Elimden geldiğince kısa anlatmaya çalışcam tanımadığım birilerinden fikir almaya ihtiyacım var.
2 senelik evliyim başlarda her şey çok güzeldi eşimin düzenli bir jsi vardi devlet memuruydu kardeşleri iş kurdu ona güvendi birde doğuda görev yapıyordu düzenimiz yoktu 1,5 sene yaşadık doğuda toplamda 6 ay anca gorusebildik eve gelemiyodu falan herneyse geçtiğimiz Şubat ayında nerdeyse 1 sene oldu yani kardeşlerinin kurdugu işe gittik ilk etapta kendi gitti işte düzen kurana kadar 3 ay ailemin yanında kaldım ben onun ailesiyle konuşmuyoruz oncedende zaten aile bağları pek yoktu en son annesi düğünü bozmaya çalıştı bana ağır laflar etti son ana kadar düğün bozulur umudu vardı yani eşimde ondan sonra hiç görüşmedi kardeşleriyle konuşuyodu sadece herneyse kardeşlerinin orada 3 ay çalıştı sonra ev tuttu bende gittim ordaki işte battı 6-7 ay çalıştıktan sonra eşim benim memleketime gelmeyi teklif etti bana bende kabul ettim çıktık benim memelektkme geldik 1 aydan fazla ailemin yanında kaldık kardeşi çalıştığı parayı verecekte ev tutcaz diye bu sürede esimj iyce psikolojisi bozuldu annem söylenmeye başladı ev tuttuk çıktık 2 ay oturduk o arada iş bulamadık eşime destek veren kimse yok benim ailem hep yardım etti yine eaim bu süreçte kaç defa beni bırak git ben sana ne verebilirim artık falan diye lafalar etmeye başladı para yüzünden gidilirmi çalışcaz düzeltecez dedim hep sonra yılbaşında yine dedi sorun paramı dedim hem para hem başka şeyler anlasmayoruz bunların ustunede artık seni sevmiyorum dedi bunun üstüne daha ne diyim kabul ettim bosancaktkm konu aileye taşındı benim aileme babamda gitsin nerde çalışıyor sa çalışsın karısına sahip çıksın işi düzene girene kadar kızımızı bizde kalsın dedi bunu kabul etti ailenin hatırına kabul ediyorum dedi isim 6 aydada duzelebilri 1 senedede dedi bende zoraki iş yapma ailem için kabul etme herşeyin düzelme ihtimali var mı dedim sana bağlı çocuklarımız bile olabilir ama bana ev ev diye tutturursan falan filan ailenin hatirida demem dedi diger gün evi bosaltcaktik sabah kalktı gitti nereye gidiyorsun dedim 2-3 gün bilmiyorum sonra haber verrim dedi boşanma konusu varken gidip aileisyle barışacaktı snrm şimdi memleketine dayısına teyzesine falanda gitmiş olabilir ailesinin yanında hiç bilmiyorum annesi oğlum ölsunde bize maaşı kalsın diyen insan anlasabileceklerini sanmıyorum ordaysa bile psikolojisin bozuldu diyorum baktı para pul yok bende gitmeyi kabul etmiyor um rezil etmemek içinmi böyle şeyler söyledi boşanmak istedi öyle olmasa ailenin hatrindiye kabul edermi bu işin sonu ne olur 1 kaç ay ayrı kalınca anlarmı ben nasıl davranmalıyım uzakmi normal mi kafam çok karışık ne yapmalıyım ailemin evinde bekliyorum öyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, yaşadıkların gerçekten zor ve yıpratıcı, bunu anlamak çok kolay. Şu an en karmaşık duyguların içinde olduğun belli, ama öncelikle sakin olmalısın 🍃. Eşinin bu dönemde yaşadığı psikolojik zorluklar ve sizin üzerinizdeki ekonomik, sosyal baskılar ilişkinize çok büyük bir stres yüklemiş. Karar vermek karmaşıklaşıyor tabii.
Eşinin kendince bir kaçış ya da çözüm aradığını seziyorum, ama tüm bu süreçte senin duygusal yüküne de saygı göstermesi gerekiyor. Şu an onun ne yapacağını bilmediğin bir durumdasın, bu çok anlaşılır. Onun kendi haline dönüp düşünmesi için biraz zaman tanıyabilirsin. Sen şu anda hem kendine hem de içinde bulunduğun bu zorluğa dair güçlü olmalısın. Aile desteğini yanına alman güzel bir fırsat. Fakat sen de boşanmak dahil olmak üzere tüm olasılıkları düşün ve kendi iç huzurunu önceliklendir 🤲.
Eğer eşin seninle konuşmak ve açıkça duygularını ifade etmek isterse, oturup sakince konuşabilirsiniz. Ancak unutma, ilişkinin devamı iki tarafın da çaba göstermesi ve eşit şekilde sorumluluk almasıyla mümkün olur. Sana düzen, sevgi ve güven sunamayan bir ilişki, hem senin hem de eşin için gitgide zorlaşabilir. Kendine karşı dürüst ol ama aşırı fedakarlık yaparak kendini yıpratma. Burası senin hayatın ve mutluluğunu hak ediyorsun! 💖