SS alır sevgilime atardım. dalga geçerdik kim bu dümbük diye.. Ama kim olduğu iki taraf için de soru işareti oluşturabilir. Yani o benim çevremden şüphelenirken ben onun eski sevgililerinden şüphelenirdim. Yani bunu da çözmek için kim olduğunu bulmaya çalışırdık sonunda. Bulunca yine dalga geçerdik.
Hicbir şey yapmam tepki vermem. O hat sahibi hakkında bilgi toplarım kimdir nedir diye. Sonra sevgilimi haberi olmadan izler gizlice takib ederim her mecradan. Zaten büyük konuşmak gibi olmasın da bana onu yapabilecek kız varsa bende onu tebrik ederim yani ne diyim.
gönderen kişinin numarası acıksa kim oldugunu sorgulatırım şayet bana ismini söylemediyse bunu öğrenince sevgilimin tanıdığımı değil mi diye ağzını ararım şayet tanıdığı ve arasınn iyi olduğu biri ise işte ozaman o kişiyi bulup amaacını anlamaya calışırım
Hiç cevap vermem. Gider 11880'i arar numarayı sorgulattırırım. İsmini soy ismini öğrendikten sonra bütün sosyal hesaplardan adını arar bulurum. Daha sonra o hesapları bir güzel hackledikten sonra bütün yazışmaları ortaya döker kenarda tutarım. Hiç bişe yokmuş gibi sevgilim denen adama sorular sorar ona göre önüne sererim herşeyi.
Sevgilimin beni aldattığı adı altında bir gerçek varsa -ki bunu insan rahatlıkla anlar- önce anlayamadığım için kendime kızarım. Sonra o çok güvendiğim insanı takip ederim. Hal tavırlarına bakarım. Ardından bunu dile getirmeyeceğini bile bile sorarım. Yalanlarını gün yüzüne çıkararak kıvranmasına şahit olurum. Affetmiş imajı vererek son bomba için intikam yeminlerimi gerçekleştirip unutamayacağı bir iz bırakırım.
Hemen numarayı ararım kimsin diye sorarım sonra sevgılımın peşine adam takıp takip ettırırm alfatıyor mu diye telefonla alfatıyorsa takıp uygulaması var onu indirirım onu takip ederim sonra eğer aldatmış ise onu doğduğuna bin pişman ederim
çok sakin bir şekilde ararım konuşurum sonra sevgilimle yine çok sakin bir şekilde konuşurum sonra o kızın saçını başını tek tek yolarım sonra sevgilime bıçak çekerim ama öldürmem korkuturum ki bidaha öyle yapmasın
Araştırırım o mesajı kim attı niye attı gerçekten aldatıyor mu yoksa takıntılı bir manyak mı mesaj attı sevgilimin bütün sosyal medya platformlarınk kontrol eder telefonunu araştırır sonrasında takip ederdim baya dedektiflik yapardım 😂
O kişiye kanıtını sorarım eğer kanıtlayacaksa 24 saat içinde kanıtlasın eğer kanıtlamassa engellerim hm sevgilimle de hiç sorun yaşamam telefonu takibe alırım sevgilim olsaydı eğer aldatsaydı ilk ben bilirdim.
Birde karşıdakinin gogle hesabına girmen lazım eee sevgilinden bir şekilde şifresini öğrenmen lazım. Mesela şu an annemi takibe almışım geçen yengemlerdeydi dedim ki yengemlerdemiydin nerden biliyordun o yengemde olduğunu dedi😂🤣 eeeee bu zamanda kimseye güven olmuyor ne yapalım. Ama interneti ve gps si açık olmalı zahmetli birşey değil bana göre
internetten telefon kayıp google yazıyorsun karşıdakinin google hesbına girip karşıdakinin telefonunu seçiyorsun karşıdakinin eğer interneti açıksa sarjının yüzde kac olduğunu da görebiliyorsun.
Canlı ispat olmadan hiçbir şeye inanmam böyle bir şey gösterilse dahi bir de kendisinden dinlerim ona göre hareket ederim. Hiçbir zaman başkasının aklıyla değil kendi aklınızla yola çıkın.
once sorgular ne bildigini ogrenirim polnetten numarasini arastirir kisiyi tespit ederim oyle bir sey varsa ogrenirim yoksa iftira atan kisiyi pisman ederim :)
Benim sevgilimin arkadaşı yazmıştı. Daha doğrusu onun hesabının sende hala ne işi var tarzında şeyler söylemişti ne alaka dedim onun sevgilisi var demişti. Ben de elime ne geçtiyse fırlatmıştım sinirden. Ama çok inandırıcıydı...
Vala beni eski yeni sevgilisi aradı ayırdı bir güzel... Barıstık falan dedi.. Siz olsanız ne yapardınız? Simdi Nisan yapmıs evlenmiştir de... Diyorum ya ask lanet uzak durmak lazım.
En İyi Cevaplar