Ebru Şancı Öztürk, futbolcu eşiyle ilgili kendisine gelen mesajı sosyal medya hesabından paylaştı.
Ebru Şancı Öztürk paylaşımına "ay bu da mı gelecekti başıma" yazarak takipçilerine duyurdu.

"Eşin seni aldatıyor" diye mesaj gelse tepkiniz ne olur?

Öncelikle her duyduğuma inanmam. Mesajı gönderen kişi belki benim eşimle aramı bozmak yuvamı yıkmak istiyor olabilir ya da salağın birinin yaptığı eşşek şakasıda olabilir. Bu yüzden her ihtimali düşünürüm. ama onun beni aldatmasını en uzak ihtimal olarak düşünürüm. Çünkü benim ona güvenim 3 satır mesajdan çok daha büyük ve anlatılamaz. Kaldı ki aldattı diyelim. Anlarım çünkü beni aldatarak bir hata yapmıştır ve ikinciyi de yapacaktır...
Guzel kizsa mesaj atan inanmis gibi yapar onla yaklasir vurkac taktigi yapardim degilse kufur eder engellerdim ahshshsd :D Şaka şaka tam olarak şu smiley belirirdi aklimda "😅"
Eşim aldatıyor diye mesaj gelse açıkçası inandırıcı gelmez ve evliliğimi çekemeyen birinin attığını düşünürüm. Bu mesajı atan kişi tanıdığım biriyse yüzüme söylemeli yok değilse aldatıldığıma nasıl bu kadar emin. Gerçekten böyle bir durum varsa zaten uzun süre gizlenemez. O yüzden böyle saçma bir mesajla güvenip evlendiğim insana şüpheyle yaklaşmam.
Eşime; beni aldatiyormussun cok ayip, bu zamana kadar neden söylemedin kırdın beni konusmayalim derdim 😄
Saka bir yana eşime gösteririm mesaji, kendi kendime komplo planlari yapmam yani. Tek tarafli dusunmek her zaman kendi zararima olur.
Cevap
51Cevap
Gözümle görmediğim , kulağım ile duymadığım kalbim ile inanmadığım birşeye itibar etmem🤗
Evli olduğumu bana niye sôylemiyorsunuz lan hakkım haram olsun nerede benim eşim kiminle evliyim banada sôyleyi derim.
Kontrol ederim de sen bence evlen artık. Her sorun evlilikle ilgili.
olayın aslını anlamaya çalışırım takip falan ederim. mesajlara inansam ohooo. 3 sene önce falan kredi borcunuz var diye mesaj gelmişti. 053 bilmem kaçla başlayan numaradan. bende yazdım ki kredi kartı kullanmıyorum hadi naş :)
Kimsin sen önce onu bir söyle derim gözümle görmediğim bir şeye inanmam zaten aldatıyorsa çakozlarım durumu birinin söylemesine gerek yok öyle bir durum varsada yüzüne gelmem önce bir araştırırım sonra suç üstü yaparım
mesaj gönderenNumarayı bağcılar abazanlarına dağıtır hayatıma devam ederim
peşine adam takardım ne bileyim saçına gizli kamera sokardım ses kayıt cihazı montelerdim her tarafını incelerdim taaaa ki ölüm gelip beni alana akdar
Eşime sorarım bir ık gık dediğini duyım '' YOLARIM ''
Eşimle bu konuyu konuşur eğer aldatiyorsa boşanma davası acardim
Bu saatten sonra güle oynaya açarım mesajı herhalde hahahha
Sen öyle diyorsan öyledir hadi şimdi kaybol derim😂
Neden surekli gündemdeki haberleri paylaşıp soru yapıyosun çok can sıkıcı bu durum
Can'ı sağolsun yazması çok saçma Adam aldatmasada aldatır yani bu kadar güven saçma
Kendim daha önceden şüphelenmediysem kale bile almam
ilk bir inanmam ama her şey olabilir :D eşime çaktırmam zamanla anlamaya çalışırım
Guveniyorsam inanmam sonuna kadar savunurum ama şüphe olur yani. Savunmama ragmen oyle birsey cikarsa varya terör estiririm
Çok şüphelenirim eşimin her hareketini gözlemlerim artık. Ama ona belli etmem tabi
Hadi kocası malda bu kadına hayatta güvenmem her b*ku yer
Hemen eşimi ararım ve ne oluyor bu mesaj ne diye hesap sorarım
Tabı kı esıme bısey bellı etmem arastırırım gızlıce
Eşim aldatmıyorsa bile ben eşimi o mesajı yazanla aldatırdım
Önce saşırırım ilk başta inanmasam bile mesafeli ve şüpheci bir tavır sergilerim
Eşime söylerim tabi bu ne diye gözlerinin içine bakarım doğruysa anlarım ben ztn
Tabiki bir arastirim demeden ama birinin lafina hemen guvenmem
Helal olsun anlamamışsam bu zamana kadar der güler geçerdim: D
Mesajim gelmesi önemli değil önemli olan güven var mı yok mu
O kişiyi bulurum yalansa dansöz kılığında sahil yaptırırım ona,
Eşime sorarım. Öyle bir mesaja inanmam hemen
oyle bir sey varsa evet mi diyecek
Benim kocam yapmaz. Ayrıca sanane bundan derinm.
Esime bisey caktirmadan arastiririm..
Sanane? Derim.
#TürklerDünyayaHükümdarOlacak
He canım he seninle mi der güler geçerim😂
bilmiyorum ama şüpheye dusmemek için herşeyi
Allah korusun kimsenin başına gelmesin 😱
Tm ch2 depo arkasına gel knk yazarım.
Biliyorum derim şok ederim ya
Eşim olmadığı için dusunemuyorum
İçime kurt düşer tabi.
Erkeklere güvenim yok hemen inanırdım
Degerlendiririm durumu :)