Barışma garantili sevgiliye özür mesajınız nasıl olur? Kırdığın birine özür mesajı atılmalı mı? Sevgiliye pişmanlık mesajı uzun şekilde nasıl atılır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Barışma garantili sevgiliye özür mesajınız nasıl olur? Kırdığın birine özür mesajı atılmalı mı? Sevgiliye pişmanlık mesajı uzun şekilde nasıl atılır?

Selaam 🌺
Kendini affettirmenin binbir türlü yolu var, peki sen hangisini seçersin? Ben sürpriz yaparak affettirme taraftarıyım. Sürprizler beni çok mutlu eder, hem bana yapılması hem de yapmayı çok severim. Affettirmenin bir yolu da upuzun mesaj atmak olabilir. Sevgiliye özür mesajı uzun duygusal, samimi olmalı. Kırdığın birine özür mesajı atmak kolay olmayabilir. O yüzden buradayım, sizlere bu konuda yardım etmeye geldim. 😊
Her ilişkide zaman zaman ayrılıp, barışmalar, küsmeler, gel-gitler olabilir tabii. Önemli olan bu sorunların üstesinde gelip, yola devam etmek. Şimdi sevgiliye özür sözleri nelermiş bir bakalım:
Sevgilimize karşı bir hata yaptık ve onu üzdük. Yaptığımız hatanın da farkındayız, peki kendimizi nasıl affettireceğiz? Şimdi de sevgiliden af dileme sözlerine bir bakalım. Umarım bu sözler onun yumuşamasını sağlar.

Sevgiliye etkileyici özür dileme mesajı atarken, kendi hisselerimizden ve pişmanlığımızdan bahsetmeyi unutmamalıyız, hadi örneklere beraber bakalım.

Geldik en anlamlı özür dilerim mesajlarına... Anlamlı mesajlar atmak daha kolay affettirebilir, gelin bu mesajlara bir göz gezdirelim.

Uzun duygusal özür dilerim sözleri yazarken yaşadığınız o güzel anılardan bahsedebilirsiniz. Sürekli olarak güzel anıları hatırlatarak o günlere duyduğunuz özlemi anlatın, bence bu yöntem işe yarayacak. 😉
Selam 🌹

Bazen istemeden ve elimizde olmadan sevdiğimiz insanın kalbini kırabiliriz, bazen hiç farkında bile olmayız ama bir kalp kırılmıştır bile. Sevdiğimizi kırgın ve üzgün görmek istemeyiz ve o yüzden de onun gönlünü almak için uğraşırız. Bazen ne yapacağımızı bilemeyiz bile. Fakat kırdığımız kalbi kalp yumuşatmak, güzel sözlerle özür dilemek kimseyi küçültmez, özür dilemek erdemliktir (Klişe ama gerçek). Özrümüz asla yüzeysel olmamalı, aynı zamanda gelişi güzel seçilmemelidir. Derin ve içten olmalıdır. Ancak o zaman o kalbi onarmamız mümkün.

"Aşk özür dilememektir." yazıp gönderirim. Zaten aşıksa, hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam ederiz😏
Aşkın asla garantisi olmaz.
Ama her birliktelik eninde sonunda ayrılık garantilidir. :):
Cevap
100Cevap
"Aşkım uzat dudağını öpeyim de barışalım" derim ve alnından öperim..😅😅
😀😀😀
Merhaba, bence bir daha o hata neyse onu yapmayacağınıza dair samimi bir şekilde özür dilemek ve küçük bir hediye alarak mümkün olabilir. Uzun mesaj atmaya gerek yok bence ama ikna edebilmelisiniz yani ikna edici cümleler kullanmak önemli bu durumda.
Sensiz yaşamak haram be sevgili haram yemekten bıktım, boğazımda ve kursağımda kaldı. Nefes alamıyorum gel kurtar beni :) :P :D
O an barışma garanti olsun diye mesaj yazmam. Hatamı telafi edicek, o an içimden ne geliyorsa onları yazarım..
Bazen ne kadar çok sevsek de küçük hatalar yaparak ya da büyük potlar kırarak sevdiklerimizin kalbini kırar ve onları hiç istemeden de olsa incitiriz. En kötüsü de sevgilimizin, kalbimizin yarsının kalbini kırmaktır. Bu gibi durumlarda en güzel merhem kalp yumuşatıcı sözlerdir. Unutmamalıyız ki sevgiliye özür mesajları sevgilinin gönül teline dokunmalı ve Zülfi yâre kadar ulaşmalıdır. Bu nedenle özür mesajları sevgiliye asla yüzeysel olmamalı ve aynı anda da gelişi güzel seçilmemelidir. Nasıl derler? Kişi kabahatini bilirmiş… Bu yüzden kabahatiniz ne denli büyükse, özrünüz de o denli büyük ve sevgilinin karşısında ki mahcubiyetinizi vurgulayıcı niteliklerde olmalıdır. Ama her ne olursa olsun bu konuda da korkmak ve çekinmek yok. Suçunuz hangi koyulukta olursa olsun sizlere deva olabilecek olan yüzlerce sayıda sevgiliden özür mesajı yayınlıyoruz. Eğer sizde yakın zamanda böyle bir gaf yaparak sevdiğinizin kalbini incittiyseniz iştesize derdinize dermen olacak olan kalbe merhem sevgiliye özür mesajı sözler.
Eğer seni kırdıysam
Darıl bana
Ama bir gün beni ararsan
Bak ruhuna
Birden gecem tutarsa
Güneşi çevir bana
Sevgilim bağışla
Biraz zor olsa da
Affet beni akşamüstü
Gölgem uzarken
Öğleden sonra affet
Ne zaman istersen
Affet beni gece vakti
Ay doğmuş süzülürken
Sabaha kalmadan affet
Tam ayrılık derken
Çünkü sen çölüme yağmur oldun
Sen geceme gündüz oldun
Sen canıma yoldaş oldun
Sen kışıma yorgan oldun...
Müslüm Gürses'i Saygı, rahmet ve sevgiyle anıyoruz...
Yakutum , kızılateşim...
Sonuna kadar oku lütfen...
Ben ayrılmak istiyorum. Bu dünyadan, senin içinde olmadığın herşeyden, alışkanlıklarımdan, yalnız uyuduğum tek kişilik yatağımdan, en sevdiğim ne varsa hepsinden ayrılmak istiyorum.
Senin haricinde herşeyden ayrılmak istiyorum. Seninle bir hayata başlamak, seninle uyuyup seninle uyanmak, seninle tüm tabularımı yıkmak, benliğimden geçip biz olmak istiyorum.
Bu ayrılıkta bana yol aarkadaşı olmanı istiyorum. Seninle gülmek, seninle ağlamak istiyorum. Aile olmak istiyorum, yuva kurmak istiyorum. Kadını ol istiyorum, sesin olsun evimin her yerinde ve kokun olsun yastığımda...
Aslında hepsi bir yana, gölgen bile yeter mutlu olmama...
Ne dersin, beni affedip, benimle evlenir misin?
...
Arkadaşlar çıtayı çok yükselttim galiba ama, barışma garantili diyince kendimi tutamadım :)
Bunu yazacak kimsem yok, bir gün buna değecek biri olursa, ve bir hata yaparsam onu üzen, belki yazarım...
fazla abartı kelimeler gibi geldi kulağa.
@lobsterisblue çıtayı çok yükselttim diyip, ben de abartılı olduğunu belirtmiştim zaten :)
haha, pardon o zaman 🤷🏻♀️
@lobsterisblue rica ederim :)
Benim öyle mesajım olmaz. Ya tam silerim ya da silmem. Hem öyle özür dileme konularında pek iyi değilim. Belki beni seven insana yaparım. Sevdiğim insana yapmam. Çünkü bu genelde hep tek taraflı oluyor. Beni seveni severim, onu kırmamaya üzmemeye çalışırım.. ha 1 hatam olursa normal erkek adam gibi yüzüne söylerim. Mesajla uğraşmam. Benim için böyle daha ciddi olur. Mesaj nasıl deyim daha kolay gelir insana. Ama yüzüne söylemek işte o çok zor. Benim de bazı kişilere istemeden yanlış yaptığım oldu. Ama bazen de olur. Ne kadar çok özür dilesen de dile hiç 1 faydası olmaz. Çünkü o bunu kasıtlı olarak yaptığımı zanneder. Ben ise kuralları bilmediğim den yaptığımı söylesem de 1 şey değişmeyecek. Yani bazen bazı hataların özrü olmaz. yani ne kadar özür dilesen de kar etmez. Anca herşey zamanla olur. Olacağı varsa eğer...
Dudaklarında tebessümü görmek en sevdiğim şeydir bilirsin. Lütfen bu dargınlık bitsin artık ve senin dudaklarına tebessüm ve benim de baharım geri dönsün. Senden yaptıklarım için çok özür dilerim aşkım’
Hayatta hiç kimseden özür dilemedim ama sen benim hayatımın ta kendisi olduğun için tüm gururumu ayaklarının altına sererek senden her şey için özür diliyorum aşkım, ne olur affet beni’
Odunluk yaptiysa ki bu muhtemel bir durum kaliteli odun olduğunu ispat etmeli. Ve onu yontacak ustanın yine kendisi olduğunu kanıtlamalı yoksa kovuk olan ağaç gibi göz ardı edilir.
Sonrası için ise barışmak için değil bozuşmamak için uğraşılsın
Seven insan okdr meyilliki affetmeye buyuzden ne desen ise yariyor ama bu bana yetmez kenidisini gercek manada herseyim oldugunu tekrardan hissetmesi icin tekrardan ne kadar degerli oldugunu bilmesi icin tum ictenligimle samimi cmleler kurarim bazen bilgi tazelemek cok faydalidir
Sevdiğim... Yaptım bir hata. Bu acz olmuş bedevi bilmez ki halini. Bilmez ki senden başka bir bülbül. Sevdiğim... Kaç yıl oldu bekledim seni, biz olalım diye. Bizi bırakma. Yaşamımın anlamı olsun. Soluğum, oksijenim, senle hayattayım. Ne olur bırakıp gitme şu acz olmuş bedevi yi...
izleyin lütfen her izlediğimde hunharca kahkaha atıyorum abi😂😀😁
Tülay geri dön 😀😀😀
neolur tülay geri dön
Tamamen sevgilinin anlayışına bağlı.
Ona söylediğinden ne anladığı ya da anlayabileceği önem arz eder.
Şiir Veya destan işe yaramayabilir.
Tek bir "özledim" kelimesi kalbini eritebilir..
-Ya küsüz ama çok acil birşey sormam gerekti, senin aldığın kazağımı bulamıyorum :'(
+Ben nerden bileyim nereye koydun?
-Bana gel birlikte arıyalım 😈
+... pislik, biliyorsun dimi kazağın yerini? :)
-Hayır 👼 ama bakmadığım yer bir yatak odam kaldı 🙃
Hanımların dikkatine. Barışma garantili özür mesajı ayağınıza geldi. Özür mesajı, af dileme, yolundan döndürme mesajları 5 dakikada yazılır, hemen teslim edilir.
Son zamanlarda seni üzdüğümü fark ettim ve bunun için gerçekten üzgünüm. Yaptığım hataların farkındayım ve seninle tekrar barışmak istiyorum. Senin için önemli olduğunu biliyorum ve ilişkimizi daha da güçlendirmek istiyorum. Lütfen beni affetmeni ve birlikte bu zor zamanı atlamanın bir yolunu bulmamıza izin ver. Seninle olan her şeyin değerini biliyorum ve seninle yeniden bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum.
Bilerek yapmadım, isteyerek yaptım 😂 yine olsa yine aynını yapardım 😂 seveceksen böyle seveceksin, böyle sevmiyceksen s. git hayatımdan, bulunmaz Hint kumaşı değilsin 😂 ehehehe
Ben aptalın tekiyim senin gibi bir kadını uzdum icin kendimden nefret ediyorum sana bunlsri yasattim ben daha buyuk acilari hak ediyorum hakkını helal et bidaha gorusemeyebiliriz!
Sucum buyukse bu mesaja kesin doner kesin 😂
En son barışma mesajımı atıyorum sana kızsam da küssemde sana köpek gibi aşığım ve seninde en umursamaz anında bile beni sevdiğini biliyorum birazdaha burnumu sürttükten sonra neolur beni affet dayanacak gücüm kalmadı
Sms ile ayrılmak falan oluyor da barışmakta mı oluyor ya? :D
Bu ilişkiler nereye gidiyor böyle azizim? :D :D :D
Beraber yürüdük bu yollari iyiki yürüdüm mutlulugnun tadi hala damagimda kaldi ama bazen damagima agir geldi istesemde istemesemde özürdilerim bu yolu bos birakmayip seninle devam dolduralim:))
Dünya ortadan ikiye bölündüğünde bu konuda oluşan fikirlerimi beyan edebileceğimi söyleyebilirim. Aksi halde böyle gereksiz ve yersiz bir konu için, tek bir hücremi dahi ziyan etmek istemeyeceğimdir.
Beşiktaş'tan daha çok sevdim seni. 90+ da yediğimiz golden daha fazla can yaktın. Dayanamıyorum artık. Şu gün şu saatte şurada beklicem seni... ne olur gel...
Gider yüzüne karşı konusurum vacgecemedıgımı onu ne kadar sevdıgım yaptım hata ıcın ozur dıler kalbını almaya calısırdım mesajla olacak ıs degıl bunlar
Günümü aydınlata güneşim, gün ışığım can evim sensiz karanlıktayım. Bilirsin ben karanlıktan da korkarım.. Gel aydınlat gecemi seni çok özledim özür dilerim..
1 sene önce ne kadar duygulu ve aşıkmışım... şimdi kendime bakıyorum ve beni bu hale sokan duygusuz, ruhsuz bir kadına çeviren herkesi allaha havale ediyorum.
barışma garantili bir mesaj henüz icat olmadı.. Yaptığın hatanın farkında olman, bunu samimi ve içten bir şekilde dile getirmen, onu , bir daha böyle bir hataya düşmeyeceğine emin etmen yeterli..
Ülker cikilotali gofret aldım yer misin diye mesaj atıyorum
Gülücük yolluyor 😊
Sonra öpücük 😍😘
Hopp barışıyoruz 😋
Merak ediyorum neden garantili olsun sen özrünü dile haksızsan tabi kabul ediyosa eder etmiyosa yol orda niye bukdr uğraşıyosunuz?
hahaha özür mesajı atmam canım istediğinde hadi buluşalım derim olur biter :) sende aynısını yap eldeki kuş köpek olmuş zaten :)
Valla onun bana kendi annesinden tiksindigi mesajı olabilir benim ona seni seviyorum demem olur herhalde 😂 yok oldum gaynanalar 😎😎
barışma garantili sevgiliye bir şey yazmaya gerek yok yetkili servisine götür garantisi devam ediyorsa
Kocacıgim evine geri dönnn 😂 ex aşklarım genel olarak mavi gözlü olduğu için maviş kocacım da olabilir kdkxkd
Sevgiliye rest çekip, özür dilemeniz gereken durumlarda onun özür dilemesi sağlanır.
Mesajla yapmam bu işi karşısına çıkıp aniden gözlerine bakıp üşüyorum derim
2 tane oynayan kedi videosu gönderip seninle böyle olabilirdik derdim :)
mesaj atmam yüz yüze söylerim ona bakarak ve sarılarark
Bunlara gerek yok arkadaşlar içinde karsıdakine dogru çarpan bir kalp varsa tamam özür dilerim yapmam bir daha deyince eriyor için zaten :)
Hataliysam ve o hakliysa sen haklıydın derim. Kabul edesi varsa konuşur zaten. Daha başka ne diyebilirim ki özür dilemek için
Erkekler uzun yazıları okumayı sevmez o yüzden sadece özür dilerim yazsan yeterli olacaktır
ben senin degilmiyim gel de al beni benden falan derdim 😂
En çok sana yakışırım özür dilerim aşkımm, bugün istediğin şeyi yapılım mı 😘
Belki işe yarar
İstediğin şeyi derken herşeye açık mısın
@satiriasis____ çoğu şeye
Ya seni arzuluyor ise
@satiriasis____ ciddi düşünüyorsa beni ailelerde biliyorsa bakarız ama ciddi deilse başka şekilde kandırırım artık işe yararsa
Aileler biliyor ikizin ağzından çıkacak lafa bakıyorlar ama çocuk seni deli gibi istiyor
Barışacaksan adam gibi barış özür dilememi bekleme.
Mesaj yerine karşıma alıp sarılmayı tercih ederim..
Seni seviyorum... yerse... yemezse yemesin sana sevgili mi yok bro :)
Senin kokunu özledim hep yollarınj gözledim götür beni gittiğin yere...
-Özür dilerim.
Genelde asla yapmadığım için dilediğimde mutlaka ciddiyetini kavrar diye düşünüyorum.
Dur bekle hemen yazma , o kişi seni gerçekten seviyorsa geri sana gelecektir.
Hiç özür dilemedim bu güne kadar 😁hep ona özür diletecek şeyler yaptım
garantisi yok ne yazarsan yaz istemiyorsa istemiyordur ölüyorum desende umrunda olmaz
Bennn seni çook sevmiştim sen neden bena beyle yaptın dııırıt dııırıt😅
@vanilin07 dırrıt dırrıt😂😂
Evine giderim kapıyı aç yazarım. Yanındayken kendini affettirmek daha kolay olur ✩
off ben sevgili ask meskler umrumda olmuyor insan cabuk sıkılıyor ya
surekli birine asik olur insan kimse kimseye baglanmaz bence bir sure sonra ask mesk geciyor
bennim eger olsaydi kocam yok ya ben kirilsam olmuyof yani onu direk hayatimdan siliyorum nedense cok cabuk sogurum ben
offf biktim ha senden ne istiyon ya benden pof 😡
of sanane ne istiyosun o zaman benden sıkılmaya basladim he
ne diyon be mal
sensin terbiyesix defol defol defollllllllll
sen hayla burdamisin be yeter yorumlarima gelmeyin artik
banane benim ciktigim yok sen yaziyosun
sanane he sa na neee
offf sanane ya biktim he senden cukunu kesc
ya bir git salak
sensin mal sapik
biktim senden ya derdin ne senin
kene gibi yapistin yorumlarimi birakmadin ya
sanane yorumumdan seni niye ilgilendiriyo git baska kizlarinkine yorum yap offfffgfg
ne diyosun be salak
ne baskasi be salak beyninde var mi senin ayyyyy yeterrr bunaldim ya
off acim ya canim hamburger cekti keske bir suru hamburger ve ice tea olsa onumde😦
banane almasinlar istemiyom zaten hih
ne fake ya benim kendi hesabim salak
defol
ben senin agzina...🖕😂
ya bir git salak
O an ki ruh hali ile bilemiyorum. Sadece özledim de yazabilirim herhalde.
Mesaj atmazdım, mesajımı yüz yüzeyken iletmesini tercih ederim. Mesaj atılınca naza yatılma oranı çok yüksektir.
Senin adına konuşuyorum. Ayağının altını opuyum b.. yiyim diyebilirsin kesin affeder
ooo o her kadının mesaj alma anlayısı farklı değişir bu
İçimde senin sevginle büyüttüğüm emeklerim ve tecrübelerim bir şansımın saha olduğunu söylüyor...
Uzatma olum affet işte özür diledik sen kimsin nazlanıyosun 😂
Mesaj da neymiş. Bir demet papatya ile karşısına çıkar, özürümü dilerim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?