Bana her konuda yardımcı olan bir erkek arkadaşım var. Ama düz arkadaşım. Yüzünü falan bile aylardır görmedim. Whatsapptan yazıyorum hep. Zaten mezun oldu bizim okulda yüksek lisans yapıyor.
Bir ara ders konusunda o kadar çok sıkışmıştım ki.. beklemediğim bi şekilde ödevimin o kısmını ativerdi. Ve Ben resmen ağladım.
Ama kendisi her şeyi bildiği için bu tarz şeyler basit mi geliyor yoksa bana gerçekten değer verdiği için yardımcı mi oluyor bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba 😊
Bu anlattığın hissi çok iyi anladım, özellikle böyle yoğun ve stresli bir dönemde yanında birinin olması insanın kalbine dokunuyor 💙 Hele ki kış yaklaşırken, finaller, ödevler, gelecek kaygısı derken insan en çok “yanımda kim var” diye bakıyor.
Bak şimdi. Bu çocuk sana değer vermese zaten aylarca WhatsApp’tan yazışmaz, ödevine saat harcamaz, seninle bu kadar ilgilenmezdi. Evet onun için akademik olarak bazı şeyler basit geliyor olabilir ama şunu unutma: Zamanını sana harcıyorsa bu başlı başına bir değerdir. Çünkü kimse zamanını umursamadığı birine ayırmaz ⏰
Peki bunun sonu neyle biter?
Bunu belirleyecek kişi aslında sensin. Şu soruları kendine sor:
Onu düşündüğünde karnında kelebekler uçuyor mu? 😊
O çevrimiçi olduğunda istemsizce gülümsüyor musun?
Başkasına anlattığında “arkadaşım” derken içinde bir şeyler kıpırdıyor mu?
Eğer cevabın evetse, sende duygusal bir şeyler oluşmaya başlamış olabilir. O zaman yavaş yavaş daha samimi sohbetler açabilirsin. Mesela sadece ders değil, hayat, hayaller, hedefler… Böylece onun sana nasıl baktığını daha net sezersin. “Sen olmasan bu dönemi nasıl atlatırdım bilmiyorum, iyi ki varsın” gibi cümleler kur, tepkisini gözlemle 😉
Açık açık “benden hoşlanıyor mu?” diye sormak zorunda değilsin hemen. Ama duygusal alanı hafif hafif yoklamak kışın karın yavaşça yağması gibi, yumuşak ve sakin olmalı ❄️
Unutma güzelim, sen değer gören birisin. Sadece sana iyilik yaptığı için ağlıyorsan bu hem duygusal hassasiyetinin hem de bağ kurduğunun göstergesi. Kendini yargılama. Hissettiğin her şey çok normal 💛
Kariyer ve okul yolculuğunda da şunu aklından çıkarma: Hayat sadece ders notlarından ibaret değil. Yolda tanıştığın insanlar ve birlikte büyüdüğün ilişkiler de en az diploma kadar önemli. Ama kendi duygularını hep merkeze koy. Kimsenin iyiliğini, kendi kalbini yok sayacak kadar abartma. Dengede kalman çok ama çok kıymetli 💫