Erkek kardeşim 17 yaşında ve gidip 14 yaşında birisi ile sevgili olmuş. Bunların arasında +18 şeylerde dönmüş. Sonra bunlar anlaşamamış kavga etmiş herhalde babası benim telefonumu aradı ve nerde oturduğumuzu sordu bende ne olduğunu anlamadım cevap vermedim. Sonra küfür ede ede karakola gidicez diyerek telefonu suratıma kapattı. Bu olayın sonucunda her iki tarafa da ne oluyor anlatır mısınız cezası nedir yani? Sürekli arayıp rahatsız ediyordu engelledik kızı da engelledik wp den de profil fotosu gelip gidiyor arada yani bilmiyoruz sonuç ne olcak
1- Karşı tarafın rızası oluyor ama sonradan şikayetçi oluyor
2- +18 olayları gerçekleştiren tek erkek değil
3- bu olayların hepsi sanaldan oluyor
( OLAY ÜSTÜNDEN 1 GÜN 11 SAAT GEÇTİ HALEN BİRİSİ YOK )
1- Karşı tarafın rızası oluyor ama sonradan şikayetçi oluyor
2- +18 olayları gerçekleştiren tek erkek değil
3- bu olayların hepsi sanaldan oluyor
( OLAY ÜSTÜNDEN 1 GÜN 11 SAAT GEÇTİ HALEN BİRİSİ YOK )
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kardeşini tepe koyarlar. Götürürler merkeze orda gönderirler cezaevine.
İyide ikisi de çocuk
Ve şikayet edeceğini söyleyen kişi bunu söylerken küfürler hakaretler etti telefonu sürekli rahatsız etti engelledik anca durdu
Kızın rızası varmış. Kızın rızasını gözetmezler zaten birey değil. Aile kızı hastaneye götürsün. Doktor bulguları anlasın o aileyi bile mikerler. Aile şikayetçi değiliz dese bile kimse kurtaramaz
Sanırım sen yanlış anladın
Olay gerçek hayat üzerinden olmadı
Sanaldan mesaj ile oldu
O zaman iş değişir. Aile bile uğraşmaz. Ama bunun dışında fiiliyata geçerse işler karışır ama aile şikayetçi olursa illaki bir yaptırım uygulanır. Çünkü cezası var. Bunu nitelikli cinsel istismar olarak degerlendirirlerse öyle ya da böyle bir takım yaptırımları olur. Gerci bunu kestirmekte zor.
Ya bilemem tabi de 1 günden fazladır kimse yok kapıda ve daha önce şikayet etse şimdiye gelmeleri lazımmış öyle söylendi
Ugrasmamislardir. Sadece sinirler gerilmiş. Gitmiş olsalar evinize gelirler ifadeye cagirirlardi. Ama iş sanalda değilde gerçekte olursa başınız çok ağrır. Kardesine söyle yaşı 17 olması kurtarmaz. Aklını başına alsın. Bundan yırtsa bie başka reşid olmayanla bir şeyler yapmaya kalkar çok sorun yaşar
O bence artık ders almıştır
Yeterince korktu ve ağladı hala da öyle
Ama aklıma takılan şey şu biz bu kızı WhatsApptan da ailesini falanda her yerden engelledik ama kız hala engel atmamış
Kıza ne bakıyorsun. Kız dediğin 14 yaşında birşey. Bundan mantıklı bir hareket beklememek lazım. Anlamaya çalışmakta boşa zaman kaybı
Doğru haklısın tabi de bizimkini yabancı bir numara bile arasa hemen ağlıyor ve hala da sakin değil korkuyor
Ya gelirlerse diye aglamadığı zaman yok
Bir süre ağlasın olayın ciddiyetinin farkına varsın. Gelmesine gelecek olsalardı gelirlerdi. Bu arada karşı tarafın ne yapacagida kestirilemez. Canını yakmak falan isteyebilirler. Bir yerlere davet falan ederlerse. Ozellikle o kızın telefonundan falan mesaj gelirse cevap vermesin buluşmaya konuşmaya falan gitmesin. Bu işler hiç belli olmaz. Kizin adı kirlenmesin ama cezasını biz keselim diyebilirler
Gelse bile korkudan cevap veremeyeceğini biliyorum
Ben dikkatli olun diye uyardım.
Teşekkür ederim yine de uyarınız için elbette ki dikkate alacağız
Babası özellikle 3-4 defa saatte arıyordu her yerden engelledik
Oldukça sinirlenmistir haklida. Ama savcılığa henüz gitmemiş olabilir. Gitmeme olasılığıda oldukça yüksek sonuçta sağda solda lafı çıkabilir. Dediğim gibi kardeşine zarar vermeyide tercih edebilir. Insan psikolojisi değişken her insan farklı farklı şeyler düşünüp farklı farklı tepkiler verebiliyor.
Ama onun da kızı böyle karşılık veriyor. Yani düşünsenize kızınız var ve gidiyor birisi ile oluyor düşünmesi bile kötü kabul ediyorum ama kızda resimler vs atmış ben olsam ondan çok önce kendi kızıma bakardım bu ne hal diye
Oda bakmıştır emin ol. Hatta kızın annesine de yüklenmiştir. Savcılığa suç duyurusunda bulunmamissa bile bu sebeptendir. Belki kızımı darp etmiste olabilr
Kızı daha önce şiddet görmüş ailesi tarafından bunu bana sevgilerken gelip anlatmıştı
Doğrudur. Neyse sende pek kafanı takma. Dedigim gibi buluşalım falan diye mesaj falan gelirse sakin gitmesin. Bir süre evden çıkmasın kardeşin. Savcılığa verirsede gerçi verecek olsa çokta verirdi o zaman da ifade falan verilir.
Gelse bile göndermem ki ve gidemez de bir kız için o kadar uzağa gidemez
Sen göndermezsinde vicdan yapar. Olaylar buyumesin der ya da ailesi gelir burdayım diye mesaj felan atar ondan dedim
Hayır hayır o korktu ve aklı başına gelmiştir kız buluşalım dese bile kabul etmeyeceğine eminim numaralarını da kendi eliyle sildi
Ve çıkıpta 130 km gider mi akıl sorusu orası
Rıza önemli değil reşit biriyle ilişkiye girmek tecavüzdur
Reşit olmayan biriyle*
İkisi de reşit değil
İkiside değil bu arada
Ve olayın üstünden 1 gün 11 saat geçti
Olsun sorun yok bunda tecavüz olarak geçer şikayet edilen taraf olarak kardeşin kıza tecavüz etti sayılır.
Bunun cezası ne olur peki o da hakaret etti ve fotolar vs attı sürekli arayıp rahatsız etti
Dostum hakaret tehdit falan varsa delil olarak sakla onları. Ceza ne olur bilmem. Dava Acarlarsa hakim ne der bilemem ama dava acilmayabilir. Hakim siklemez belki
Peki sizce şikayet etmeye gitmişmidir o kadar hakaretten küfürden sona
Sonra*
Eder neden etmesin ki
Peki etti ise bize ne zaman ulaşırlar
Bilmem sabah gelirler herhalde
Olay üstünden 1 gün 11 saat geçti ama
Mağdurun yaşı 15’ten de küçükse rızası olsa bile cinsel istismar suçu meydana gelir. Çünkü, 15 yaşından küçük çocukların rızası geçerli sayılmamakta, ceza hukukunda hukuka uygunluk nedeni olarak kabul edilmemektedir.
Peki bunun cezası ne olur foto falan atmış kız kendisi ve ailesi de çocuğu arayıp küfür ede ede şikayet edeceğini söyledi 1 gün 11 saattir kimse yok belki korkutmak için yaptı bilemiyorum
Ülkede adam öldürüyorlar bişey olmuyor çok kestiremiyorum bence bişey olmaz
Adamda malmış kendi kızında yapıyor ya sizde gidin senin kızın bizim oğlumuzla böyle yapmış deyin ne saçma
Valla şans bizimi bulur bir bakarsın adamı ceza evine atarlar adam orda gidip adam öldürür serbest kalır
Sence bu saatten sonra gelen olurmu 1 günden fazladır gelen giden yok
Belli olmaz ama sanmıyorum
Ailesi sence uğraşır mi peki ve bu saatten sonra gelen olurmu
Sonuçta mesaj üzerinden olan bişey
Ben olsam kendi çocuğumu uyarırım erken olduğunu söylerim çok farklı insanlar var ama dediğim gibi sanmıyorum
Bizim ki inanmıyor ama hala korku içerisinde
Ya gelirlerse diye kalbi tutuyor resmen
Telefonunu yabancı bir numara bile arasa ağlıyor
Siz de bu süreçte en azından şimdilik üstüne gitmeyin derim
Ama iyi de bırakalım da psikolojisi mi bozulsun zaten çabuk kırılan ağlayan birisi
Tutmasan 7/24 ağlar öyle biri
Destek olun yani kızmayın zaten büyük bi tramva atlatıyor
Yok hayır kızmak asla olmaz şiddet vs seven birisi de değilim
Ağlamaması ve unutması için sakinleştirmeye çalışıyoruz ama unutsa bile aklına tekrardan geliyor
Bişey olmuyomuş de 😂
Aga bunu dedikten sonra gelirlerse eğer çocuk kalp krizinden gider orda
O zaman yapçak bişey yok o korkuyla bekleyin yarın da gelen olmazsa söyle bu dediğimi
Yani diyorsun ki 2 gün içerisinde gelen olmazsa daha uğraşmalar
Bence öyle sonuçta kimliği belli şikayet olursa bunu çabuk öğrenirsiniz
Haklısın ve umarım bişey olmazda bu ona ders olur
Ülkenin hâline bak 14 yaşındaki çocuk seks yapio yuh ben 20 yaşındayım ben yapmadım daha iğrenç gerçekten ya kız hamile kalırsa 🤔🤔🤔
Dostum soruyu okumadan yargılamasan keşke. Bişey söylüyorsanda en azından böyle kelimeler kullanma
Olayın gerçek hayat ile alakası yok sadece mesajla oluyor
Ben gerçek hayatta sandım 🤪🤪 birşey olmaz o zaman sanmıyorum
Ve gerçek hayat bile olsa bunun yüzünden ülkenin haline bak denilmez bence
Her gün binlerce kişi tecavüze uğruyor kaçırılıyor ya da öldürülüyor ve bunlar gündeme gelmesine rağmen serbest kalıyorlar bence birde buna göz atmanızı öneririm
Ve bunları dedim diye her istediğini serbest kalır diye yapacak hali de yok kimse henüz o kadar düşmedi
14 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz ülkenin hâline bak diye onun için dedim.
14 yaşındaki olan kız 17 ise benim kardeşim oluyor
Ve mesaj ile olmuş bişey bu
13-14 yaşında olup cidden yapan bir sürü insan tanıyorum
Bna gore yanlış birşey. Küçük yasta zina yapmak...
Kararınıza saygı duyarım fakat küçük yaşta evlenme olayı bile vardı zamanında
Evlenmek başka birşey nikah oluyor sonuçta.
Hiçbir şeyde olmaz. Ikisi de çocuk.
Sizce şikayete gidilmişmidir
Bize şikayete gideceğini söylemişti
Ya onun kızı da suçlu gitmez
Valla bilemeyeceğim 1 gün 11 saattir gelen giden yok
Kardeşin neden 14 yaşında ki biri ile oluyor ki kız mı kalmamış mk bir şey olmaz korkmayın bu kadar kardeşin korksun az bidaha cinsellik konuşuyor mu görürüz xd
Hahahaha bilmiyorum ki sanal alem yeterince komiklik ve rezillikler ile dolu 😂
Kapanma bitse de keşke sosyal medya yerine dışarda olsa
Öyle