Yaklaşık 1 aydır bi çocukla konuşuyom.. Başından beri en çok ilgi gösteren taraf ben oldum ama sabretcem trip atmıycam dedim. Geçen hafta bi kızla dışarıda olduöunu öğrendim. İletişimi kestim, her gün ulaşmaya çalıştı. Tamam göz yumcam dedim. 2 gen sonra yine bi kızla olduğunu öğrendim aça bu kez ispatım yoktu. Bu sefer olayı bana karşı çevirdi. Paranoyakmışım. Yamam dedim, en derin sırrımı ve güven sorunumun sebebini anlattım ona. Anladığını söyledi.. çok ilgisiz davrandığını da ve bunu beni trk taraflı ilgi vermekten yıprattığını da anlattım.. dün normal konuştuk ve güzel bi jest yaptım yine ona..
bu gün tüm gün yine yazmadı bana. Yazdığında da boş bişey yazdı. Ben de yine çok ilgisiz olduöunu ima ettim. Bana yine başlafık, git doktora görün dedi. Saygısızlık yaptığını anlatan uzun bi mesaj yazdım. Geçiştirdi. Yine uzun bi mesaj yazdım. Bu sefer de yeter artık sıktın daralttın çocuk gibi uzun mesajlar atıyon yazdı.. sizce çok mu abartıyom? Sorun nerede? Nerde yanlış yapıyom? Artık yazmama kararı aldım ama böyle bitmesi de.. nebileyim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil