormuş gibi yapabilirim. Fakat içten içe aldatılmak, bir başkasının benden ağır gelmesi canımı yakar.
Gelen mesaj: Seni aldattığım için özür dilerim.. Giden mesaj: Güle güle. (İçimden Giden mesaj: Senin azını yüzünü, gelmişini geçmişini, ırzını edebiyatını, hayatını...)
İtiraf etmenin artı bir puan olduğunu düşünerek bunu yapmıyorlar emin ol. Bunu yapanların bir kısmı yapıları böyle olduğu için, bir kısmı ise anlamsız durustluklerinden dolayı bunu yapıyorlar. Yedik bir halt ortaya çıkacak zaten mantığıyla hareket eden bir küçük grupta var. Özetle sonuç aynı yere çıkıyor hepsinde, senin vereceğin karar..
eger aradan cok zaman gecmedıyse bı sekılde karsıma alır konusurum mantıklı acıklamalar yaparsa kabul ederım ama aradan uzun bır sure gecmıs ve ozaman pısmanım dıyorsa degıstıgın adama gıt derım sen bıtırdın bızı benım ıcın hersey bıttı artık derdım
Daha önce yaşadım bunu ama benim aldığım bir mesaj değildi, kendi gözlerimle gördüğüm bir olaydı. Sinirime hakim olamayıp, ellerimi cam ve kan içinde bırakmıştım. Tek önerim, sakin kalmaya çalışmak. Bununla baş etmek çok zor çünkü.
Şaka yapamayı bırak şimdi, Az önce öğrendim aids mişim, çabuk hastaneye gidip sanada kontrol yaptıralım. Senden başkasi ile ilişkim yoktu, nasil oldu bu anlamiyorum, şeklinde bir senaryo çıkarılabilir.
Mesaj atmak için benden çmce davrandın cesaretini kutlarım der kendi kendinin beynini yemesine sebeb olurum intikam almayı sevmem ama bu durumlarda esnetebiliyorum
Eğer beni gerçekten aldattıysa ona asla ikinci şans olayı vermezdim ama bir zaman sonra arkadaşım olarak devam ederim sadece sıradan biri olur, anında soğukluğumu hissedecek biri
başıma gelmedi ama ihanet affedilmeyecek tek şey belki de ilişkilerde.. yalnız bazı kadınlar affedebiliyor lakin erkeklerin hemen hemen hepsi affetmiyor..
Durust oldugu icin teskkur ederken , neden benden ayrilip ondan sonra istedigini yapmadigini sorarim , ihanet fanteziisimi var onu sorarim , sonra allaha havale ederim.
Kesinlikle gider konuşurum kimdir , nedir ve neden böyle bir durumu gerçekleşmiş... sonrasında zaten bu ilişki oturmaz ayrılırım ama sebepleri öğrenmek önemli ki aynı duruma bir daha düşmeyelim. !
Mesajını silerim hayatıma kaldığım yerden devam ederim böyle bir durum karşısında netekim de öyle yaptım Bunun gibi mantık dışı bir mesaj almıştım ve numarasıyla birlikte kendisini de anında sildim!
Umursamam diyenlerin çoğu kişiyi sevdiğini göz önüne alarak yazmamış. Gayet de üzülürüm. Ağlarımda. Sizin bahsettiğiniz umursamama evresi bir iki gün sonra değersizlikten başlar, sallamayın
çok kırıcı çok derin bir soru. Aldatırken çirkinleşmiş zaten yetmemiş bide bunu bana söylüyor edepsiz. Anaaaa ben neler neler yazmazdım ama pişman ederdim mutlaka acısını çıkartırdım sen kimsinde karşındakini aptal yerine koyuyosun
Aldattım asla affetmedi cok üzüldük ayrıldık yıllar oldu ama dogrusu buydu... karakterli biriymiş mesele özür değil özür dilicek bişey yapmamak... hadi ordan git de...
En İyi Cevaplar