Sizce bu hırs mı sona ne olur?

Yaklaşık 2 ay önce bir ablam vesilesi ile bir arkadaş ile tanıştım o zamanlarda Sevgilimi yaratmış olduğu psikolojik sorunlar yüzünden ilişkiye kapalıydım Ama bu çocuk hiç pes etmeden 2 ay boyunca Bana çıkma teklifi etti 2 ay boyunca her seferinde ben arkadaşım dedikçe Belki ileride olur dedim Daha sonra her gün görüntülü konuşuyorduk her gün mesajlaşıyorduk sevgili gibiydik Ama sevgi değildik ben o çocuğa bir şeyler hissetmeye başladım ve kıskanmaya başladım Bu yüzden de kıskançlıklarıma yansıttıktan sonra bana bir sevgili miyiz Niye böyle davranıyorsun dediğinde Sustum ve saatler sonra mesaj attım ben artık teklifini kabul ediyorum diye daha sonra bu çocuk da bu sefer bana geldi Biz arkadaş kalalım dedi Sevgi ilgi var mı emin değilim ama son birkaç gündür resmen umursamadığın bir insan için taktik arıyorum hırs mı oldu yoksa gerçekten seviyor muyum emin değilim ama 2 ay boyunca Bana çıkma teklifi edip peşimden ayrılmayan insanın Bugün beni umursamaması beni gıcık ediyor bunun sonu ne olur?

Sizce bu hırs mı sona ne olur?