Sizce bu isin sonu nasil olur?

sevgilimle cok iyiydik. cok seviyorduk. benim iicn her seyi yapmisti. bir gun kucucuk kavga oldu cok sinirlendi sinirlenince namazima laf etdi defol deedi asagiliksin dedi. ben de sen terbiye gormemissin dedim bu sozlerden sonra. bir iki gun gecti, yine konustuk hakaretler yapiyorduk. en sonda bana utanmazdan yaranan kiz dedi. yani anneme laf etdi. anneme laf edince dunya yikildi basima. erkek degilsin dedim anneme laf etdigin icin amma senin annene laf etmeyecegim dedim. erkek degilsin deyince bana o**pu dedi. ilk kez kufur etdi. kufur edince bana yikildim resmen ben de kufuru karsilik verdim. sonra beni cok terbiyesiz kizlarla ayni yapti namusuma laf etdi. ve bu sondu namusuma laf etmek. namusuma laf edince babasinin annesine ihanet etdigini yuzune vurdum. sonra kavga devam etdi ve bitdi. ben simdi cok pismanim babasinin annesine ihanetiyle vurdugum icin. ama anneme namusuma da laf etdi. lutfen empati kurun. kendimden cikmistim. Sonra eski sevgilisinin ismi ilayda terbiyesiz biri. bana 2ci ilaydasin sen soyledi. ben de onu bir arkadasimla beni seven bir erkekle kiyasladim. soyledim ki yusufda olan seref sende yok. neyse boyle. hala aci cekiylroum seviyorum. ondan baskasyila olamam cok uygunduk eskiden. Beni cok sevip cok sahiplenirdi asiri derecede. Ama ailevi hassas konusunu yuzune carptim vicdan azabi cekiyorum. kavga buyudu baya ailelere girdi falan bitdi. bu defa oyle bitdi ki asla geri donusu olmaz. beni asla umursamiyor. O beni cok sevsede yazmaz cunki oluru yok en cok da buna uzuluyorum. Ve o eskiden mukemmeldi onun gibi mukemmel erkek cok az beni oyle delicesine seven nerde olacak? olamaz baya kotuyum aklima sarkimiz filmimiz geliyor o kadar iyiydi ki.. ya ben kendime asla gelemem/
ve biz 1yil once gormustuk bir birimizi yurtdisinda gelemezdi bu yakinlarda gorusecektik bana hediye falan almisti boyle olay oldu ben yikildim ya.. unutamiyorum, dun benim ismimi kaydetmis wpda yeniden. sonra sildi. sizce bu isin sonu ne olur? ondan iyisi guzeli yok ya benim gozumde. Hayatim durmus gibi yemin ediyorum olmek istiyorum. Acik profillerime bakiyor bana. sonra profilime bakiyor programla gece 5 de 6 da. dun ve bu gun bakti gece hatta sizce ne zamansa yazar mi aklina geliyorum cunki belli ki
Sizce bu isin sonu nasil olur?