Hafif loş olan sorgu odasına çağırır, #çapraz#sorguya çekerim. En ufak mimik hatasında kellesi gider😂 Şaka yapıyorum tabi , onun genel duruşu ve bana verdiği güven yeterli olur benim için gerisi ne söylerse ne yaparsa yapsın , huzurumuzu bozamazlar
bilinmeyen bir numaran böyle bir mesaja karşı temkinli olurum öncelikle kanıtı var mı nereden biliyor bunu diyelim ki kanıtı var göstersin o zaman yine inanmam belki en azından duymak isterim muhatabımdan
ama bazen de hissetmem kafi en sonunda hissettiğim çıkıyor ne kadar inkar etse de dediğim sorduğum şüphelendiğim şey oluyor..
sonunda birisi beni aldatıyorsa eşim ya da sevgilim sıfatı ne olursa olsun beni değil ancak kendini kandırmıştır değil mi?
Halihazırda sevgilim olmadığından kim trollüyor acaba diye düşünüp bulmaya çalışırdım 😅😅
Soruya asıl cevabı vereyim: Henüz yeteri kadar güvenmiyorsam ne sevgilime ne de çevreye çaktırmadan bu iddianın üzerine gider, araştırırım büyük ihtimalle. Yeteri kadar güven oluştuysa umursamam bile. Kim ilişkimi bozmaya yıkmaya çalışıyor bunun üzerine uğraşırım.
Telefonum bilinmeyen numaralara kapalı olduğu için bunu söylemek isteyen kişi önce kontörlü hat almalı oda kendi adına olmalı ki onu bulma ihtimalim olmasın. Hadi diyelim hepsini halletti beni aradı ve kocan seni aldatıyor dedi. vereceğim cevap net yanında mıydın? Olur du... Çok ciddiye almazdim, tekrarı olur devam ederse savcılığa bildiririm kendi düşünsün.
Sorarım bu ne diye. O da bir şey yok der. Başka ne yapabilirim ki bir sms harici kanıt yoksa. Içimdeki kurtla uyumaya çalışırım. Uzun vadede devam niteliğinde kanıtlar olana dek.
Arastiririm o esimin varyaa 😊telefonunu hemen bana ver derim. Kuzu kuzu anlat neler oluyor bana boyle bir mesaj geldi itiraf edersen affederim kendim ogrenirsem kotu olur derim. Itiraf ederse bir kerecik aldattim zart zurt derse onun telefonunu arabasini cuzdanini elinden alip ustunu basini yirtarim kapinin onune koyarim. Gozumde canlandi birden yaaaa civdivdiimmm ben durduk yere niye boyle oldu ki esimde yok benim 😅
Sevgilimin eski sevgilisi bana ve ona ayrı ayrı seni aldatıyor sevgilin diye yazıp bizi ayırmaya çalışmıştı. Böyle kişilere prim vermemek önemli. Eğer iyiliğini isteyen biriyse zaten neden gizli numaradan arıyor? Mesaja asla cevap vermem. Şüpheleceğim bir durum hissettiysem kendim ardı arkasını soruştururum.
Tek kaşı kalkmış emoji '🤨' atardım. Bence 'Sen hayırdır?' karşı tarafca farklı algılanabilecek şekilde. Adres vs attıysa gider bakardım ama mesaj olarak "Ben ona güveniyorum" yazardım. Yani gidip göz atardım doğru mu diye. Ama güvenirdim genel olarak eşime ₪
Umrumda olmaz. Eğer gerçekten doğruluğu varsa bu bilinmeyen bir numaradan öğreneceğim bir şey değildir. Eğer bu msjı atma cesaretini gösteriyorsa bunu kanıtlaması gerektiğini de akıl edebilir. Aksi takdirde çokta ciddiye alınacak bir durum değil yani.
benim telefonumda arama kaydedici her zaman açık kayıtlı olan sesi manita varken bişey demeden açarım verdiği tepkiden anlarım zaten aslı astarı olmadığının. kaldı ki telefon numaramı bilen 6-7kişi var güvendiğim kişiler (aile) rast gele numara çevirip biri öylesine de yapmış olabilir takılmam pek
Yeni evliyken bir kadın aradı beni. Karın benim kocamla ilişki yaşıyor dedi. Karım nasıl biri, benim telefonumu nereden buldun dedim. Anlattı bir kadını. Anlattığı kişi karım değil başka biri çıktı. Hangi şehir dedim, şehir de başka çıktı. Sen yanlış kişiyi arıyorsun dedim.
Vallaha hemen öyle Cat diye inanmam birkac gün eşimi izlerim neler yaptığını telefonunu falan kurcalarim kanıt ararım eğer doğruysa bişey demem bende onu aldatiririm öyle devam ederiz aldatmiyorsada banane gene aldatirim jshshsh
Hiçbir tepki vermem. Tanımadığım birinin bir mesajıyla kimseye hesap soracak da değilim. Hayatımdaki kişinin beni aldatıp aldatmayacağını hissedebilecek kadar zeki olduğumu düşünüyorum. Zaman içinde her şey belli olur zaten.
Kendisinden kanıt rica ederim. Kanıtı olan konuşsun, olmayan da ebediyen sussun. Bu mesajlara doğruluğunu iyice araştırmadan itibar edemem. İçime kuşku düşer mi düşer ama doğruluğundan emin olmadan eşime/sevgilime "karaktersiz" damgasını yapıştırmam.
İlk etapta bunu iddia eden kişiyi kaideye almamış gibi davranır, olayın aslını çözene kadar normal bir şekilde davranırım. Baktım böyle bir durum var, kanıtları biriktirip, boşanma işlemlerine geçerim
Yalan yok biraz gerilirim ama ciddiye almam. Böyle bir arama bende şüphe uyadırıyorsa ya ilişkim ya da evliliğim çoktan bitmiştir zaten ve farkındayımdır. Devam edebiliyorsam o benim hatamdır.
Geldi başıma geçenlerde sevgilin iki gün önce benimleydi seni aldatıyor bana aşık sen canım anlamıyorsun dedi halbuki sevgilim o gün benimleydi jshshe bir ay sonra da ona aynı mesajı atmışlar
Hemen inanmam, son zamanlardaki hal ve hareketlerinde değişiklik var mı diye hafızamı sorgularım. Çevresinde ondan veya benden rahatsız olan biri oyun oynuyor olabilir.
Buna benzer bir şey yaşamıştım hatta kız hamileyim sevgilinden demişti o sıra bir kafede oturuyordum çağırdım delilin varsa gel vereyim yolunu demiştim valla ne gelen oldu ne giden her duyduğunuza inanmayın insanlar çok tehlikeli.
Valla üzülerek söylüyorum normalde feminen bir yapım var ama şimdiki kadınlar çok tehlikeli önceden varsada utanır saklarlardı ar namus bilirlerdi şimdikiler çok free erkekler bile daha utangaç Allah böylelerinden korusun bizi 🙏🏻
Bilimeyen numara değil bilinen bir numaradır. Sana kalmış derdi tasası, sen kendi önce koru derdim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Maalesef buna benzer bir şey yaşandı insan önce şaşırıyor sonra karşıdaki kişiye soruyor saçma sapan bir kaosun içinde buluyorsunuz birden kendinizi ben bu kaosta izleyiciydim babamın böyle bir şey yaptığına inanmıyorum
Deli mi ne der kapatırım , ıkiside yok sonucta hgfds
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
keşke bılınmeyen numaradan bırısını arabilsem. cunku iş arkadasım mudurumuz ile kocasını aldatıyor ve bunu kocası bılsın ıstıyorum ama beceremıyorum. adama fake meıl hesabından meıl atsam dıyorum gızlı numaradan arama ıhtımalım yok kapatmıs gızlıye telefonunu.