Böyle Bir Özür Mesajı Alsanız Ne Yaparsınız?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

"Selamun Aleykum. Böyle bir şey yaptığım için kendimi çok kötü hissediyorum. El şakası seven biri değilim. Bırak böyle birşeyi normal temaslar bile hoşuma gitmez. Bu yaptığımı şimdiye kadar iki kere yaptım biri m***** diğeri sen. İkinizde çocukluk arkadaşımsınız. İkinize yaptığımda da amacım sadece o konuşulanların unutulmaması için bir hatıra oluşturmaktı. Yoksa kızdım diye, haddini bildireyim diye, laflara alındım diye değil. İyi bir şey, güzel bir şey yaptım demiyorum. Şimdiye kadar art niyetsiz iki kere yaptım. Bundan sonra ise ne sana ne de bir başkasına yaparım. Ya bana istediğinizi söyleyebiliyorsunuz, kendimce değer verdiklerime sovebiliyorsunuz, benimle istediğiniz gibi eğlenebiliyorsunuz. Başkalarının yanında söylesem belki de yine beni 'zor durumda bırakacak' seyleri yanınızda konuşabiliyorum. Niye? Çünkü aramızda bi hukuk var, karışıklıklı bir sevgi, saygı, güven var. Bunun hatrına sen de bi eşekliğimi bağışla. Ne var yani? Bi anlık art niyetsiz ve niyetimin ne oldugunu belirttiğim bir el ayarsızlığıydı. Bir daha olma ihtimali de yok. Özür diliyorum. Bu eşekliğimi bağışla. Bana yapılsa ben de senin gibi yaparım. Ama sinirim geçince de karşıdakinin samimiyeti ve aramızdaki hukuk, sevgi ve saygının hatrına zamana yayarak da olsa bağışlardım. Valla benim de çok canım sıkıldı la. Kıymetini de bil bak sevdiğim avrat olsa bu kadar dert etmem. Olmazsa cuma günü kürekle döv.
Böyle Bir Özür Mesajı Alsanız Ne Yaparsınız?