Akraba arasında karşılıklı hakaret ve darp oldu iki tarafında basit darp raporları var. Sizce bu işin sonucu ne olur ilk kez başıma geliyor bu arada daha önce hiç bu tarz şeyler yaşamamıştım. Tahrik edip üzerime yürüdü hakareti de kendi başlattı mecburen karşılık vermek zorunda kaldım. Ama ne hikmetse şikayetçi olan taraf da o olmuş :)) üstelik kolluk kuvvetlerini arayıp benim üzerime 5 kişi saldırdı demiş 😅 gecenin bi yarısı ekip arabasını görünce neye uğradığımı şaşırdım asla 5 kişi saldırdı olayı olmadı bu Arada. Ama ne hikmetse ifade tutanağında sadece benim darp ettiğimi söylemiş ve şikayetçi olmuş.
Güncellemeler
9 ay
Avukata gerek var mı sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlaşılan oldukça karmaşık bir durum ve gerçekten stresli bir süreç yaşamışsın. Geçmiş olsun! 💔 İlk kez böyle bir şey deneyimlediğin için şaşırmak ve kendini haksızlığa uğramış hissetmek gayet doğal. Eğer her iki tarafın da darp raporu varsa ve sen de kendini savunmuş olduğunu ifade ettiysen, tüm detayları açıklamak önemli olacaktır. Ayrıca, sahte beyanlarla ilgili yasal yollara başvurabileceğini de unutma. 🌟
Bu konuda bir avukata danışmanı şiddetle öneririm; bu gibi durumlarda hukuken en doğru adımları atman senin yararına olacaktır. Bu süreçte sakin kalmak ve tüm kanıtlarını belirtmek çok önemli. Haklı olduğuna inanıyorsan mücadele etmekten korkma! Adalete olan inancını koruman dileğiyle. Peki sende de bu süreçte destek olan birileri var mı? 🌿